Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.764
Αυριο τα έχω αλλα σ ευχαριστώ πολυ αγοράκι μουΧρὀνια πολλά ότι επιθυμείς
Μετα την υγεία ,επιθυμώ.. σεξ σεξ σεξ χαχαχαχα!!
Αυριο τα έχω αλλα σ ευχαριστώ πολυ αγοράκι μουΧρὀνια πολλά ότι επιθυμείς
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το likeΧρὀνια πολλά ότι επιθυμείς
Πάντα τιμω κι εγώ ,ειτε με λαικ, ειτε γράφοντας στον καθένα ξεχωριστά που με τιμά ανάλογα στο νημα!Ευχαριστώ πάρα πολύ για το like
Αυτό να λέγεται,πάντα απαντάς με ευγένεια κ τρυφερότηταΠάντα τιμω κι εγώ ,ειτε με λαικ, ειτε γράφοντας στον καθένα ξεχωριστά που με τιμά ανάλογα στο νημα!
Παντα ευγενικός...αχ...!Αυτό να λέγεται,πάντα απαντάς με ευγένεια κ τρυφερότητα
Καλό βράδυ Κυριακής όμορφη Τζοάννα
Αν επιτρέπεται να σε χαρακτηρίσω ιέρεια του Έρωτα
Αγοράκι μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ για οτι έγραψες,με τιμά αφάνταστα, το θεωρώ αυτονόητο ότι η καθαρότητα/υγεια ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ, και δεν έχει να κάνει με το επαγγελμα, η αν είναι άνδρας η γυναίκα,εγω σ αυτά είμαι ΑΠΌΛΥΤΗ,τα προσφέρω & τ απαιτώ!!Η επίσκεψη στην τζοαννα έγινε πριν από λίγες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο . Η γυναίκα είναι απλά top . Η γλώσσα της σε ταξιδεύει και κάνει φανταστικό rimming . Πεντακάθαρη θα το καταλάβετε από την αίσθηση ασφαλείας που σου εμπνέει . Πιστεύω η μοναδική που δίνει κωλο και βγαίνει το προφυλακτικό πεντακάθαρο ! Το μουνακι της φουλ καυτό και πεντακάθαρο .
Ένα από τα καλύτερα Milf της Αθήνας .
Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα !
Το έχω δηλώσει ότι περαν οικονομικού ..ικανοποιω τις καύλες μου.. εχω κι άλλο αντικείμενο εργασίας,γνωστό σε όλους, εξου και δεν ανέβασα ποτε τιμές,δεν έχω ανάγκη,αν και με τοσηηηη δουλειά θα επρεπεΜπορεί ακόμα να μην έχουν βρεθει ακόμαμιας κ είμαι σταθερός αλλά βλέποντας το νήμα σου καταλαβαίνω πολλά, μπράβο σου κυρία μου για την Καβλα σου
Χρόνια σου πολλά Καυλιαρα γυναίκα! Να είσαι πάντα καλά για να περνάς καλύτερα! Ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά!Αγοράκια μου αύριο θα κάνω κάποια λίγα ραντεβού και οχι μεχρι αργα,λογω γενεθλίων μου, γιατί θα βγω το βράδυ, ηδη υπάρχουν προγραμματισμένα, να δεχτώ μαξ κι άλλα 2 άτομα..
Επίσης σορυ που πλέον δεν μπορώ να παραμένω στο σαιτ οσο παλιότερα(μου παραπονιέστε κάποιοι..), αλλά ο ελεύθερος χρόνος μου...ελάχιστος!
Χρόνια πολλά στους Γιωργηδες σήμερα!!
Αγορι μου σ ευχαριστώ πολυ,να εισαι καλα!!Δεν μπορώ να ξέρω ποιος εισαι, αλλά χαίρομαι αν πέρασες όμορφα!!Χρόνια σου πολλά Καυλιαρα γυναίκα! Να είσαι πάντα καλά για να περνάς καλύτερα! Ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά!
Σ ευχαριστώ πολυ αγοράκι μου όμορφο!!Φιλάκια πολλά!!Χρόνια πολλά κουκλάρα, να τα εκατοστήσεις. Να είσαι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη. Πολλά φιλιά.
Χιλιόχρονη με υγεία και χαρές.Να είσαι πάντα καλά για να περνάμε και εμείς καλά.!!!!!Σ ευχαριστώ πολυ αγοράκι μου όμορφο!!Φιλάκια πολλά!!
Ευχαριστώ πολύ ματια μου,υγεία να έχουμε!!Φιλάκια πολλά!!Χιλιόχρονη με υγεία και χαρές.Να είσαι πάντα καλά για να περνάμε και εμείς καλά.!!!!!
Γλυκε,σ ευχαριστώ πολύ, να εισαι καλα!Η Θεά Αφροδίτη γιορτάζει σήμερα την "ανάδυση" της από τα νερά της θάλασσας!!
Χρόνια σου πολλά , με πολύ πολύ υγεία και πολύ πολύ χαρά !!!
Οκ δεν υπάρχεις..προσκυνώ χαχαχαχα!!Τα έχω πει τα χρόνια μου με ντοκουμέντα χωρις φόβο κσι πάθος οσο για ψωλες, η αδυναμία μου...γνωστό στους πάντες!!Αλλες μετρανε κερακια στη τουρτα και ξενερωνουν.
Εσυ μετρας σηκωμενες ψωλες για παρτη σου και τις μπουκωνεις.
Πολλα χρονια με υγεια και οτι αλλο επιθυμεις
Ευχαριστώ πολυ αγοράκι μου γλυκό, να εισαι πάντα καλά!!!
Χρόνια πολλά κουκλάρα !