Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.317
Τελευταία τροποποίηση:
Αν η καυλα ειχε προσωπο...
Αν η καυλα ειχε προσωπο...
Α εδω εισαι; Πότε μπήκες;Τ αγοράκια μου τα όμορφα, λείπω εγώ αλλα ειστε εσείς να κάνετε αταξίες εδω μεσα!!!Έτσι σας θέλω!
Ναι αλλα μπορει να παρατηρηθουν διαβρώσεις του χόνδρου του έσω μηριαίου κονδύλου και λέπτυνση του χονδρου του εσω κνημιαίου κονδύλου υποκείμενα κυρίως του μηνισκου.ναι αλλα υπαρχουν και αλλα οργανα που περνανε καλα !!!!χαχχα
...ρε συ μπας και εισαι ο κολλητός φιλος ορθοπεδικος, του δικου μου;;!Ναι αλλα μπορει να παρατηρηθουν διαβρώσεις του χόνδρου του έσω μηριαίου κονδύλου και λέπτυνση του χονδρου του εσω κνημιαίου κονδύλου υποκείμενα κυρίως του μηνισκου.
Δεν ειναι τόσο απλό
Σε περικύκλωσαν οι γιατροί εσένα...ρε συ μπας και εισαι ο κολλητός φιλος ορθοπεδικος, του δικου μου;;!
άρρωστο!!!!!εύγε!!!ε μετά από αυτό σίγουρα θα υπάρξει συνάντηση!!!!Αχ,τι να γλύφω εδω καλε...
Καυλιαρη μου ξερω οτι μας διαβάζεις και δεν θες να γράψεις φυσικα ,σ ευχαριστώ πολυ ομως για το υλικό που μου επέτρεψες να βγάλω!
στειλε μου διευθυνση να σου στειλω το πουτσο μου για μια πιπα
να τον επιστρεψεις μονο ετσι;
επισκευασμενο και γυαλισμενο
...επιστροφη ανεξαρτητου καταστασεως????
....ξέρεις που μένω, να έρθεις μαζί με την πουτσα σου πακέτο μην την αφήσεις μόνη...στειλε μου διευθυνση να σου στειλω το πουτσο μου για μια πιπα
να τον επιστρεψεις μονο ετσι;
...επιστροφη ανεξαρτητου καταστασεως????
Θα κάνεις master στο είδος...Λοιπον, σκέφτομαι ν ανοίξω ΙΕΚ, με τοση κωλογλυφαδα που εχω ριξει τελευταία, καθηγήτρια έγινα.. θα διδάσκω πλέον...
Εξυπνη επιχειρηματική κίνηση..
.....φεύγω για το μεταπτυχιακό μου χαχαχαχα..!!!Θα κάνεις master στο είδος...
Δώσε να καταλάβει...χαχαχα.....φεύγω για το μεταπτυχιακό μου χαχαχαχα..!!!
Tην Καλησπερα μας Αγαπητη Νηματοθετρια.......μα και εσυ!!!!!Ετοιμαζομαι....!!!!!!Αχ,τι να γλύφω εδω καλε...
Καυλιαρη μου ξερω οτι μας διαβάζεις και δεν θες να γράψεις φυσικα ,σ ευχαριστώ πολυ ομως για το υλικό που μου επέτρεψες να βγάλω!