Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.587
- Πόντοι
- 29.667
Συγγνώμη αλλά σε πιο παλιά σου ποσταρισματα,είχες πει ότι το σπίτι σου το θες καθαρό και δεν αφήνεις κανέναν να πάει στην τουαλέτα σου, γιατί μια φορά άφησες κάποιον και στο έκανε το μπάνιο χάλια. Μετά είπες μόνο τους παντρεμενους θα αφήνεις και μετά μόνο αυτούς που ξέρεις. Τώρα λες αφήνεις τους πάντες γιατί δεν μπορείς να μας αφήσεις να κατουρηθουμε. Τι ισχύει τελικά;;;Ασχολήθηκες εσύ μαζί μου,με αίσχη, φυσικά πρέπει να μαθω το λόγο !κ άλλοι γράφουν διαφορα, το πήρα με χιούμορ...τα δικά σου όμως είναι χοντρά. Πρέπει να βρω το δίκιο μου, έχω πίσω άτομα που με ξέρουν δεν είναι δυνατόν να διαβάζουν τέτοια αίσχη!!!Να σκέφτεστε πριν μιλήσετε,
Σας ευχαριστώ για κριτική σας,καμία κριτική που αφορά ΥΠΑΡΚΤΗ εμπειρία δεν είναι κακή ,και λυπάμαι πραγματικά που κλαψατε τα λεφτά σας..δύσκολες εποχές να πετάμε λεφτά ..η αλήθεια είναι ότι δε σας θυμάμαι καν, πάει πολύς καιρός αν και σπανίως επιλέγω καινούργια άτομα σπίτι μου ...σίγουρα όποιος μου ζητήσει τουαλέτα ΘΑ ΠΑΕΙ,δε στέκει αυτό ,λέτε να αφήσω κάποιον να κατουρηθει πάνω του ????αν και κρατώ πεντακάθαρο το σπίτι μου και σίγουρα δε μου είναι ευχάριστο να μπαινοβγαίνουν γενικά ΆΣΧΕΤΑ άτομα ,Όχι ειδικά...έχω αυτή τη παραξενιά τι να κάνουμε,ουδείς τέλειος!Οσον αφορά τη βαρεμάρα.. Πότε δεν εχω βαρεμάρα με οποιοδηποτε κύριο συναντώ , διότι αφορα ΕΠΙΛΟΓΉ μου και όχι ΑΝΟΧΉ μου ο εκάστοτε που βρίσκομαι.. Όσο για χοτελ αν ζητηθεί από κάποιο κύριο Και έχω το χρόνο Φυσικά, θα Πάω, αρα δε μου το ζητήσατε υποθέτω η δεν είχα το χρόνο ?Περίεργο όμως που δε σας θυμάμαι καν, ούτε τη φάση σας.. και έχω καλή μνήμη συνήθως..αλλά για να το λέτε κάπως έτσι θα είναι ?όπως και να έχει εύχομαι να κάνετε καλύτερες επιλογές στο μέλλον !Καλή συνέχεια!
Επίσης στα ξενοδοχεία πηγαίνεις,γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι!!!