Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.085
Καλημερα αγόρι!!Καλημέρα Τζοανα
Καλημερα αγόρι!!Καλημέρα Τζοανα
και σ εσενα εστειλε το κορμι του ...?Ρε συ πόσο όρεξη έχεις πραγματικά να μου μπαίνεις...έλεος ετσι;!Έλεος!!!
Ρε ανόητε, μου έχεις στείλει φωτο ΟΛΌΚΛΗΡΟΣ που εισαι γυμνός(και φάτσα διακρίνεται κι ας είναι ψιλοσβησμενη)εννοείται ότι δεν σ έχω δεχτεί ραντεβού.. κοφτό εδω εκτίθεσαι!!
Λες να μην σε θυμόμουν φυσιογνωμικα;;!!!!
Τακτική του σε ολες μας, υποθέτω,κάτι εχω δει και σ αλλα νηματα ,το θέμα είναι οταν κάποια μετα δεν του δώσει σημασία, την κράζει...και σ εσενα εστειλε το κορμι του ...?
ρε ποσο τρομπας ειναι ο βλακας ...
Τακτική του σε ολες μας, υποθέτω,κάτι εχω δει και σ αλλα νηματα ,το θέμα είναι οταν κάποια μετα δεν του δώσει σημασία, την κράζει...
Ειναι καλος τουλαχιστον;Τακτική του σε ολες μας, υποθέτω,κάτι εχω δει και σ αλλα νηματα ,το θέμα είναι οταν κάποια μετα δεν του δώσει σημασία, την κράζει...
Είσαι ακριβώς όπως με τρελαίνεις εμένα!!!
Ακόμα και για τους ανόητους,υφίσταται το δικαίωμα της εχεμύθειας...έως το σημείο φυσικα, που δεν είναι επικίνδυνοιΕιναι καλος τουλαχιστον;
....σκοπός μου να σας καυλώνω αγορι, οσο μπορώΕίσαι ακριβώς όπως με τρελαίνεις εμένα!!!
Πηγε να σε τουμπάρει γιατι του φανηκες οτι δεν εχεις μεγαλη εμπειρια στους αντρεςΑκόμα και για τους ανόητους,υφίσταται το δικαίωμα της εχεμύθειας...
....Αυτό ήταν, στανταρ,τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες που έλεγε ο ΛαζόπουλοςΠηγε να σε τουμπάρει γιατι του φανηκες οτι δεν εχεις μεγαλη εμπειρια στους αντρες
Εσεις ,οι του σεμιναρίου....Αυτό ήταν, στανταρ,τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες που έλεγε ο Λαζόπουλος
τωρα μαλιστα!!!!
Παναγια μου….
τωρα μαλιστα!!!!
Παναγια μου….
τη θελω αυτη την κωλαρα !!!!!Καλη μας Κυριακή!
...οποτε θες μωρο μου....τη θελω αυτη την κωλαρα !!!!!
Χρὀνια πολλά ότι επιθυμείςΑγοράκια μου αύριο θα κάνω κάποια λίγα ραντεβού και οχι μεχρι αργα,λογω γενεθλίων μου, γιατί θα βγω το βράδυ, ηδη υπάρχουν προγραμματισμένα, να δεχτώ μαξ κι άλλα 2 άτομα..
Επίσης σορυ που πλέον δεν μπορώ να παραμένω στο σαιτ οσο παλιότερα(μου παραπονιέστε κάποιοι..), αλλά ο ελεύθερος χρόνος μου...ελάχιστος!