eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
πηγαινε να δροσιστεις μωρακιιιΚαλημέρα!!
Τώρα πάω για μπανάκι διαθέσιμη αργά μεσημέρι προς απόγευμα!
πηγαινε να δροσιστεις μωρακιιιΚαλημέρα!!
Τώρα πάω για μπανάκι διαθέσιμη αργά μεσημέρι προς απόγευμα!
Ετσι αγαπη!!πηγαινε να δροσιστεις μωρακιιι
Μην εισαι υπερβολικη, ενα βρακύ μαζι σου θα το παρειςΑμε θα το παρω,βρακια δεν παίρνω όμως χαχαχαχα!!
Σκεφτηκες να ασχοληθεις με το σκακι;Το γκολφ είναι για τα βαθιά γεράματα
Μ ενοχλούν τα βρακάκιαΜην εισαι υπερβολικη, ενα βρακύ μαζι σου θα το παρεις
Παρε βρακάκι τύπου 'πετονιά 'Μ ενοχλούν τα βρακάκια
χαλαρα για εσενα ,[ τους διπλα για ρωωταα τους ] να περασεις τελειαΧαλαρά....!!
Ευχαριστώ μωρό μου!!χαλαρα για εσενα ,[ τους διπλα για ρωωταα τους ] να περασεις τελεια
Χρειάζομαι κάτι που να έχει αρκετό cardio ώστε να διατηρήσω και το σώμα μου σε καλό επίπεδο.Με το τένις έχω ασχοληθεί λίγο στο παρελθόν και μου αρέσει πολύ!!! Το σκάκι, το γνωρίζω επιδερμικά, σε επίπεδο του να ξέρω απλά πως παίζεται. Μέχρι εκεί.Σκεφτηκες να ασχοληθεις με το σκακι;
Εχει πανελληνιο φετος στα ΚΑΠΗ
Ωραίο το κόκκινο μπικίνι ρε κορίτσι!!! Για δώσε μας κανένα διαφορετικό πλάνο!!!Χαλαρά....!!
Επειδή έφυγα από πισίνα, θα σου βάλω φωτο περίπου πως ήταν.. το κατω(πίσω μερος)..Ωραίο το κόκκινο μπικίνι ρε κορίτσι!!! Για δώσε μας κανένα διαφορετικό πλάνο!!!
Τρέλα το κορίτσι μας..........!!!!!!!!Επειδή έφυγα από πισίνα, θα σου βάλω φωτο περίπου πως ήταν.. το κατω(πίσω μερος)..
...μωρο μου εσυ!Τρέλα το κορίτσι μας..........!!!!!!!!
Είναι ανυπόφορη η ζέστη, δεν υπάρχει διάθεση για τπτ.Τι siesta διαρκειας ειν αυτη;
στον ομιλο Αθηνων εκει ξεκινησα τενις απο το 1981 εως και το 1987, προπονητικα ,ξεκινησα το 1987, ειχαμε κανει ηδη δικο μας συλογο στο Ζωγραφου οπου και εμενα ,βεβαια απο το 2007 εχω φυγει απο την αθηνα επεριδη και ως μεγας λατρης της θαλασσας, ηθελα να την εχω κοντα μου.Οταν ημουν νεος καταφερα μεχρι το νο 2 στα τζουνιορ και νο1 στα διπλα , αλλα με κερδισε η προπονητικη ,χαρηκα που εκανες τενις και ναι γυμναζει και ειδικα για ηληκιες 40 και ανω θεωρειται τι καλυτερο για τη διατηρηση καλυτερης ποπιοτητας ζωης και υγειας ενω ει ναι και κατα της ανοιας η του αλτσχαιμερ .Είναι καλή άθληση το τένις, όταν ήμουν έφηβη πήγαινα στο Ζάππειο που είχε μια σχολή ,για λίγο χρονικό διάστημα γιατί βαρέθηκα, αλλα οτι γυμνάζει τα πάντα, εννοείται..!!!
την θελωωωωωω ή μαλλον την ξαναθελωωωωω χαχααΕπειδή έφυγα από πισίνα, θα σου βάλω φωτο περίπου πως ήταν.. το κατω(πίσω μερος)..