trimis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 2.526
Εδώ εμείς δεν την έχουμε δει από κοντά, κι είμαστε φαν... <3...αν και fan της αλλης σου οψης!!!!
Εδώ εμείς δεν την έχουμε δει από κοντά, κι είμαστε φαν... <3...αν και fan της αλλης σου οψης!!!!
Να έρθετε να την απολαύσετε κύριε μου..!!Εδώ εμείς δεν την έχουμε δει από κοντά, κι είμαστε φαν... <3
Αμήν και πότε <3Να έρθετε να την απολαύσετε κύριε μου..!!
Με μεγάλη μου χαρά να σε δεχθω..!!Ολους τους ευγενικούς κυρίους που σέβονται , θέλω πραγματικά να τους γνωρίζω !!Αμήν και πότε <3
φυσικα καλύτερα βυζιά είναι αυτά που έχουν υγεία. αμέσως μετά, κατά τη γνώμη μου, τα καλύτερα είναι τα φυσικά ανεξαρτήτως μεγέθους. δε μου αρέσει η σιλικόνη αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα. αν και εμένα μου αρέσουν στο δικό σου μέγεθος. Κρίμα που μας χωρίζουν 500+χλμ και δε μπορώ να τα γευτώ.
Πού χάθηκε αυτό το κορίτσι από το νήμα;;.... πρέπει να έχει πάρει φωτιά το κωλαρακι της δεν εξηγείται αλλιώς
Το ακυκλοφόρητη ,μου θύμισε έναν παππού που μου είχε τηλ, και μου είπε σας είδα σ εφημερίδα με πουτανες(το πουτανες το ειπε τόσο αθώα )κι έψαχνα εγω να βρω που στο καλό μ έβγαλαν παράρτημα οι φυλλάδες,ποιος παπαράτσι με τράβηξε ...χαχαχαχαχαχα!!!νομιζω ειναι ωρα για μια ακυκλοφορητη φωτο απο τη jo !!!!!
Σήμερα είχε την τιμητική του το μουνακι μου, περιποίηση σπέσιαλ είχε,χθες πηρε φωτιά ο κωλαρακος μου απαπα τι ήταν αυτό!!Πού χάθηκε αυτό το κορίτσι από το νήμα;;.... πρέπει να έχει πάρει φωτιά το κωλαρακι της δεν εξηγείται αλλιώς
Γεια σου Τζοανα
Γεια σου αγορακι!!Γεια σου Τζοανα
Ω,ευχαριστώ πολυ !!Μακάρι να καταφέρουμε να βρεθούμε, είσαι από τα πολύ αγαπητά παιδιά οσον αφορά συμμετοχή στο νημα, ευγενικός και καυλιαρης(στάνταρ θα περάσουμε φίνα μεταξύ μας )Πόσο τυχεροί είστε εκεί Αθηνα που έχετε την Τζο..
Μια τέτοια καυλιαρα δεν έχουμε στον Βορρά..
Σε περιμένω Τζο
Έχουμε να βγάλουμε πολυ καυλα, στην, συνάντηση μας
Και τι φώτο, με ωραίο νυχτικο και την βυζαρα σου πρώτο πλάνο!!!Καλημέρα στ αγόρια μου και πάντα με μια φωτο,είναι θεσμός απο τοτε που ξεκίνησα!
Το ήξερα ότι θα σου αρέσε μωρο!Και τι φώτο, με ωραίο νυχτικο και την βυζαρα σου πρώτο πλάνο!!!
αρχετυπικό βυζίΚαλημέρα στ αγόρια μου και πάντα με μια φωτο,είναι θεσμός απο τοτε που ξεκίνησα!
αρχετυπικό βυζί