Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Δεν φταίω εγώ, εσύ το ξεκίνησες...Να, αυτες τις μαλακιες να μην εγραφες μια χαρα παιδι θα ησουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν φταίω εγώ, εσύ το ξεκίνησες...Να, αυτες τις μαλακιες να μην εγραφες μια χαρα παιδι θα ησουν
Θα έχει το τσιμπουσι και σαλάτες και μπύρεςΤο λέω για τους φίλους μου που με ονειρεύονται στο φούρνο με πατάτες γιατί θέλω να σε γλεντησω
Έτσι ακριβώς, όπως τα λες είναι!!!Εγώ βλέπω ότι μαζευτήκατε πολλοί γαμπροί και αν μπει ο Κώστας μου θα σας κάνει.με τα κρεμμυδάκια
πρωτη φορα το ακουω αυτοΘα έχει το τσιμπουκι και σαλάτες και μπύρες
Θα έχει και κρεμμυδάκια το φαγητό!!!Μην το αλλάζουμε τώρα;;; Εμένα με πατάτες μου έταξε
περιεργα γουστα εχεις .... γουρουνι στιφαδοΘα έχει και κρεμμυδάκια το φαγητό!!!
Τι φάση?! Είπε αυτό που είδε ο άνθρωπος ότι είμαι για αχαλίνωτο σεξ..?Πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλε;
πρωτη φορα το ακουω αυτο
Εμενα μου αρεσουν οι γυναικες με χαλινάριΤι φάση?! Είπε αυτό που είδε ο άνθρωπος ότι είμαι για αχαλίνωτο σεξ..?
Μην την ψάχνεις αλλού μια είναι η λύση τα λεφτά,το φαΐ και το γαμισι!!!
Εμενα μου αρεσουν οι γυναικες με χαλινάρι
Ενταξει, οσο μπινελικι και να εχουμε ριξει, η Κωστας δε σου εριξα, βασικα δεν ειναι ουτε βρισια ουτε μαγκια, μαλακια ειναι. Γνωμη μου.Δεν φταίω εγώ, εσύ το ξεκίνησες...
Εχεις το φαντασμα του alpula απο πανω σου . Εγω δεν ειμαι alpula καλή μου...διακρίνω ειρωνια..λες και σταμάτησε ο ένας,ξεκίνησε ο άλλος...
επειδή σε διόρθωσα ρε μωρό??Ξέρω τι έστειλα..μάλλον μπερδεύτηκα.. νόμιζα ότι ήσουν ενας ευγενικός κύριος που είχε έρθει αλλά δεν..αλλού το έστειλα σορυ !
....με μπερδεύεις...Εχεις το φαντασμα του alpula απο πανω σου . Εγω δεν ειμαι alpula καλή μου.
Δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα.... αυτό βλέπω...κ αυτό μου βγάζει...Πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλε;
εκτός απο εσένα κανένας άλλος δεν έχει την ευθύνη καύλα μου!!!!Μπα.. Κάποιος άλλος έχει ευθύνη γι αυτό.. Η έχει συμμετοχή..Στην όλη φάση.. ίδωμεν.. ? στο μυαλουδάκι μου για σκευωρία μου κάνει..
διάβασε την κριτική σου...Πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλε;
...φαίνεται περίεργο να κρατώ τις επιφυλάξεις μου.. εεπειδή σε διόρθωσα ρε μωρό??
Please..εκτός απο εσένα κανένας άλλος δεν έχει την ευθύνη καύλα μου!!!!
Κριτική .. .?διάβασε την κριτική σου...