Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.333
Χαχαχαχαχαχαχα!???Γέλα εσύ αλλά αν κρυώσεις και δεν γίνει το φιλικό να πεις στον Κώστα πως εξαιτίας σου ακυρώθηκε μπας και γλυτώσω τη σούβλα
Χαχαχαχαχαχαχα!???Γέλα εσύ αλλά αν κρυώσεις και δεν γίνει το φιλικό να πεις στον Κώστα πως εξαιτίας σου ακυρώθηκε μπας και γλυτώσω τη σούβλα
Καλά ....καλά... Πάνω που τα βρήκαμε. Εσύ απλά φρόντισε να είσαι εκεί.Χαχαχαχαχαχαχα!???
Οκ μωρό μου....Καλά ....καλά... Πάνω που τα βρήκαμε. Εσύ απλά φρόντισε να είσαι εκεί.
πω πω,πουτανακι,κορμαρα εισαι.το σκεφτομαι σοβαρα.για την σουφρα μονο.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οταν ερθεις Θεσσαλονικη, ΣΕ ΘΕΛΩ μωρο μου.Μου το έχουν ζητήσει και.αλλα άτομα έλεγα τέλος Οκτώβρη ,αλλά πρέπει να τα βολέψω και με την εργασία μου για να προγραμματίσω
Η αλήθεια είναι ότι δε καταλαβαίνω σε τι γλώσσα γράφεις ?τι ουαου και ξεουαου,εμενα μου αρεσει το γκροβερακι.πειραζει καυλεα?
ωπα.τι δεν καταλαβες κυρια μου?ελληνικοτατα τα λεω.Η αλήθεια είναι ότι δε καταλαβαίνω τη γλώσσα που γράφεις
...τότε μάλλον δε γνωρίζω Ελληνικά ?ωπα.τι δεν καταλαβες κυρια μου?ελληνικοτατα τα λεω.
Ροδέλα...Ε??γνωριζεις.γκροβερακι ειναι παντως το κωλαρακι,κοινως η ΚΩΛΑΡΑ.
Μαθαίνω ξένες γλώσσες τώραΤο χεις τερματίσει σήμερα Τζο...
Απειλητικό μου κάνει.. αν και δεν είναι παρθένος ?ακριβως.και θα στην διακωρευσω.
Ξεκινά με κορεατικα... έγιναν της μόδας ???
Έφυγε ο Frank, κρίμα ήθελα να μου μάθει κ άλλες λέξεις ?Ακούω κορεατική ποπ σε μεγάλα κέφια ?
??Στα μεγαλύτερα δες το παιχνίδι του καλαμαριού...