Δ
Διαγραμμένο μέλος 207834
Επισκέπτης
Ότι μας φτιάχνει και δεν ενοχλεί τους άλλους, ας το κάνουμε.. δοκίμασε το, πιστεύω θα σ αρέσει... ?Jo θέλω να γαμησω το κωλαράκι σου...με έχει εξιτάρει αυτή η φάση.!!
Ότι μας φτιάχνει και δεν ενοχλεί τους άλλους, ας το κάνουμε.. δοκίμασε το, πιστεύω θα σ αρέσει... ?Jo θέλω να γαμησω το κωλαράκι σου...με έχει εξιτάρει αυτή η φάση.!!
Δυστυχώς η καθημερινότητα μου είναι τόσο φουλ..με ευθύνες και υποχρεώσεις ..πέραν τούτου κάποιοι κύριοι σταθεροί, τους καλύπτει απόλυτα το χρονικό όριο αυτό αρα έτσι παρέμεινε εδώ και καιρό. Φυσικά συζητώ για κάτι έξτρα όσον αφορά ώρα κλπ. κάποιες φορές. Λοιπόν οτιδήποτε άλλο πάρε με τηλ ευχαριστώΈχω μια απορία.
Γιατί το ραντεβού σου είναι μόνο 30 λεπτά?
Γιατί δεν έχεις κ 1 ώρας πρόγραμμα με το αντίστοιχο δωράκι?
Εφόσον διαβάσατε μια αγγελία που Καλώς κακώς λέει "Δε προσφέρω μπάνιο" επιλέξατε να έρθετε και μετά..κράξιμο..λίγο άστοχο δεν είναι..?ας μην είχατε έρθει εξ αρχής...Δεν έχω θέμα με τη κριτική ,ίσα ίσα τη θεωρώ χρήσιμη,αλλά την Άδικη κριτική όπως η συγκεκριμένη όσον αφορά μπάνιο , Ναι με ενόχλησε..Αν δεν είχα αναφέρει στη αγγελία μου περί μπάνιου πολύ ορθός να κρίνατε!!Εφόσον το ζητήσατε 3/2/2021
Πρέπει να κλείσουμε τα σπίτια μας ? Να πω και ώρα ? Αν θέλετε θα πάω να βγάλω φωτογραφίες από το GPS του Raptor και να δημοσιευθούν εδώ. Τι ώρα σταμάτησα τι ώρα ξεκίνησα κλπ κλπ
Ημαρτον Κύριε!!!!
Δηλαδή τώρα που μάθατε ώρα κλπ κλπ θα αλλάξετε υπηρεσίες ?
Θα δίνετε τουαλέτα πλέον ?
Τι να πω ...
τύπε δεν σε ξέρω αλλά αν εξισώνεις την nayomi με την λογική, υπάρχει θέμα!Έλεος ορε παλικάρια!! Έχετε κάνει το νήμα της κοπέλας ρωμαϊκή αρένα!! Πολύ ανθρωποφαγία ρε παιδί μου. Μα πολύ. Θεωρώ ότι πέρα από την ενημέρωση, σχετικά με το αν αξίζει ή όχι αυτό που προσφέρει η κοπέλα στην τιμή που το προσφέρει, η τόση επιθετικότητα δεν οδηγεί πουθενά. Απορώ πως η Τζο δεν το έχει γυρίσει όπως η Ναόμι και να μπινελικονι σε τόσο κράξιμο.
Λίγο περισσότερη εγκράτεια στα γραφόμενα δεν θα έβλαπτε! Έχει γίνει το νήμα κάτι σαν διαφήμιση με είδη υγιεινής.
