gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Κι έχει και μια κωλοζέστη σήμερα...
Καλημερουδια κι από μένα!
Μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε αρκετά νωρίτερα, στο παρά 5 ραντεβού με μένα δεν παίζει αγόρια!
μας
μας καυλωσες και σημεραΚαλημερουδια κι από μένα!
Μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε αρκετά νωρίτερα, στο παρά 5 ραντεβού με μένα δεν παίζει αγόρια!
Αγάπη μου εσυ...μας καυλωσες και σημερα
Γι αυτό κυκλοφορω γυμνή να δροσίζομαι χαχαχα!!Κι έχει και μια κωλοζέστη σήμερα...
καλημερα γυναικαραααΚαλημερουδια κι από μένα!
Καλημέρα μωρό μου!!!καλημερα γυναικαρααα
αυτα τα ποδια σουΚαλημερουδια κι από μένα!
Τι μας κάνεις ρε Τζοάννα.Καλημερουδια κι από μένα!
Στο 3 μας ραντεβού θα σου κάνω κι άλλα καυλιαρη μου..Τι μας κάνεις ρε Τζοάννα.
πάντα περιποιημένα...αυτα τα ποδια σου
Με φτιάχνεις τώρα !!!!Στο 3 μας ραντεβού θα σου κάνω κι άλλα καυλιαρη μου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πάντα περιποιημένα...
Βγαλε καλτσεςΚι έχει και μια κωλοζέστη σήμερα...
ΘΕΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΠΑΛΙ,ΕΕΕ;;Καλημερουδια κι από μένα!
Ποια είναι η καταλληλότερη ώρα για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου, Τζο;Καλημερουδια κι από μένα!
Προσκύνημα κανονικόΣας βάζω το κατιτίς και δρομο πάλι!!
11 πρωι και μετά μωρο μέχρι 10-11 το βράδυ , αν δεν απαντώ,παρε σε κανα μισάωρο παλι.ΘΕΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΠΑΛΙ,ΕΕΕ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια είναι η καταλληλότερη ώρα για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου, Τζο;
Ειμαι πιστή στην πουτσα...Προσκύνημα κανονικό
...τοση που σε βλεπω να βγαζεις μεχρι κ τις καλτσεςΚι έχει και μια κωλοζέστη σήμερα...
Η θα τις φοράει με πέδιλο όπως οι Γερμανοί χαχαχαχαχα!!...τοση που σε βλεπω να βγαζεις μεχρι κ τις καλτσες
...είναι φετιχ του δεν βγαίνουν!Βγαλε καλτσες
Σιχαίνομαι στο πρόσωπο..!!Τζο, έχω μια χαζή ερώτηση, υπάρχει κάπου που δε θες να σε χύνουν;