lost_in_space
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
οοοοοο φακ...άμεση ανταπόκριση!! είσαι αστέρι!!Πες το κι έγινε!!
οοοοοο φακ...άμεση ανταπόκριση!! είσαι αστέρι!!Πες το κι έγινε!!
Θα είμαστε πριβε, δεν χωράνε άλλοιΕίπε ποια περίοδο θα είναι Νάξο; Έχω κλείσει και γω για εκεί!!
....άτομα που δεν ξέρω κ δεν εχω δει,κατι άσχετοι που εχω μπλοκάρει καιρό απ οτι τσέκαρα με βρίσκουν στο WhatsApp η κσι με άλλα νούμερα φυσικά γιατι μετα μου λένε να σε παρω από αλλο τηλ κ με παίρνουν απ αυτό που είναι μπλοκ!!..τι να πω ρε συ τους πείραξε η ζέστη!φεγγάρι φταίει;
τώρα τελευταία σε όλες το κάνουν βλέπω
και σε μένα επίσης
Ομορφο αγόρι μου..καλησπέρα!Καλησπέρα ομορφιά μας!!!!
Τι να τα κάνετε τα βρακιά;Αμε θα το παρω,βρακια δεν παίρνω όμως χαχαχαχα!!
...σ εσας όταν ήρθα πρόλαβα και φόρεσα ένα βρακι, η ηρθα ξεβρακωτη;!!Τα κανω αυτα που και που.. .,ξεχνιέμαι!!Τι να τα κάνετε τα βρακιά;
Αφού δεν θα προλάβετε να τα φορέσετε!
Αμαν και εσύ χειμώνα καλοκαίρι με τα ίδια ρούχα ούτε κρυώνεις ούτς ζεστένεσαι αμάν ποιάΠες το κι έγινε!!
...γεια σου καλε μου φίλε...σε χάσαμε..ελπίζω όλα καλά!!Αμαν και εσύ χειμώνα καλοκαίρι με τα ίδια ρούχα ούτε κρυώνεις ούτς ζεστένεσαι αμάν ποιά
κάνω σχεδόμ μόμιμα διακοπές ελπίζω να ερθω @ αυγόύστου για 2 ημερες Αθήνα και να τα πούμε...γεια σου καλε μου φίλε...σε χάσαμε..ελπίζω όλα καλά!!
Ευκαιρία ψάχνω να ξεβρακωνομαι καλε !!οοοοοο φακ...άμεση ανταπόκριση!! είσαι αστέρι!!
....αν ειμαι εδώ με μεγάλη μου χαρα, το ξέρεις!!Εχω καιρο να σε δω, σε πεθυμησα!κάνω σχεδόμ μόμιμα διακοπές ελπίζω να ερθω @ αυγόύστου για 2 ημερες Αθήνα και να τα πούμε
....Υπέροχο θέαμα!!!
Γιατί βρήκες τσολιά και πάς στην Ρόδο ή κοκκινόκολο εγγλέζο και πας ΛονδινοΕυκαιρία ψάχνω να ξεβρακωνομαι καλε !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....αν ειμαι εδώ με μεγάλη μου χαρα, το ξέρεις!!Εχω καιρο να σε δω, σε πεθυμησα!
και πολύ καλά το κάνεις! ποιος είμαι εγώ να σ πω το αντίθετο!Ευκαιρία ψάχνω να ξεβρακωνομαι καλε !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....αν ειμαι εδώ με μεγάλη μου χαρα, το ξέρεις!!Εχω καιρο να σε δω, σε πεθυμησα!
Μα με τίποτα!!!....
Αχόρταγος...δεν με χορταίνεις με τπτ χαχαχαχα!!!!
Εγώ θέλω και εσένα αγκαλιά, αφού μου κάνεις μια υπέροχη πιπουλα (τι πιπουλα, πιπαρα) μετά να γευτω τους χυμούς σου,καταλαβαίνεις τι εννοώ και μετά να νιώσω το κωλαράκι σου. Και μετά είναι φυσιολογικές οι αγκαλίτσες, να μας 《 χτυπάει 》και το aircondition!!!Αντε να πάω να φάω και να συνεχίσω τις δουλειές μου...προσοχή με την ζέστη αγόρια και κορίτσια...δεν είναι για πολλά πολλά, καμία πιπουλα άντε και λιγο κωλαρακι (οτι με συμφέρει δλδ χαχαχαχαχα!!)και σπίτια μας μετα, με το air condition αγκαλιά!!
..Εγώ θέλω και εσένα αγκαλιά, αφού μου κάνεις μια υπέροχη πιπουλα (τι πιπουλα, πιπαρα) μετά να γευτω τους χυμούς σου,καταλαβαίνεις τι εννοώ και μετά να νιώσω το κωλαράκι σου. Και μετά είναι φυσιολογικές οι αγκαλίτσες, να μας 《 χτυπάει 》και το aircondition!!!
τελειο ειναι αμα εχει γουστο ο ανθρωπος ..τωρα για Ναξο ,κριμα περσι που με ειχε φαει να παω ενας φιλος που του προπονω τη κορη στο τυενις , δεν πηγα ,αν ηξερα πως θα ηταν εκει και η Τζο κατι θα αλλαζε ..προτιμησα το χρημα ο απληστος, φετος παλι στο Πλακια θα παω εκει με συγγενεις και φιλους αφου εχω καταγωγη απο τα Σελλια , βεβαια εχει καταρρακτες φοβερες θαλασσες ε ας μην παραπονιεμαι ωραια ειναιΚαλημερούδια!
ΑΣΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΤΩ ΑΣ 'ΟΥΜΕ.
Μωρακι ,οπου και να πας όμορφα θα είναι, αρκεί να ξεκουραστείς και να γεμίσεις μπαταρίες!!τελειο ειναι αμα εχει γουστο ο ανθρωπος ..τωρα για Ναξο ,κριμα περσι που με ειχε φαει να παω ενας φιλος που του προπονω τη κορη στο τυενις , δεν πηγα ,αν ηξερα πως θα ηταν εκει και η Τζο κατι θα αλλαζε ..προτιμησα το χρημα ο απληστος, φετος παλι στο Πλακια θα παω εκει με συγγενεις και φιλους αφου εχω καταγωγη απο τα Σελλια , βεβαια εχει καταρρακτες φοβερες θαλασσες ε ας μην παραπονιεμαι ωραια ειναι
Στην προηγούμενη φωτο το πεταξα!!!ΑΣΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΤΩ ΑΣ 'ΟΥΜΕ.