Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Οι άλλες 2 πηγές ευτυχίας, είναι οι γείτονες της πουτσας;;;Στάνταρ ειναι η 1 από τις 3 πηγές ευτυχίας μου!!
Οι άλλες 2 πηγές ευτυχίας, είναι οι γείτονες της πουτσας;;;Στάνταρ ειναι η 1 από τις 3 πηγές ευτυχίας μου!!
Διακρίνω μια στοχοπροσήλωση! Εύγε jo! Δικαίως έχεις τον τίτλο της βασίλισσας της πίπας!Ένα τσακ απο το προσωπάκι μου(λες και δεν το βάζω συχνά,λέμε τώρα..)
καλα,σιγά μην δείτε αυτο μονο
Εξαιρετικό αέρινο φορεματακι ! Ιδανικό για να το σηκώσεις αποτομα και να καρφώσεις ξαφνικα την Jo μέσα στο ασανσέρ!!!Καλημερούδια..!
Η πουτσα είναι η λατρεία μου..!!Διακρίνω μια στοχοπροσήλωση! Εύγε jo! Δικαίως έχεις τον τίτλο της βασίλισσας της πίπας!
Να σας βάζω και καμιά ντυμένη φωτο μου, αγόρι!Εξαιρετικό αέρινο φορεματακι ! Ιδανικό για να το σηκώσεις αποτομα και να καρφώσεις ξαφνικα την Jo μέσα στο ασανσέρ!!!
Πολύ καβλοκαιρινό φόρεμα και σου πάει τρελά!!! Γκουντ μόρνινγκ Queen!!!Καλημερούδια..!
Ευχαριστώ αγορακι μου..!!Πολύ καβλοκαιρινό φόρεμα και σου πάει τρελά!!! Γκουντ μόρνινγκ Queen!!!
Καλη απόλαυση!Μου αρέσει που είπα καλημέρα τέτοια ώρα έχω πιει ήδη δυο καφέδες στο καφενείο με τα άλλα τα γερόντια και σε λίγο πάμε Μάνδρα για παϊδάκια καλό μεσημέρι λοιπόν!
Ειλικρινά προτιμώ αυτές με τα ρούχα γιατί το εκλεπτυσμένο σου στιλ μου εξάπτει την φαντασία !!!Η πουτσα είναι η λατρεία μου..!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σας βάζω και καμιά ντυμένη φωτο μου, αγόρι!
Να είστε καλά όλοι με καυλες, και να περνάμε όμορφα μεταξύ μας!!Με τόσα καλά λόγια και τέτοιο πρόσχαρο χαρακτήρα πως να μην μας δημιουργηθεί η επιθυμία να σε συναντήσουμε.
Και εσύ Τζοανα είσαι από τις καλύτερες παρέεςΜε τιμά οτι γράφετε για μένα και η παρέα σας!
Έτσι τα λατρεύουμε και το ξέρειςΜονίμως σηκωμένα τα έχω τα πόδια χαχαχαχα!
τωρα σε εκτιμάμε ακόμα περισσότερο!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ με τιμά οτι γράφετε!Και εσύ Τζοανα είσαι από τις καλύτερες παρέες
Το χεράκι μας κρύβει τον παράδεισο κούκλα μουΛοιπον παω πίσω πάλι ,παίζει αρκετή δουλειά σήμερα και δυστυχώς δεν έχω κάτι διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι βραδυ νωρίς..
..χαλάω χατήρι εγώ..;Το χεράκι μας κρύβει τον παράδεισο κούκλα μου
Λυσαρααααα... Καλε τον τεμαΧυσες....Ένα τσακ απο το προσωπάκι μου(λες και δεν το βάζω συχνά,λέμε τώρα..)
καλα,σιγά μην δείτε αυτο μονο