Δεν γνωρίζω προσωπικά καμία από τις δύο κοπέλες, απλά γράφω για αυτό το συναίσθημα που μου βγαίνει από τα δύο νήματα. Η Ναόμι βγάζει έντονη επιθετικότητα και αυτό ρίχνει λάδι στην φωτιά. Δεν μπορώ να κρίνω αν το κάνει δίκαια ή άδικα, λογικά ή παράλογα, αλλά σε κάθε περίπτωση δέχεται έντονη επίθεση και είναι εύκολο να κρίνουμε όταν δεν είμαστε στον χορό. Αντίθετα η Τζοανα, ακόμα αντέχει στο σφυροκόπημα διατηρώντας πιο ήπια προσέγγιση. Αυτό που κρίνω είναι, ότι ένα νήμα με 13; Σελίδες βγάζει πολύ έντονη επιθετικότητα και μηδενική ενημέρωση. Αναφορικά με την χρήση του μπάνιου ή όχι της κοπέλας, από την στιγμή που το αναφέρει απόλυτα στην αγγελία της, ή το αποδέχεσαι και πηγαίνεις ή όχι. Το να κοντεύει να μετατραπεί η συζήτηση σε Διαφήμιση του Λαλιώτη, θεωρώ ότι δεν προσφέρει τίποτα.τύπε δεν σε ξέρω αλλά αν εξισώνεις την nayomi με την λογική, υπάρχει θέμα!
Είναι εκ διαμέτρου αντίθετα αυτά πολλα χρόνια τώρα πριν κάνεις εγγραφή εσύ!
α)Εφόσον διαβάσατε μια αγγελία που Καλώς κακώς λέει "Δε προσφέρω μπάνιο" επιλέξατε να έρθετε και μετά..κράξιμο..λίγο άστοχο δεν είναι..?ας μην είχατε έρθει εξ αρχής...Δεν έχω θέμα με τη κριτική ,ίσα ίσα τη θεωρώ χρήσιμη,αλλά την Άδικη κριτική όπως η συγκεκριμένη όσον αφορά μπάνιο , Ναι με ενόχλησε..Αν δεν είχα αναφέρει στη αγγελία μου περί μπάνιου πολύ ορθός να κρίνατε!!
β)Έλεος ορε παλικάρια!! Έχετε κάνει το νήμα της κοπέλας ρωμαϊκή αρένα!! Πολύ ανθρωποφαγία ρε παιδί μου. Μα πολύ. Θεωρώ ότι πέρα από την ενημέρωση, σχετικά με το αν αξίζει ή όχι αυτό που προσφέρει η κοπέλα στην τιμή που το προσφέρει, η τόση επιθετικότητα δεν οδηγεί πουθενά. Απορώ πως η Τζο δεν το έχει γυρίσει όπως η Ναόμι και να μπινελικονι σε τόσο κράξιμο.
Λίγο περισσότερη εγκράτεια στα γραφόμενα δεν θα έβλαπτε! Έχει γίνει το νήμα κάτι σαν διαφήμιση με είδη υγιεινής.
Αμα κανεις ααα μπορω να τα ριξω εκει δηλαδη?
Αστούς να λένε....Και αν τσατιστω τι θα κερδίσω?Μάκια.. ?Δεν γνωρίζω προσωπικά καμία από τις δύο κοπέλες, απλά γράφω για αυτό το συναίσθημα που μου βγαίνει από τα δύο νήματα. Η Ναόμι βγάζει έντονη επιθετικότητα και αυτό ρίχνει λάδι στην φωτιά. Δεν μπορώ να κρίνω αν το κάνει δίκαια ή άδικα, λογικά ή παράλογα, αλλά σε κάθε περίπτωση δέχεται έντονη επίθεση και είναι εύκολο να κρίνουμε όταν δεν είμαστε στον χορό. Αντίθετα η Τζοανα, ακόμα αντέχει στο σφυροκόπημα διατηρώντας πιο ήπια προσέγγιση. Αυτό που κρίνω είναι, ότι ένα νήμα με 13; Σελίδες βγάζει πολύ έντονη επιθετικότητα και μηδενική ενημέρωση. Αναφορικά με την χρήση του μπάνιου ή όχι της κοπέλας, από την στιγμή που το αναφέρει απόλυτα στην αγγελία της, ή το αποδέχεσαι και πηγαίνεις ή όχι. Το να κοντεύει να μετατραπεί η συζήτηση σε Διαφήμιση του Λαλιώτη, θεωρώ ότι δεν προσφέρει τίποτα.
