kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.122
- Πόντοι
- 6.256
Καλα, φευγω, παω ΚασσελάκηΠωπω πειραχτήρι χαχαχαχα!!
Καλα, φευγω, παω ΚασσελάκηΠωπω πειραχτήρι χαχαχαχα!!
εφτασα!!!!Νέα εσώρουχα..μάλλον δείγμα από εσώρουχα χαχαχαχα!!
Γειά σου καυλιαρη!!
...το περίμενα....ωραια τα φυλάω για την επόμενη φορά!εφτασα!!!!
κοιτα μην στα σκισει κανενας !!!! με στοργη παιδια εγω θα τα σκισω !!!Γειά σου καυλιαρη!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...το περίμενα....ωραια τα φυλάω για την επόμενη φορά!
Αν και δείγμα ειναιι τούμπανο πάνω σου..Νέα εσώρουχα..μάλλον δείγμα από εσώρουχα χαχαχαχα!!
Καυλιαρικα είναι...αφου φοράω ακόμα το small μια χαρα είμαι χαχαχχα!!!Αν και δείγμα ειναιι τούμπανο πάνω σου..
Αυτη τη φωτο να βαλει η εταιρια για διαφημιση.Σιγουρα η φωτο θα πουλησει(ειναι δουλεια για πολλους)οσο αφορα για εσωρουχα δεν ξερω!χαχαχαχαΝέα εσώρουχα..μάλλον δείγμα από εσώρουχα χαχαχαχα!!
Έκανες τσάρκα στο madison?!Ερώτηση:Φόραγες ροζ φόρεμα σήμερα;
Λες ε;Να πέσει η πρόταση στο τραπέζιΑυτη τη φωτο να βαλει η εταιρια για διαφημιση.Σιγουρα η φωτο θα πουλησει(ειναι δουλεια για πολλους)οσο αφορα για εσωρουχα δεν ξερω!χαχαχαχα
Στειλε email τη φωτο στην εταιρια και μαζι ενα βιογραφικο(δεν νομιζω να διαβασουν το βιογραφικο οταν δουν τη φωτο!)Έκανες τσάρκα στο madison?!
Χαχαχαχα!!Λογικά αυτός που προσπαθούσε να παρκαρει ήσουν όταν έφευγα, με κοιταζε ο κύριος...
Λες ε;Να πέσει η πρόταση στο τραπέζι
Η Θ Ο ΣΠρωτάρης στην βίζιτα εννοεις;
Άνοιξε προφιλ μου και δες εκατοντάδες κριτικές από αξιόλογα μέλη, παλια &νέα
Εσυ θα κρίνεις, ψάχνοντας τα προφίλ των κοριτσιών που σ ενδιαφέρουν
Όχι αυτός που περπατούσε μπροστά σου χαχαχαχαχΈκανες τσάρκα στο madison?!
Χαχαχαχα!!Λογικά αυτός που προσπαθούσε να παρκαρει ήσουν όταν έφευγα, με κοιταζε ο κύριος...
Λες ε;Να πέσει η πρόταση στο τραπέζι
Ρε baby στην Κατεχάκη πολλοι περπατάνε μπροστά από μένα, τι μου πες τώρα χαχαχχαχχα!!Όχι αυτός που περπατούσε μπροστά σου χαχαχαχαχ
Αχ εσυ....Η Θ Ο Σ
Τι εγώ;;;Ρε baby στην Κατεχάκη πολλοι περπατάνε μπροστά από μένα, τι μου πες τώρα χαχαχχαχχα!!
Αχ εσυ....
ταξις και ηθικη, προπαντος ταξις και ηθικηΗ Θ Ο Σ
Χαχαχαχα σ αυτό το νημα η ηθική είναι διάχυτη ...νηστεία και ψαλμούς μόνο!!ταξις και ηθικη, προπαντος ταξις και ηθικη
ευλογησον
καλο βολι!Χαχαχαχα σ αυτό το νημα η ηθική είναι διάχυτη ...νηστεία και ψαλμούς μόνο!!
Αντε να την κανω να δω έναν κύριο όμορφο ακόμη ...!!
Έχεις δίκιο....Ρε baby στην Κατεχάκη πολλοι περπατάνε μπροστά από μένα, τι μου πες τώρα χαχαχχαχχα!!
Αχ εσυ....