Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.912
Εχω πει απο χθες μέχρι σήμερα 3,4 φορές ότι είμαι κομμωτήριο δεν θα είμαι διαθέσιμη μέχρι 15:00 και μου τηλ γι αμεσο ραντεβού...ρε αγοράκια μου λιγο υπομονή χαχαχαχα!!!
Καλημέρα ομορφιά μας!!!!Την καλημέρα μου σε όλους και φεύγω κομμωτήριο, διαθέσιμη 3,4 και μετα.
![]()
Καλημέρα κουκλι μου !!!!Καλημέρα ομορφιά μας!!!!
...να δω κομμωτηριο ποτε θα παςΕχω πει απο χθες μέχρι σήμερα 3,4 φορές ότι είμαι κομμωτήριο δεν θα είμαι διαθέσιμη μέχρι 15:00 και μου τηλ γι αμεσο ραντεβού...ρε αγοράκια μου λιγο υπομονή χαχαχαχα!!!
Εδω είμαι καλε, και χαζολογω στο μπου χαχαχχαχχαχχαχα...να δω κομμωτηριο ποτε θα πας![]()
...ξανθουλα μου εσυ!!!!!Εδω είμαι καλε, και χαζολογω στο μπου χαχαχχαχχαχχαχα
Πάντως ό,τι και να λέμε είσαι απολύτως ξεκάθαρη. Φωτό, βίντεο, απαντάς, ξέρει δηλαδή ο άλλος με τί έχει να κάνει. Όχι σαν κάτι άλλα νήματα που πρέπει να κάνεις τον Μαγκάιβερ για να βρεις φωτό ή να κλείσεις ραντεβού.Την καλημέρα μου σε όλους και φεύγω κομμωτήριο, διαθέσιμη 3,4 και μετα.
![]()
Όταν λες ντεμέκ Μακεδόνα;Δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να βρεθούμε με τον ντεμεκ Μακεδονα, @erethis72 για σένα λέμε!!!
Καλά είμαι από υγεία, απλώς έχω τρέξιμο με την δουλειά!!!
Ξεκαθαρα ολα με μένα χωρις εκπλήξεις, ξέρετε ακριβώς τι θα δείτε τι θα πάρετε αγορι!!Γι αυτό είναι όλοι ευχαριστημένοι, παίρνου αυτό που θέλουν..Πάντως ό,τι και να λέμε είσαι απολύτως ξεκάθαρη. Φωτό, βίντεο, απαντάς, ξέρει δηλαδή ο άλλος με τί έχει να κάνει. Όχι σαν κάτι άλλα νήματα που πρέπει να κάνεις τον Μαγκάιβερ για να βρεις φωτό ή να κλείσεις ραντεβού.
Χαβαλέ με τον @erethis72 έκανε, οχι με σενα μάτια μου!!!Όταν λες ντεμέκ Μακεδόνα;
Μακεδόνας κι ο λεγάμενος;Χαβαλέ με τον @erethis72 έκανε, οχι με σενα μάτια μου!!!
Α δεν ξέρω πειράζονται μεταξύ τους χαχαχαχαχα!!Μακεδόνας κι ο λεγάμενος;
Ιδανικό τσοντοσενάριο.. η Τζο στο ρόλο της κομμώτριας και καθώς ξεκινάει το πρώτο λούσιμο στον πελάτη να μπει κατευθείαν στο σεξοκουρεμα..Την καλημέρα μου σε όλους και φεύγω κομμωτήριο, διαθέσιμη 3,4 και μετα.
![]()
Τρελό καυλιαρικο σενάριο αχαχαχαχα!!Ιδανικό τσοντοσενάριο.. η Τζο στο ρόλο της κομμώτριας και καθώς ξεκινάει το πρώτο λούσιμο στον πελάτη να μπει κατευθείαν στο σεξοκουρεμα..
(Μη με ξυπνάτε το ζω σε όνειρο!)
Και αυτός είναι μόνο ο καυλοπρολογοςΤρελό καυλιαρικο σενάριο αχαχαχαχα!!
joanna μου σκεψου το για κρητη πλςΩραία καυλαντισαμε οσο ήμουν κομμωτήριο, παω τώρα γιατί ξεκινώ ραντεβού 3 παρα, φιλάκια στ αγοράκια ολα!!
Αχ τ αγόρια μου τα χθεσινά,τώρα είδα ότι εγκρίθηκε ποστ σας ..τι παρτουζα ήταν αυτή..!! Κι εσείς μου βγάλατε τοση καυλα μα και τόση θετική διάθεση, σπάνιο γι άγνωστα άτομα σε τέτοια φάση!!Λοιπόν μετά από χρόνια είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι.... Συνάντηση με την Τζο μαζί με τον κουμπάρο μου που τον συνάντησα μετά από χρόνια (έλειπε εξωτερικό λόγω δουλειάς). Γιατί γράφω πρώτη φορά? Γιατί η Τζο μας έβγαλε τέτοια καβλα που παρόλο ήταν η πρώτη μας παρτουζα όλοι και οι 3 το απολαύσαμε λες και γνωριζόμαστε χρόνια. Ότι και να γράψω είναι πραγματικά πολύ λίγο, η γυναίκα βγάζει καβλα τρελή και γουστάρει αυτό που κάνει, όλοι φύγαμε με χαμόγελο μεγάλο. Το μενού τα είχε όλα διπλή πουτσα, γλυφοκωλια, περιποίηση μπαλάκια, πρωκτικό, τα πάντα είχε δεν έλειπε τίποτα... λες και ήμασταν με την γκόμενα μας. Το ραντεβού θα ξαναγίνει με την πρώτη επίσκεψη στην Αθήνα και με ακόμα μεγαλύτερη καβλα και τρέλα (και οι 2 μένουμε επαρχία) Τζο σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ωραία τρελή παρτουζα που μας χάρισες... είσαι γυναίκα πύραυλος φιλάκια παντού
Απαραίτητο.Καλημέρα κοριτσάρα! Να σε δούμε και μετά το κομμωτήριο!!
Ποια ειναι αυτη jo....γιατι βρε;!Δεν ήμουν γλυκούλα απέναντι σου τις προάλλες που βρεθήκαμε;!Ιδια η Κρουελα Ντε Βιλ χαχαχαχαχα!!!