Καλημέρα, και θετική ενέργεια.
Να δούμε πόσο θ αντέξω...γλυκέ μου.Έλεος ορε παλικάρια!! Έχετε κάνει το νήμα της κοπέλας ρωμαϊκή αρένα!! Πολύ ανθρωποφαγία ρε παιδί μου. Μα πολύ. Θεωρώ ότι πέρα από την ενημέρωση, σχετικά με το αν αξίζει ή όχι αυτό που προσφέρει η κοπέλα στην τιμή που το προσφέρει, η τόση επιθετικότητα δεν οδηγεί πουθενά. Απορώ πως η Τζο δεν το έχει γυρίσει όπως η Ναόμι και να μπινελικονι σε τόσο κράξιμο.
????Δεν γνωρίζω προσωπικά καμία από τις δύο κοπέλες, απλά γράφω για αυτό το συναίσθημα που μου βγαίνει από τα δύο νήματα. Η Ναόμι βγάζει έντονη επιθετικότητα και αυτό ρίχνει λάδι στην φωτιά. Δεν μπορώ να κρίνω αν το κάνει δίκαια ή άδικα, λογικά ή παράλογα, αλλά σε κάθε περίπτωση δέχεται έντονη επίθεση και είναι εύκολο να κρίνουμε όταν δεν είμαστε στον χορό. Αντίθετα η Τζοανα, ακόμα αντέχει στο σφυροκόπημα διατηρώντας πιο ήπια προσέγγιση. Αυτό που κρίνω είναι, ότι ένα νήμα με 13; Σελίδες βγάζει πολύ έντονη επιθετικότητα και μηδενική ενημέρωση. Αναφορικά με την χρήση του μπάνιου ή όχι της κοπέλας, από την στιγμή που το αναφέρει απόλυτα στην αγγελία της, ή το αποδέχεσαι και πηγαίνεις ή όχι. Το να κοντεύει να μετατραπεί η συζήτηση σε Διαφήμιση του Λαλιώτη, θεωρώ ότι δεν προσφέρει τίποτα.
στην πρωτη σελίδα έχει κριτικές απο τύπους που πηγαν και έγραψαν!Δεν γνωρίζω προσωπικά καμία από τις δύο κοπέλες, απλά γράφω για αυτό το συναίσθημα που μου βγαίνει από τα δύο νήματα. Η Ναόμι βγάζει έντονη επιθετικότητα και αυτό ρίχνει λάδι στην φωτιά. Δεν μπορώ να κρίνω αν το κάνει δίκαια ή άδικα, λογικά ή παράλογα, αλλά σε κάθε περίπτωση δέχεται έντονη επίθεση και είναι εύκολο να κρίνουμε όταν δεν είμαστε στον χορό. Αντίθετα η Τζοανα, ακόμα αντέχει στο σφυροκόπημα διατηρώντας πιο ήπια προσέγγιση. Αυτό που κρίνω είναι, ότι ένα νήμα με 13; Σελίδες βγάζει πολύ έντονη επιθετικότητα και μηδενική ενημέρωση. Αναφορικά με την χρήση του μπάνιου ή όχι της κοπέλας, από την στιγμή που το αναφέρει απόλυτα στην αγγελία της, ή το αποδέχεσαι και πηγαίνεις ή όχι. Το να κοντεύει να μετατραπεί η συζήτηση σε Διαφήμιση του Λαλιώτη, θεωρώ ότι δεν προσφέρει τίποτα.
α)
Όπως προανέφερα το άρωμα του χώρου που χρησιμοποιείτε με έκανε να αισθανθώ δυσφορία. Το μπάνιο συνεπώς δεν το χρειάστηκα για προσωπικές ανάγκες αλλά για να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου. Εάν ήταν να αφήσω τα κόκαλα μου εκεί ... Έπρεπε να μου το πείτε.
