ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 790
- Πόντοι
- 81
μια χαρα λοιπον ! ευχαριστω για την διευκρινηση !Στοματική υγιεινή να υπάρχει και φιλάκια οσα θέλετε!!Καπνιστές λίγο μ ενοχλούν αλλα οκ ..
μια χαρα λοιπον ! ευχαριστω για την διευκρινηση !Στοματική υγιεινή να υπάρχει και φιλάκια οσα θέλετε!!Καπνιστές λίγο μ ενοχλούν αλλα οκ ..
Πυρηνικό μουνι Χαχχαχαχα!!Καλησπερα !! αυτο το μνι δεν λιωνει ΠΟΤΕ ,μονο σε τρελοκαβλωνει οπως και εκεινη !!!!!!!!!!
Μονο Πυρηνικο!! εγω θα ελεγα Διαστημικο και Αφθαρτο οταν σου βγαζει τετοια καβλα !!! φιλια.Πυρηνικό μουνι Χαχχαχαχα!!
Φιλια μωρακι!Μονο Πυρηνικο!! εγω θα ελεγα Διαστημικο και Αφθαρτο οταν σου βγαζει τετοια καβλα !!! φιλια.
Συζυγικές κουβέντες!!!Τι γίνεται δω;
..την αγαπω και την προσέχω!!Μουναρα για απίστευτα καρφώματα!!
Η Τζο και εγώ είμαστε καιρό τώρα παντρεμένοι!!!Δεν ξέρεις;;;; Τα γνωστά "ταρανδιλίκια"!!!! Σε όλους έχει τάξει γάμο η τσιριμπίμ τσιριμπόμ!!!
Κρεβατομουρμούρα;Συζυγικές κουβέντες!!!
Κι έχουμε 11 παιδιά, οικογένεια Χωραφα!!Η Τζο και εγώ είμαστε καιρό τώρα παντρεμένοι!!!
Πότε κρεβατομουρμούρα. Η Τζο ότι είναι να το πει, στο λέει ευθέως, άλλωστε το κρεβάτι είναι για αλλά πράγματα και όχι για γκρίνιες!!!Κρεβατομουρμούρα;
Έτσι μπράβο τσαούσα τα λεω τσεκουρατα!Πότε κρεβατομουρμούρα. Η Τζο ότι είναι να το πει, στο λέει ευθέως, άλλωστε το κρεβάτι είναι για αλλά πράγματα και όχι για γκρίνιες!!!
Έτσι μπράβο τσαούσα τα λεω τσεκουρατα!
Αχ Κώστα μου..το τι κάνουμε μεταξύ μας, τσόντα ολόκληρη!
Καλά να περάσεις!!!Παω σε ραντεβού θα σας δω μετα παλι!!
Απο περσυ σου λεω να γραψεις ενα βιβλιο δε μ ακουςΑχ Κώστα μου..το τι κάνουμε μεταξύ μας, τσόντα ολόκληρη!
πυρηνικος αντιδραστηρας!!!!Πυρηνικό μουνι Χαχχαχαχα!!
Οταν αποσυρθώ θα γραψω..η ζωή μου στο μπου,ο τίτλος χεχεχεχε!!Απο περσυ σου λεω να γραψεις ενα βιβλιο δε μ ακους
Τα καταπίνει όλα...ξέρεις εσύ!πυρηνικος αντιδραστηρας!!!!