Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 24.778
- Πόντοι
- 31.348
Αυτός και στο κρεβάτι του πόνου να είναι πίπα θα σου ΖητήσειΑσε ,ξέρω ,τον αφήνω μάσκα, με μένα θα καταλήξει στα γεράματα..
Αυτός και στο κρεβάτι του πόνου να είναι πίπα θα σου ΖητήσειΑσε ,ξέρω ,τον αφήνω μάσκα, με μένα θα καταλήξει στα γεράματα..
Εμένα με φοβάται γιατί είμαι αχόρταγη χαχαχαχα!!!Άμα βεντουζωσω στην πιπα δεν ξεκολλάω με τπτ μετά!!Αυτός και στο κρεβάτι του πόνου να είναι πίπα θα σου Ζητήσει
Αυτός και στο κρεβάτι του πόνου να είναι πίπα θα σου Ζητήσει
Εγώ δεν καπνίζω, μάλλον γι αυτό το έχω ρίξει στις πιπες πιο υγιεινές!!Αυτο δεν ειναι σωστο. Το καπνισμα στο κρεβατι ειναι επικινδυνο!
Εμένα με φοβάται γιατί είμαι αχόρταγη χαχαχαχα!!!Άμα βεντουζωσω στην πιπα δεν ξεκολλάω με τπτ μετά!!
τι προικα δινεις;Ασε ,ξέρω ,τον αφήνω λάσκα, με μένα θα καταλήξει στα γεράματα.. την έκατσε χαχαχαχα
Που πήγε ο γαμπρός (@geroksouras),την έκανε μόλις ακουσε οτι θα με "φορτωθεί "χαχαχαχαχαχαχαχαΒεντουζες ακουω. Ο,τι πρεπει για το κρεβατι του πονου!
Που πήγε ο γαμπρός (@geroksouras),την έκανε μόλις ακουσε οτι θα με "φορτωθεί "χαχαχαχαχαχαχαχα
12 γαλακτομπούρεκα και 6 ταψιά παστίτσιοτι προικα δινεις;
θελω κοτερα θελω οικοπεδα12 γαλακτομπούρεκα κσι 6 ταψιά παστίτσιο
12 γαλακτομπούρεκα και 6 ταψιά παστίτσιο
Να πας να παντρευτείς αλλη πιο φθηνά θα μου έρθει να ειμσι η γκομεναθελω κοτερα θελω οικοπεδα
θελω και duo pipes και κλεισαμε
Δώστου το πουλί στο χέριΕμένα με φοβάται γιατί είμαι αχόρταγη χαχαχαχα!!!Άμα βεντουζωσω στην πιπα δεν ξεκολλάω με τπτ μετά!!
Μπα ειναι τεμπέλης μονο πιπες δίνει στα κορίτσιαΔώστου το πουλί στο χέρι
Του γέρου να πει Το δεσπότη Παναγιώτη
Ο Βασιλιάς της πίπας είναιΜπα ειναι τεμπέλης μονο πιπες δίνει στα κορίτσια
Καλή όρεξη JoΚαιρό είχαμε να μ@λακιστουμε ,λογω έλλειψης χρόνου ,σας απόλαυσα όμως σήμερα !!
Πάω να φάω , φιλάκια στ αγοράκια μου
Ευχαριστώ αγορακι!!Καλή όρεξη Jo
Καλημέρα κουκλι μου!Καλημέρα Καυτή μου Τζο..
Όπως παντα καυλωμένος για χάρη σου..