Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.335
Ακριβώς!!!?
Ακριβώς!!!?
Δεν θα διαφωνήσω αν το βλέπεις έτσι.. Και καλά κάνεις εδώ που τα λέμε. Το παλαιότερος το είπα λόγω χρόνου στο site και μόνο.!!!εγω φιλε δεν ειμαι παλιος ειμαι νεος οπως ολοι εδω μεσα και μοιραζομαι της εμπειριες μου με ολους και το ιδιο πρεπει να κανετε και εσεις ...και στο χαβαλε ολοι μαζι χωρις κυριλικια
και ????? πιστεψε με εχω δει ενα δυνατο παιχτη εδω μεσα απο τα φρεσκα προφιλ που δεν εχει αφησει θυληκια γατα ..οπως υπηρχαν και καποιοι αλλοι στο παρελθονΔεν θα διαφωνήσω αν το βλέπεις έτσι.. Και καλά κάνεις εδώ που τα λέμε. Το παλαιότερος το είπα λόγω χρόνου στο site και μόνο.!!!
Παντως τελευταια ειναι καλο παιδί.Εκ παραδρομής...?
Όλο με μαλώνεις εσύ...
Μπα.. Κάποιος άλλος έχει ευθύνη γι αυτό.. Η έχει συμμετοχή..Στην όλη φάση.. ίδωμεν.. ? στο μυαλουδάκι μου για σκευωρία μου κάνει..Παντως τελευταια ειναι καλο παιδί.
Τον εστρωσες κι αυτον
Εισαι και ηρακλής πουμαρό ε;Μπα.. Κάποιος άλλος έχει ευθύνη γι αυτό.. Η έχει συμμετοχή..Στην όλη φάση.. ίδωμεν.. ?
Όχι.. στροφαρω λίγο παραπάνω απ Όσο νομίζουν κάποιοι.. ?Εισαι και ηρακλής πουμαρό ε;
ναι πηνελοπηΕγώ βλέπω ότι μαζευτήκατε πολλοί γαμπροί και αν μπει ο Κώστας μου θα σας κάνει.με τα κρεμμυδάκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην το αλλάζουμε τώρα;;; Εμένα με πατάτες μου έταξεΕγώ βλέπω ότι μαζευτήκατε πολλοί γαμπροί και αν μπει ο Κώστας μου θα σας κάνει.με τα κρεμμυδάκια
Εσύ πετάς τις φυτιλιες και βλέπει ο Κωστάκης τι γράφουν οι άλλοι ?????ναι πηνελοπη
Είσαι για πολλά γαμησια εσύ ....
Αχ Ευχαριστώ!!!!???Είσαι για πολλά γαμησια εσύ ....
Οταν ειπα οτι πουλας και αγοραζεις πολλους απο δω με ψιλοεκραξες εΌχι.. στροφαρω λίγο παραπάνω απ Όσο νομίζουν κάποιοι.. ?
Όχι ουδεμία σχέση, απάντησα..το κράξιμο το κάνουν άλλοι.. και δεν εννοώ εσένα φυσικάΟταν ειπα οτι πουλας και αγοραζεις πολλους απο δω με ψιλοεκραξες ε
Μαθευτηκε πως το σαη ειναι γεματο επιστημονες γυναικολογους;;
Η με εχεις μελετήσει η με γνωρίζεις εσύ.. ?Οταν ειπα οτι πουλας και αγοραζεις πολλους απο δω με ψιλοεκραξες ε
Πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλε;Είσαι για πολλά γαμησια εσύ ....
Μην την ψάχνεις αλλού μια είναι η λύση τα λεφτά,το φαΐ και το γαμισι!!!Όλο το φαΐ σκέφτεσαι ?