alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
στον κοντολαγνο αναφερομουν!Κριτική .. .?
Μπερδεύεσαι με τις παραθέσεις!
στον κοντολαγνο αναφερομουν!Κριτική .. .?
Ξανθιά ειμσι η δόλια...?στον κοντολαγνο αναφερομουν!
Μπερδεύεσαι με τις παραθέσεις!
καύλα είσαι!!!Ξανθιά ειμσι η δόλια...?
Άντε πάλι ? δε βαρέθηκες?πάντως κάνω διαλογισμό για να μη τρελαθώ εδώ μέσακαύλα είσαι!!!
διάβασε την κριτική σου...
Μωρό μου ποτέ με Γ@μησες και δε το κατάλαβα..?αθόρυβο γ@μησι ήταν????Εγώ λέω να καταγγείλουμε δυο κατσικακια απο τον γυμνό τύπο.. Να τα βάλουμε στη σούβλα να τα φάμε όλοι μαζί και να σας πω τις εμπειρίες μου με την jo. Αν μέχρι τότε την έχετε και εσείς γαμησει μπορείτε να μοιραστείτε και τις δικές σας γιατί δεν θέλω να μονοπωλώ τη συζήτηση... ??Ωρ
Οταν λες να τα «καταγγειλετε» τα κατσικακια μου;; Για ποιο λογο; Για σεξουαλικη παρενοχληση ας πουμε;Εγώ λέω να καταγγείλουμε δυο κατσικακια απο τον γυμνό τύπο.. Να τα βάλουμε στη σούβλα να τα φάμε όλοι μαζί και να σας πω τις εμπειρίες μου με την jo. Αν μέχρι τότε την έχετε και εσείς γαμησει μπορείτε να μοιραστείτε και τις δικές σας γιατί δεν θέλω να μονοπωλώ τη συζήτηση... ??
Μέχρι να κανονιστεί το τραπέζι θα σε έχω γαμησει σίγουρα... Αυτό εννοώ ρε joΜωρό μου ποτέ με Γ@μησες και δε το κατάλαβα..?αθόρυβο γ@μησι ήταν????
Ωχ θεέ μου!!!!!Chill out...
????Οταν λες να τα «καταγγειλετε» τα κατσικακια μου;; Για ποιο λογο; Για σεξουαλικη παρενοχληση ας πουμε;
Τότε αλλάζει ?Μέχρι να κανονιστεί το τραπέζι θα σε έχω γαμησει σίγουρα... Αυτό εννοώ ρε jo
Autocorrect... Παραγγείλουμε*Οταν λες να τα «καταγγειλετε» τα κατσικακια μου;; Για ποιο λογο; Για σεξουαλικη παρενοχληση ας πουμε;
Οχι τιποτα αλλα ειναι και καυλιαρες οι κατσικες μου, να τις προσεχω να μην παρεκτρεπονται.????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τότε αλλάζει ?
τύπε να ξέρεις ότι και να έχω μαζί σου,αν σου πειράξουν τα κατσικάκια θέλω να το καταγγείλεις και θα σταθώ στο πλευρό σου!Οταν λες να τα «καταγγειλετε» τα κατσικακια μου;; Για ποιο λογο; Για σεξουαλικη παρενοχληση ας πουμε;
Χαχαχα αι νοουAutocorrect... Παραγγείλουμε*
Έτοιμα να μπουν φυλακή τα δόλια ήταν ???Autocorrect... Παραγγείλουμε*
Αμέσως μα μας την πεις δηλαδή...Τότε αλλάζει ?
Δεν παίζεσαι!!!!!