Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.716
- Πόντοι
- 46.423
Ξεχνας, και γω σου χω στειλει πολλακις κοκκινο τριανταφυλλο
Ξεχνας, και γω σου χω στειλει πολλακις κοκκινο τριανταφυλλο
Η γλώσσα πρέπει να είναι σβέλτη με αυτό το σώμα
Με τ αγκάθια μαζί μου το προσφέρει, τον είδες αγαπη που μου εχει;!χαχαχαχαχαχα!!
Φαίνεται ότι το κατέχεις εσύ αγάπηΗ άθληση γενικά, κανει καλο στο σωμα,αλλα και στην ψυχή, και στο λέω ως επαγγελ.προπονητρια& πρώην αθλήτρια
Η γλώσσα πρέπει να είναι σβέλτη με αυτό το σώμα
...Φαίνεται ότι το κατέχεις εσύ αγάπη
Με τ αγκάθια μαζί μου το προσφέρει, τον είδες αγαπη που μου εχει;!χαχαχαχαχαχα!!
Αχ ..κ@υλωσα τώρα.. σκέφτομαι ότι βγάζω την γλώσσα μου και σε γλύφω απο πάνω μεχρι κάτω...σλουρπ!!Γατούλα μου εσύ.
ΚαυλομουναΑχ ..κ@υλωσα τώρα.. σκέφτομαι ότι βγάζω την γλώσσα μου και σε γλύφω απο πάνω μεχρι κάτω...σλουρπ!!
...με τ οτιδήποτε καυλώνω εγω..!!παναθεμα με!!Καυλομουνα
Εισαι τσαπερδονοκωλοσφυριχτρα...με τ οτιδήποτε καυλώνω εγω..!!παναθεμα με!!
Σαββατοκύριακο φωτιά προβλέπω με το μικρο μυαλό μουΠωπω παιδιά πως ξεκουραστηκα σημερα ...αναγκαίο το ρεπο ήταν.. φυσικα αυριο θα ειμαι φουλ στις καυλες παλι!!
Αχ ..κ@υλωσα τώρα.. σκέφτομαι ότι βγάζω την γλώσσα μου και σε γλύφω απο πάνω μεχρι κάτω...σλουρπ!!
Γιατι δεν το κανεις 5ημερο 8αωροΠωπω παιδιά πως ξεκουραστηκα σημερα ...αναγκαίο το ρεπο ήταν.. φυσικα αυριο θα ειμαι φουλ στις καυλες παλι!!
...μ αφήνουν τ αγόρια με τις καυλες τους;!χαχαχαχαχα άλλο που δεν θέλω εγω !!Γιατι δεν το κανεις 5ημερο 8αωρο
Πώς μεταφράζεται στα εγγλέζικα αυτό;;;;Εισαι τσαπερδονοκωλοσφυριχτρα
THE BLUEBELLS-Young at heart( Νο 1 in U.K. κάπου στο 1993 ...).....δεν ξέρω για ποια λες 40 plus,εγω τωρα τον Απρίλη θα κλείσω τα 25
Περαν πλάκας, λογικό να "δειχνει" στον άνθρωπο η καλη ζωη αγορι, μεγαλώνοντας...
HappygirlasswhistleΠώς μεταφράζεται στα εγγλέζικα αυτό;;;;
Καλημέρα ΤζοαναΚαλημέρα αγορια μου.. !