Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.429
- Πόντοι
- 11.146
ασωτος;
γιατι;
με θεωρω σωτο
ασωτος;
γιατι;
με θεωρω σωτο
Χθες κεντουσε ο ξουρας χαχαχαχαχαχαχαχα
Καλημέρα μωράκι!Καλημερα jo
...ντιλι-ντιλι-ντιλι η κορη το μαντηλι?!!?Χθες κεντουσε ο ξουρας χαχαχαχαχαχαχαχα
...αμα δν βαριεται να παει, αλλιως στελνει τον μπουτσο μονο τουΜπα ειναι τεμπέλης μονο πιπες δίνει στα κορίτσια
Καλημέρα όμορφη καύλα.Καλημέρα στ αγόρια μου και πάντα με μια φωτο,είναι θεσμός απο τοτε που ξεκίνησα!
![]()
Καλημέρα καυλιαρα τζο. Παρακολουθώ καιρό το νήμα σου. Την αλλη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα για μια ημέρα και ελπίζω να μπορέσεις να βρεθούμε!Καλημέρα στ αγόρια μου και πάντα με μια φωτο,είναι θεσμός απο τοτε που ξεκίνησα!
![]()
Καλημέρα μάτια μου!Καλημέρα όμορφη καύλα.
Καλημέρα!Αφού δεν είσαι από Αθήνα και έχεις μόνο 1 μερα, επικοινώνησε απο την προηγούμενη να βρεις σίγουρο ραντεβού αγορι!Καλημέρα καυλιαρα τζο. Παρακολουθώ καιρό το νήμα σου. Την αλλη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα για μια ημέρα και ελπίζω να μπορέσεις να βρεθούμε!
Εντάξει όμορφη σε ευχαριστώ! Καλή σου ημέραΚαλημέρα!Αφού δεν είσαι από Αθήνα και έχεις μόνο 1 μερα, επικοινώνησε απο την προηγούμενη να βρεις σίγουρο ραντεβού αγορι!
Ελα να χυσω για χάρη σουυυυυΚαλημέρα στ αγόρια μου και πάντα με μια φωτο,είναι θεσμός απο τοτε που ξεκίνησα!
![]()
....απο κοντά τα θέλω...!Ελα να χυσω για χάρη σουυυυυ
τι βυζάρες είναι αυτές....Καλημέρα στ αγόρια μου και πάντα με μια φωτο,είναι θεσμός απο τοτε που ξεκίνησα!
![]()
...φυσικέςτι βυζάρες είναι αυτές....
...που αψηφουν ομως τους νομους της φυσικης!!!!!...φυσικές![]()
Αχ εσύ...που αψηφουν ομως τους νομους της φυσικης!!!!!![]()
...αν και fan της αλλης σου οψης!!!!Αχ εσύ...έχεις προσωπική εμπειρία/αποψη
Ε κι αυτη καλα κρατιέται Odin μου..ε,;...αν και fan της αλλης σου οψης!!!!
![]()
Εδώ εμείς δεν την έχουμε δει από κοντά, κι είμαστε φαν... <3...αν και fan της αλλης σου οψης!!!!
![]()