gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.612
- Πόντοι
- 4.696
ε ΝΑΙ λοιπον το παραδεχομαι !!! χαχαχαχαχαΤην Κ Ω Λ Α Ρ Α μου θες !!!!
ε ΝΑΙ λοιπον το παραδεχομαι !!! χαχαχαχαχαΤην Κ Ω Λ Α Ρ Α μου θες !!!!
Αλλο ένα από την πσρτουζα μας..τα υπόλοιπα βιντεακια τα έχω 2,3 σελίδες πριν μωρο(μπορώ να στα στείλω και με μηνύμα)Ανέβασε υλικό Τζοανα μου!!! Φιλιά παντού
Προσοχή ρεμάλια μην σας πέσουν φλόκια σε αυτό το μαλλί και το χαλάσετε γιατί την κάτσατε μετά. Υπέροχο το Λουκ κούκλαΖητήσατε μαλλί..ορίστε...
Στο μαλλι φλοκια ΠΟΤΕ θα παθω πανικό χαχαχχαχχα!Προσοχή ρεμάλια μην σας πέσουν φλόκια σε αυτό το μαλλί και το χαλάσετε γιατί την κάτσατε μετά. Υπέροχο το Λουκ κούκλα
Το ξέρω κούκλα μου και γιαυτό ενημερώνω τους κυρίουςΣτο μαλλι φλοκια ΠΟΤΕ θα παθω πανικό χαχαχχαχχα!
...πως δν κανεις? Κανεις light massage!!!Δεν κάνω μασάζ κουμπάρε, μονο πιπες χαχαχαχα!!
Καλημέρα κουμπάρα και καυλιάρα jo...Λες να στρώσω??Χα χα χα χαΔεν κάνω μασάζ κουμπάρε, μονο πιπες χαχαχαχα!!
Αχ δεν το ξερά,τι ωραία,εχω τίτλο μασατζου των ορχεων!!...πως δν κανεις? Κανεις light massage!!!
Πεοθυλασμο μετα μαλαξεων των ορχεων!!!
Καλημέρα καυλιαρη κουμπάρε!!!Καλημέρα κουμπάρα και καυλιάρα jo...Λες να στρώσω??Χα χα χα χα
Καύλα μας καλημέρα!!!!!Καλημερούδια στ αγόρια μου!!
Καλημέρα έρωτα....Καύλα μας καλημέρα!!!!!
Καλημέρα στην γυναικάρα μου!!!Καλημερούδια στ αγόρια μου!!
Καλημέρα άνδρα μου όμορφε!!Καλημέρα στην γυναικάρα μου!!!
Αχ εσενα που σε βλέπω πλέον συχνά στο τελος θα γίνεις απαραίτητος και θα έχουμε θέμα χαχαχαχαχα!*Φυσικά εσενα σε δέχομαι σπίτι πλέον..έμπιστος &σοβαρός !Καλησπέρα συναγωνιστές. Συνάντηση πριν από λίγο με την Τζο και για άλλη μια φορά απλά ΤΕΛΕΙΑ. Σε φτιάχνει αυτή η γυναίκα από την αρχή ρε γμτ. Στα του αγώνα ξεκίνημα με μια μαεστρικη πίπα (δεν παίζεται σε αυτό τον τομέα ή καλύτερα και σε αυτόν τον τομέα), ύστερα δική μου περιποίηση με την αδυναμία μου (γλειφομούνι) ειδικά το συγκεκριμένο το λιώνω στο γλυψιμο δεν μπορώ τρελενομαι. Και στο τέλος δύο τρεις στάσεις και μετά ήρθε το τελείωμα από μεριάς μου (το οποίο νμζ ήταν το καλύτερο που έχω κάνει μαζί της)
Να περνάτε καλά συναγωνιστές. Καλή συνέχεια...
Εκλεκτός μεζές για εκλεκτούς πελάτεςΑχ εσενα που σε βλέπω πλέον συχνά στο τελος θα γίνεις απαραίτητος και θα έχουμε θέμα χαχαχαχαχα!*Φυσικά εσενα σε δέχομαι σπίτι πλέον..έμπιστος &σοβαρός !
Η χαρά κι η καυλα δικη μου να σε βλέπω ματάκια κάθε φορά,το ξέρεις..
Κάτσε να βαλω ντοκουμέντα!
Ετσι ακριβώς αγαπη...!Εκλεκτός μεζές για εκλεκτούς πελάτες
..εσενα" σ αγαπώ" πολύ και το ξέρεις...Για εκλεκτά γούστα... Για αυτούς που εκτιμούν το αληθινό
Να έρθω να σε ζητήσω δηλαδή;;;..εσενα" σ αγαπώ" πολύ και το ξέρεις...