Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.005
Καλημερούδια!!
Μασ ξύπνησες για τα καλά τώρα. Κατάρτι.Καλημερούδια!!
Χαίρομαι!!Να ξυπνάμε με καυλες!!Μασ ξύπνησες για τα καλά τώρα. Κατάρτι.
....καλο είναι κι αυτό, ασχολείστε με κωλαρακι οι περισσότεροι, κ είναι λιγο παραπονεμένο χαχαχαχα!!Όχι απλά ωραίο. Σκέτος πειρασμός το μουνακι σου
Περα από κωλαρακι...εχω κι ωραίο μουνάκι λένε..σήμερα ενας κύριος δεν χόρταινε να το γλύφει και να το πηδαει..ουτε καν ασχοληθηκε με κωλαρακι μου!!!
Παω να ξεκουραστώ..καληνύχτα boys.
ΩνσγΠερα από κωλαρακι...εχω κι ωραίο μουνάκι λένε..σήμερα ενας κύριος δεν χόρταινε να το γλύφει και να το πηδαει..ουτε καν ασχοληθηκε με κωλαρακι μου!!!
τι τρυφερό...Περα από κωλαρακι...εχω κι ωραίο μουνάκι λένε..σήμερα ενας κύριος δεν χόρταινε να το γλύφει και να το πηδαει..ουτε καν ασχοληθηκε με κωλαρακι μου!!!
Και τα δύο βγάζουν καυλα.!!!!....καλο είναι κι αυτό, ασχολείστε με κωλαρακι οι περισσότεροι, κ είναι λιγο παραπονεμένο χαχαχαχα!!
Το έχετε λιώσει στο γλυψιμο κύριε μου..Αφού είναι γλύκα, είναι μέλι !!!!!!
..τα έχεις δοκιμάσει και τα δυο..αρα ξέρεις!!Και τα δύο βγάζουν καυλα.!!!!
Εγώ!!! Εγώ μόνο μουνί ήθελα!!! Εσύ με πίεσες και επέμενες να τον πάρεις από πίσω!!! Κι εγώ υπέκυψα στις ανώμαλες ορέξεις σου!!!!....καλο είναι κι αυτό, ασχολείστε με κωλαρακι οι περισσότεροι, κ είναι λιγο παραπονεμένο χαχαχαχα!!
...ειμαι παλιό κορίτσο ντροπή μου χαχαχαχα!!Εγώ!!! Εγώ μόνο μουνί ήθελα!!! Εσύ με πίεσες και επέμενες να τον πάρεις από πίσω!!! Κι εγώ υπέκυψα στις ανώμαλες ορέξεις σου!!!!
Καλημέρα...Καλημερούδια!!
Καλημέρα αγορι!Καλημέρα...
Εγω ξυπναω με λουμίδη.Χαίρομαι!!Να ξυπνάμε με καυλες!!
Απίθανη στάση.!!!!!
Γιατι καλε πρέπει να είναι σε στραβό δρόμο επειδη είναι γκει;!Εσυ jo ποια η γνωμη σου για τον Κασσελάκη.
Θα μπορουσες να τον βαλεις λιγο στον ισιο δρομο;.
Όντος....!!!Απίθανη στάση.!!!!!