kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.917
- Πόντοι
- 6.256
Απαραίτητο.Καλημέρα κοριτσάρα! Να σε δούμε και μετά το κομμωτήριο!!
Να δουμε το αποτέλεσμα
Απαραίτητο.Καλημέρα κοριτσάρα! Να σε δούμε και μετά το κομμωτήριο!!
Ποια ειναι αυτη jo....γιατι βρε;!Δεν ήμουν γλυκούλα απέναντι σου τις προάλλες που βρεθήκαμε;!Ιδια η Κρουελα Ντε Βιλ χαχαχαχαχα!!!
AAAA κλάση η ΚυρίαΤην καλημέρα μου σε όλους και φεύγω κομμωτήριο, διαθέσιμη 3,4 και μετα.
Δεν κάνω μασάζ κουμπάρε, μονο πιπες χαχαχαχα!!Καλησπέρα κουμπάρα.τι κάνεις???...Πρώτη μέρα για δουλειά σήμερα και τα είδα μαύρα χα χα ...Θέλω μασάζζζ..
Η κακια απο τα 101 σκυλιά της ΔαλματιαςΠοια ειναι αυτη jo.
Αγαπη μου εσυ....!AAAA κλάση η Κυρία
ΛάραΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Βρε καλώς τ αγόρι!!!
Αραιά και πού κάνω εμφάνιση .Βρε καλώς τ αγόρι!!!
Ε ναι κι εμείς οι μεγάλο κοπέλες έχουμε ψυχη χαχαχαχα!Αραιά και πού κάνω εμφάνιση .
Να θαυμάσω ...
Μου έριξες μια πρόκα να με το συμπάθειοΕ ναι κι εμείς οι μεγάλο κοπέλες έχουμε ψυχη χαχαχαχα!
Χαρά μου να σε βλέπω εδω boy!
Με ξέρεις οτι ειμαι πειραχτήρι..αυτοσαρκαζομαι..!!Μου έριξες μια πρόκα να με το συμπάθειο
Αλλά εγώ σε αγαπώ
Εχει κλας,AAAA κλάση η Κυρία
..γι αυτό θα παω Λονδίνο να βρω τον έρωτα της ζωής μου μ έναν sirΕχει κλας,
Παντως το χεις σε μεγαλο βαθμο το αγγλικο σου dna..γι αυτό θα παω Λονδίνο να βρω τον έρωτα της ζωής μου μ έναν sir
...επειδή το έχω πει η επειδή ειμαι ξανθιά φυσικη;Πες μου πέραν αυτών των 2 στοιχείων, που αλλού φαίνεται;!Παντως το χεις σε μεγαλο βαθμο το αγγλικο σου dna
Ίσχυει .....κάποιους μήνες που φιλοξενήθηκα Λονδίνο μου χε κάνει εντύπωση η μετάπτωση στην συμπεριφορά τους ...όλη τη βδομάδα ήταν ρομποτακια Παρασκευή Σάββατο Κυριακή που είχαν το ρεπό τους και βγαίναν έξω μεταμορφώνονταν σε μαινάδες.....βέβαια τότε ( πριν μια δεκαετία ) μου κάνε εντύπωση πως έπιναν πολύ αρκετές μέχρι εμετού και λιποθυμίας.....εσύ Τζο ως αγγλικά πίνεις τις μπύρες σου ???...επειδή το έχω πει η επειδή ειμαι ξανθιά φυσικη;Πες μου πέραν αυτών των 2 στοιχείων, που αλλού φαίνεται;!
Α,το βρήκα είναι παρτουζιαρες οι Αγγλίδες από κει με κατάλαβες χαχαχαχαχα!!
Ουτε πινω αλκοόλ ούτε καπνίζω ,μονο σεξ κάνω!!!χεχεχεχε!Ίσχυει .....κάποιους μήνες που φιλοξενήθηκα Λονδίνο μου χε κάνει εντύπωση η μετάπτωση στην συμπεριφορά τους ...όλη τη βδομάδα ήταν ρομποτακια Παρασκευή Σάββατο Κυριακή που είχαν το ρεπό τους και βγαίναν έξω μεταμορφώνονταν σε μαινάδες.....βέβαια τότε ( πριν μια δεκαετία ) μου κάνε εντύπωση πως έπιναν πολύ αρκετές μέχρι εμετού και λιποθυμίας.....εσύ Τζο ως αγγλικά πίνεις τις μπύρες σου ???