Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.602
Καυλοκαλημερες!!
Και κάπως έτσι όμορφα κι ωραία, ξεκινάει και ο Ιούνιος!Καυλοκαλημερες!!
Καλό μήνα αγορακι μου!!Και κάπως έτσι όμορφα κι ωραία, ξεκινάει και ο Ιούνιος!
Καλό μήνα κορίτσαρε!
Καλό μήνα αγόρι!!Καλό μήνα καυλώστρα Jo!!!
...απο τα πρώτα αγόρια που συνάντησα όταν ξεκίνησα, και σταθερο..!Πάντα περνάω σούπερ μαζι σου οτι κι εάν κάνουμε..!Πολλές φορές έχω συναντηθεί με την Ιωάννα κάθε φορά είναι απίστευτη. Απολαμβάνει τα πάντα και λέει ναι σε όλα.
Αρε μια χαράδρα.Καυλοκαλημερες!!
Άνδρα μου καυλιαρη εσυ!!Αρε μια χαράδρα.
Να βάλω τον πουτσο μου εκεί μέσα και να γίνει της Ισπανίας!!!
Γυναικάρα μου καυλιαρα εσύ!!!Άνδρα μου καυλιαρη εσυ!!
Κα(β)λο μήνα Jo!!!Καυλοκαλημερες!!
Καλό μήνα καύλαΚαυλοκαλημερες!!
Μια μαντιναδα λέει:Θα φανεί περίεργο αλλά γουσταρω μεγάλες ηλικιες στους άνδρες..50 και πάνω είναι το φετιχ μου..
Φυσικά από πιπίνια γίνεται χαμός (και πελατειακα),γιατι τρελαίνονται για μιλφ, το γνωρίζετε όλοι..
Ολα έχουν την χάρη τους όμως..νιάτα έχουν ορμή και αντοχές, ώριμοι εμπειρία και απολαμβάνουν το σεξ..
Καλο μηνα μωρο!!Κα(β)λο μήνα Jo!!!
Καλο μας μήνα αγορι!!Καλό μήνα καύλα
Ετσι μπράβο χαχαχα!καλό μήνα κουκλί !!,Μια μαντιναδα λέει:
"Μόνο του γέρου η ψωλή κάνει καλό γαμήσι.
Γιατί αργεί να σηκωθεί και ‘γανακτά να χύσει."
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!
Καλό μήνα Καυλιάρα jo.!!!!!Αντε παμε για δουλειά σιγα σιγά, αν και με ξεθεωσατε χθες
Καυλοκαλημερες!!
Καυλοχαραδρα και πατουσαρες..........για γλύψιμο και χυσιμο.......καλό μήνα!!Αντε παμε για δουλειά σιγα σιγά, αν και με ξεθεωσατε χθες
για γλυφοκωλι έτοιμη, αλλά θα μου κάνεις κ εσύ.Αντε παμε για δουλειά σιγα σιγά, αν και με ξεθεωσατε χθες
Καλό μήνα αγορακι μου!!
Καλό μήνα μωρο!Κ
Καλό μήνα Καυλιάρα jo.!!!!!
..μμμμ..ελα τότε, σε περιμένω..Καυλοχαραδρα και πατουσαρες..........για γλύψιμο και χυσιμο.......καλό μήνα!!
..όταν δω στην πένα ανδρικό κωλαράκι θα το περιποιηθώ στάνταρ!για γλυφοκωλι έτοιμη, αλλά θα μου κάνεις κ εσύ.