Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.323
Καλημερουδια..!
Καλημερα κουκλαρα μου, κομψη οπως παντα..!!!Καλημερουδια..!
Καλημέρα αγάπηΚαλημερα κουκλαρα μου, κομψη οπως παντα..!!!
κομψη και καυλα μαζιιιΚαλημερουδια..!
κομψη και καυλα μαζιιι
Πόσο καυλα είσαι ρε Τζοοοοοοοο.. Καλημερες Καυλα μας μεγαληΚαι κάτι για να ξεκινήσει καυλιαρικα η μερα ,όπως μ αρέσει!
Να σας φτιάξω λίγο μωράκι μου να παει καλα η μερα!Πόσο καυλα είσαι ρε Τζοοοοοοοο.. Καλημερες Καυλα μας μεγαλη
Εσυ και στην σκέψη μου και μόνο με φτιάχνεις κορίτσι μουΝα σας φτιάξω λίγο μωράκι μου βα παει καλα η μερα!
Εγώ ειχα κατι αμφιβολιες αλλα τωρα οκ.Και μια ντυμένη, ολο γυμνές ,θα νομίζει ο κόσμος ότι δεν έχω βρακυ να βάλω
Πήρα 12 αδα χαχαχαχαχα!!!Εγώ ειχα κατι αμφιβολιες αλλα τωρα οκ.
Δευτερο βρακύ υπαρχει;
Απο κινέζικα; Σαν αυτα που φόραγε η γυναίκα του Μάο;Πήρα 12 αδα χαχαχαχαχα!!!
Για τα άτομα που δεν σε εχουν δει θα υπάρξει κανα δωράκι;Ν ανακοινώσω κατι..μετράω 500 παρα κατι κριτικές, χονδρικά..στις 1000 (αν και όταν φτάσουμε)θα γίνει σούπερ έκπληξη δώρο(πάντα ανταποδίδω και το έχω αποδείξει), θ αφορά αρκετά άτομα που μ έχουν δει ήδη κι έχουν γράψει...
Σας φιλώ, ξεκινώ δουλειά!
(Μην αφήνετε μηνύματα δεν προλαβαίνω να τα δω άμεσα, για ραντεβού μόνο τηλεφωνικά!)
Ποτε δεν αφήνω εξω κανέναν στα δωρα μου...εν καιρώ..Για τα άτομα που δεν σε εχουν δει θα υπάρξει κανα δωράκι;
Κανα αιφόνι 14 πχ
Την Καλημερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια......εχουμε και Kinky??ετσι....ετσι....!!!!!Λοιπον τ οτι έχω αδυναμία να γλύφω ανδρικά κωλαρακια (στην πένα πάντα εννοειται,είμαι αυστηρη σε θέματα υγιεινής εξαλλου)είναι γνωστό.. παραθέτω μια φωτο που μ άφησε ένα αγορι να βγάλω..στον επόμενο ελπίζω και βιντεάκι
Ε ναι ,τρελαίνομαι γι αταξίες γι αυτό και τ αγόρια έρχονται σωρηδόν !!!!Την Καλημερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια......εχουμε και Kinky??ετσι....ετσι....!!!!!
πως δεν την εχουμε δει????καθε μερα την βλεπουμε......απλως οποτε θελουμε να βρεθουμε ειναι κλεισμενη....Για τα άτομα που δεν σε εχουν δει θα υπάρξει κανα δωράκι;
Κανα αιφόνι 14 πχ
Ωχ ,πολλοί γκρινιάζουν οτι δεν βρίσκουν ραντεβού..κι εσύ μωρο μου;;!!Εδω άλλου τρώγονται που εχω δουλειά και γράφει ο κόσμος κριτικές,ρε τι πάθαμε!!!Φταιω που είμαι φουλ σχεδόν κάθε μέρα, σταυρώστε με που έλεγε κσι η Σαρρη χαχαχαχα!!!πως δεν την εχουμε δει????καθε μερα την βλεπουμε......απλως οποτε θελουμε να βρεθουμε ειναι κλεισμενη....
προχωρα......και εγω μαζι σου......!!!!!ολα εδω θα μεινουν.....!!!!!Ε ναι ,τρελαίνομαι γι αταξίες γι αυτό και τ αγόρια έρχονται σωρηδόν !!!!