Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 456
Πρέπει να μας δείξεις και το μετά. Με το τζινακι σου πεταμένο στο πάτωμα και τα ποδαράκια σου στον αέραΚαλησπέρα!
Πρέπει να μας δείξεις και το μετά. Με το τζινακι σου πεταμένο στο πάτωμα και τα ποδαράκια σου στον αέραΚαλησπέρα!
Κατι θα βάλω σε τσόντα..τωρα έκατσα απο το πρωι ομορφιά μου,γεμάτη μέρα!!Πρέπει να μας δείξεις και το μετά. Με το τζινακι σου πεταμένο στο πάτωμα και τα ποδαράκια σου στον αέρα
Παράπονο από εσένα δεν μπορεί να έχει κανένας. Τους έχεις όλους ευχαριστημένους είτε από κοντά είτε από μακριάΚατι θα βάλω σε τσόντα..τωρα έκατσα απο το πρωι ομορφιά μου,γεμάτη μέρα!!
Πω πω, κολλήσαμε πάλιΚαλημέρα καθηγητή της καρδιάς μου ...μην ζητάς συγνώμη ,για όνομα,η χαρά μου να σε βλέπω εδω και να παρεμβαίνεις οσο θέλεις!!
Σ ευχαριστώ πολυ για τ όμορφο γραπτό σου,με τιμά ιδιαιτέρως...
Να έχεις μια όμορφη ημέρα,σε φιλώ γλυκά!!
Μα τι πράμα να μην μπορώ να ερωτευτώ εδω μεσα..γεροντοκορη με θες;!Πω πω, κολλήσαμε πάλι
Ωραία υποδήματαΚαλησπέρα!
Έχεις φετίχ με τα παπούτσια. Αλλά όχι τις γόβες, καλά θυμάμαι;!!Ωραία υποδήματα
Προσπαθώ μ ότι καταπιάνομαι να το βγάζω εις πέρας...έχω φουλ ενέργεια, ευτυχώς!!Παράπονο από εσένα δεν μπορεί να έχει κανένας. Τους έχεις όλους ευχαριστημένους είτε από κοντά είτε από μακριά
Ασταμάτητη.. Το έχουμε καταλάβει όλοι αυτόΠροσπαθώ μ ότι καταπιάνομαι να το βγάζω εις πέρας...έχω φουλ ενέργεια, ευτυχώς!!
Σωστα,Έχεις φετίχ με τα παπούτσια. Αλλά όχι τις γόβες, καλά θυμάμαι;!!
Εγκληματίας!!Περα από κωλαρακι...εχω κι ωραίο μουνάκι λένε..σήμερα ενας κύριος δεν χόρταινε να το γλύφει και να το πηδαει..ουτε καν ασχοληθηκε με κωλαρακι μου!!!
Παω να ξεκουραστώ..καληνύχτα boys.
Λάτρης του αιδοίου..ετσι μου ειπε!!!Εγκληματίας!!
Αφού είναι κωλαρα και μου το δίνεις κ γουσταρειςΛάτρης του αιδοίου..ετσι μου ειπε!!!
Οκ το κωλαράκι το τιμάς δέοντος εσυ χεχεχεχε!!
Μπουμπουκάκι μου εσύ..σαν λουλούδι στην έρημο του πάθους…μοσχοβολάς μέχρι εδώ λατρεία μου!Περα από κωλαρακι...εχω κι ωραίο μουνάκι λένε..σήμερα ενας κύριος δεν χόρταινε να το γλύφει και να το πηδαει..ουτε καν ασχοληθηκε με κωλαρακι μου!!!
Ερωταααααα μου!!!Τώρα πήγαινα να χαλαρώσω αλλα μόλις σε είδα ξεσηκωθηκα!!!Μπουμπουκάκι μου εσύ..σαν λουλούδι στην έρημο του πάθους…μοσχοβολάς μέχρι εδώ λατρεία μου!
Κοπανα το,το μουνι και το χταποδι οσο το χτυπας απλωνει....Περα από κωλαρακι...εχω κι ωραίο μουνάκι λένε..σήμερα ενας κύριος δεν χόρταινε να το γλύφει και να το πηδαει..ουτε καν ασχοληθηκε με κωλαρακι μου!!!
Μονο εσυ τέτοιες ατάκες...Μεγα Trifonbakatsoulias!!!!Κοπανα το,το μουνι και το χταποδι οσο το χτυπας απλωνει....
Και εγω το το ίδιο λατρεία μου μεγάλη!!!!!Ερωταααααα μου!!!Τώρα πήγαινα να χαλαρώσω αλλα μόλις σε είδα ξεσηκωθηκα!!!
Όχι απλά ωραίο. Σκέτος πειρασμός το μουνακι σουΠερα από κωλαρακι...εχω κι ωραίο μουνάκι λένε..σήμερα ενας κύριος δεν χόρταινε να το γλύφει και να το πηδαει..ουτε καν ασχοληθηκε με κωλαρακι μου!!!