Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.481
Γρήγορα Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ παλι!!
Γρήγορα Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ παλι!!
Ίσως ανορθόγραφα να παει καλα ο μηναςΓρήγορα Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ παλι!!
Σεμνά εσύ..όταν δω στην πένα ανδρικό κωλαράκι θα το περιποιηθώ στάνταρ!
Αφού είναι το φετίχ μου να γλύφω ανδρικα κωλαρακια, τι να κάνω να μην το πω;!!χεχεχε!!Σεμνά εσύ
Καυλα..........Αφού είναι το φετίχ μου να γλύφω ανδρικα κωλαρακια, τι να κάνω να μην το πω;!!χεχεχε!!
![]()
...και? Σου απαντησε ο Μηνάς?![]()
...κουκλι...Καυλα..........
τωρα σε εκτιμάμε ακόμα περισσότερο!!!!!!!!!!!!!!Αφού είναι το φετίχ μου να γλύφω ανδρικα κωλαρακια, τι να κάνω να μην το πω;!!χεχεχε!!
![]()
Ρε θα μας τρελάνεις;;; Κοίτα τι πάθαμε...Αντε παμε για δουλειά σιγα σιγά, αν και με ξεθεωσατε χθες
![]()
Τι έκανα πάλι το παλιοκοριτσο...Ρε θα μας τρελάνεις;;; Κοίτα τι πάθαμε...
απο τις αγαπημενες μου στασεις να σε εχω ετσι μωρο μουΑντε παμε για δουλειά σιγα σιγά, αν και με ξεθεωσατε χθες
![]()
...το ξέρω...το ευχαριστιέσαι πολυ..!απο τις αγαπημενες μου στασεις να σε εχω ετσι μωρο μου
Αγορακι μου 5 με 8 σιγουρα δεν θα μπορώ λογω κλεισμένου πολυωρου ραντεβού, και σιγουρα οχι νωρίς το πρωί (λογω οτι πετάγομαι στην σχολή μου),αρα υπολογίζω κενό να έχω μεσημεράκι ..παρε με ένα τηλ.όμως και θα το δούμε.Αχ Jo… έχω ξελιγωθεί να σε γνωρίσω! Παρέχεις τις υπέρ πολύτιμες υπηρεσίες σου αύριο?
Αχ ,
Αδυναμία μου.. που είσαι...Αχ ,
αυτά τα 80s...
"Lips like sugar ,
Sugar kisses..."
Παντού ταιριάζουν...ΠΑΝΤΟΥ!
Ηeadbanging!!!!Ένα τσακ απο το προσωπάκι μου(λες και δεν το βάζω συχνά,λέμε τώρα..)
καλα,σιγά μην δείτε αυτο μονο![]()
![]()
....κάπου μέσα σου είμαι.Αδυναμία μου.. που είσαι...![]()