montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.067
- Πόντοι
- 1.056
Μπα...!!!!!Λαθος καταλαβες,,,,!!!!Μας είπε γεροπαράξενους;
Καλά κατάλαβα;
Μπα...!!!!!Λαθος καταλαβες,,,,!!!!Μας είπε γεροπαράξενους;
Καλά κατάλαβα;
Χαχαχαχαχα καλως τα τρελά αγορια !!!Μπα...!!!!!Λαθος καταλαβες,,,,!!!!
Την Καλημερα και απο εμας.......Βρε......!!!!!θα μας τρελλανεις....!!!!τι αλλο στυλ φωτο......!!!!!στις φωτο που ανεβαζεις η στα γονατα εισαι....η Ψαλιδια...η τουρλοκωλακι.....στην συγκεκριμενη που εισαι Τουρλοκωλακι τι αλλαξες???αααααα!!!!!σταυρωσες τα γονατα.....συγγνωμη....!!!!!Καλημερουδια..με αλλο στυλ φωτο..και με καλσόν, χατήρια δεν χαλω εγω..!
![]()
Καλημερουδια..με αλλο στυλ φωτο..και με καλσόν, χατήρια δεν χαλω εγω..!
![]()
Νηστεία με μένα αποκλείεται ρε αγαπη....ΚαλημεραΈλα ρε συ Joanna και είπα να νηστέψω σήμερα !!!
Καλημέρα καυλιάρα μου (να χωθώ εκεί και να μην ξαναβγω!!!)
Μαλλον εχεις επηρεαστει απο τον αλλον ........τον Derek Zoolander.......Καλημερουδια..με αλλο στυλ φωτο..και με καλσόν, χατήρια δεν χαλω εγω..!
![]()
ναι....ναι.....ναι.....ξεκινα δυνατααααααααα.....!!!!μην δω αυριο καμμια τετοια φωτο....!!!!!!!Σας φιλώ ομορφιές μου, πάω γιατί σήμερα τ αγόρια μου ξεκίνησαν από νωρίς με καυλες, και θελουν σεξ!!!
ναι....ναι.....ναι.....ξεκινα δυνατααααααααα.....!!!!μην δω αυριο καμμια τετοια φωτο....!!!!!!!
Καλημέρα με πρωινό σεξΣας φιλώ ομορφιές μου, πάω γιατί σήμερα τ αγόρια μου ξεκίνησαν από νωρίς με καυλες, και θελουν σεξ!!!
Το καλύτερο σεξ, είναι το πρωινό! Ας όψεται η ρημαδοδουλειά όμως!!Καλημέρα με πρωινό σεξ
Ισχύει...Το καλύτερο σεξ, είναι το πρωινό! Ας όψεται η ρημαδοδουλειά όμως!!
Βολευόμαστε με το χειρονακτικό. Ας είναι καλά η sexyjoanna που μας δίνει υλικό και για το σπίτι ακόμα![]()
Χαχαχαχαχα καλως τα τρελά αγορια !!!
έχω πεθάνει και μόνο στην ιδέα!Αμέ, σε περιμένω!!
"Αρρώστια" είναι να γλύφω ανδρα εκει, και να τραβάει μ@λακια,με φτιάχνει πολυ...χυνω κάποιες φορές μ αυτο το θέαμα...!
Εννοείται ότι θα συνεχίσω να σας καυλώνω κι από δω,ετσι γουσταρουμε στο νήμαΤο καλύτερο σεξ, είναι το πρωινό! Ας όψεται η ρημαδοδουλειά όμως!!
Βολευόμαστε με το χειρονακτικό. Ας είναι καλά η sexyjoanna που μας δίνει υλικό και για το σπίτι ακόμα![]()
@kontolagnos Μες στην γκρίνια εισαι, ελα να σου παρω μια πίπα να χαλαρώσεις..
Τι να τους κάνω..τους έχω αδυναμία, αγαπώ τ αγοράκια μου πολυ..κι αυτά εμένα κι ας γκρινιάζουν χαχαχαχα!Αν ειναι ετσι, να αρχισω κι εγω τη γκρινια. Συμφερει!
βρε.....!!!!!μας μπερδεψες......καθαρισε την θεση σου......!!!!!στα αγορια εχεις αδυναμια....????στους γκρινιαριδες εχεις αδυναμια????στα αγορια που γκρινιαζουν εχεις αδυναμια?????θελουμε ονοματεπωνυμο......μην αφηνεις σκιες.....!!!!!Τι να τους κάνω..τους έχω αδυναμία, αγαπώ τ αγοράκια μου πολυ..κι αυτά εμένα κι ας γκρινιάζουν χαχαχαχα!
@montiliani @kontolagnos οι λατρείες μου εδω..διότι σαν μικρά που είστε, θέλετε στοργή.. περαν πίπας χαχαχχαχχαχχαχα!βρε.....!!!!!μας μπερδεψες......καθαρισε την θεση σου......!!!!!στα αγορια εχεις αδυναμια....????στους γκρινιαριδες εχεις αδυναμια????στα αγορια που γκρινιαζουν εχεις αδυναμια?????θελουμε ονοματεπωνυμο......μην αφηνεις σκιες.....!!!!!