Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.275
- Πόντοι
- 201
Το θέμα είναι μην χεστηκες ... Γτ το wc δεν παίζειτο γαμήσατε και ψόφησε το θέμα της
εχω ρίξει πολύ γέλιο
Το θέμα είναι μην χεστηκες ... Γτ το wc δεν παίζειτο γαμήσατε και ψόφησε το θέμα της
εχω ρίξει πολύ γέλιο
χέσε μέσα δηλαδήΤο θέμα είναι μην χεστηκες ... Γτ το wc δεν παίζει
ειναι ειδικού χειρισμού και θελει τον χρονο της ...πριν 5-6 χρονια εκανε μονο στοματικο ... μετα 3 χρονια εδινε και το μουνακι της ... πριν 1 χρονο δινει και το κωλαρακι της ... να δεις που σε λιγα χρονια θα δινει και το μπανακι της ....4,5 μηνες ανοιξε δικο της νημα κι ακομη μονο 17 σελιδες. Δεν τσουλαει κυρια γυμναστρια.
Έφτιαξε άλλο λογαριασμό και βλέπει δικέ μου.Μην είμαστε αφελείς ότι και καλά έφυγε.Αν ήταν να φύγει δεν θα έβριζε όλο τον κόσμο και απλά δεν θα ασχολούντανΑφού έφυγε γιατί ασχολείστε?
τον έχεις τον λογαριασμό?Έφτιαξε άλλο λογαριασμό και βλέπει δικέ μου.Μην είμαστε αφελείς ότι και καλά έφυγε.Αν ήταν να φύγει δεν θα έβριζε όλο τον κόσμο και απλά δεν θα ασχολούνταν
στείλε pmΔυστυχώς δεν τον έχω.Μπορω να μάθω,όμως.Είναι ένας απο δαύτους τους και καλά υποστηρικτές.Κλώνος εδώ και αρκετό καιρό.
Ακόμα εδώ είσαι?στείλε pm
Γιατί όπως είπε και μια ψυχή στο μασαζ, αστυνομεύω άλλα topics τώρα!
Έλα ντε...Ακόμα εδώ είσαι?
τιμή μου όμως που απο το 2018 που είχες να γράψεις,ήρθες σε εμένα!Ακόμα εδώ είσαι?
Μόνο 3 χρόνια έχω να γράψω? Νόμιζα ότι πέρασαν τουλάχιστον τα διπλάσια....από τους παλιούς εσένα βρήκα 1ον ))))Έλα ντε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τιμή μου όμως που απο το 2018 που είχες να γράψεις,ήρθες σε εμένα!
ευτυχώς επανέρχονται αξιόπιστα μέλη, γιατί εδώ γίνεται χαμός απο κλώνάρια και προμότορες!Μόνο 3 χρόνια έχω να γράψω? Νόμιζα ότι πέρασαν τουλάχιστον τα διπλάσια....από τους παλιούς εσένα βρήκα 1ον ))))
Νταξ....πάντα υπήρχαν, απλά εμείς είμασταν περισσότεροι τότε....άλλες εποχές, τώρα ψάχνω να σπρώξω κάτι αξιόλογο και κάνω 3 μέρες έρευνα....ευτυχώς επανέρχονται αξιόπιστα μέλη, γιατί εδώ γίνεται χαμός απο κλώνάρια και προμότορες!
Τα κατατόπια τα ξέρεις!Νταξ....πάντα υπήρχαν, απλά εμείς είμασταν περισσότεροι τότε....άλλες εποχές, τώρα ψάχνω να σπρώξω κάτι αξιόλογο και κάνω 3 μέρες έρευνα....
κλασικό παράδειγμα χιούμορ,υψηλού επιπέδου.....ειναι ειδικού χειρισμού και θελει τον χρονο της ...πριν 5-6 χρονια εκανε μονο στοματικο ... μετα 3 χρονια εδινε και το μουνακι της ... πριν 1 χρονο δινει και το κωλαρακι της ... να δεις που σε λιγα χρονια θα δινει και το μπανακι της ....