β)
Για υγιεινή δεν τίθεται θέμα.. Αλλά αν διαβάσεις λίγο παραπάνω ... Θα καταλάβεις τι έγινε ..
Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές αντιδράσεις.
Ευτυχώς είχα ένα ξεχασμένο μπουκαλάκι νερό στο αυτοκίνητο και έριξα στο πρόσωπο μου .
Το μπάνιο δεν είναι μόνο να κάνει κάποιος την ανάγκη του. Αλλά και για άλλες χρήσεις που ίσως είναι εξίσου σημαντικές.
Η συνολική εμπειρία ήταν αυτή συνάδελφε.
Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω κάτι ή κάποιο άλλο λόγο να φιλονικήσω με την Κα Τζο. Προσωπικά : ΔΕΝ έχω λόγο να την συναντήσω πάλι. "Χ" από εμένα. Από εκεί και πέρα μπορεί και κάποιος άλλος συνάδελφος να πάει στο σπίτι της και να συμβεί κάτι σοβαρό.
Το θέμα είναι όταν ζήτησα το μπάνιο, δεν χρειάζεται να απολογηθώ νομίζω ήταν κάθετα αντίθετη.
Αν διαβάσεις τις αναρτήσεις μου από την άλλη, θα παρατηρήσεις ότι κοιτάζω να διατηρώ ένα επίπεδο στα γραπτά μου. ΔΕΝ έχω καταφερθεί σε καμία κοπέλα. Όμως εδώ φίλε μου ήθελα να γράψω ίσως την δεύτερη χειρότερη εμπειρία μου με CG.
Ανέφερα κάποια περιστατικά που έγιναν στο συγκεκριμένο ραντεβού.
Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε τα σχόλια μου και ζητώ συγγνώμη αν πρόσβαλλα κάποιο άνθρωπο.
..κλίκες που κάνουν επίθεση.. πήρα γραμμή..αν κ νεουδι..Δεν γνωρίζω προσωπικά καμία από τις δύο κοπέλες, απλά γράφω για αυτό το συναίσθημα που μου βγαίνει από τα δύο νήματα. Η Ναόμι βγάζει έντονη επιθετικότητα και αυτό ρίχνει λάδι στην φωτιά. Δεν μπορώ να κρίνω αν το κάνει δίκαια ή άδικα, λογικά ή παράλογα, αλλά σε κάθε περίπτωση δέχεται έντονη επίθεση και είναι εύκολο να κρίνουμε όταν δεν είμαστε στον χορό. Αντίθετα η Τζοανα, ακόμα αντέχει στο σφυροκόπημα διατηρώντας πιο ήπια προσέγγιση. Αυτό που κρίνω είναι, ότι ένα νήμα με 13; Σελίδες βγάζει πολύ έντονη επιθετικότητα και μηδενική ενημέρωση. Αναφορικά με την χρήση του μπάνιου ή όχι της κοπέλας, από την στιγμή που το αναφέρει απόλυτα στην αγγελία της, ή το αποδέχεσαι και πηγαίνεις ή όχι. Το να κοντεύει να μετατραπεί η συζήτηση σε Διαφήμιση του Λαλιώτη, θεωρώ ότι δεν προσφέρει τίποτα.
Όλα σας πείραξαν το εμπεδώσαμε κάνατε κριτική, αρα μέχρι εδώ δεν έχετε λογο πλεον να ασχολείστε μαζί μου. Τέλος.thanksα)
Όπως προανέφερα το άρωμα του χώρου που χρησιμοποιείτε με έκανε να αισθανθώ δυσφορία. Το μπάνιο συνεπώς δεν το χρειάστηκα για προσωπικές ανάγκες αλλά για να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου. Εάν ήταν να αφήσω τα κόκαλα μου εκεί ... Έπρεπε να μου το πείτε.
β)
Για υγιεινή δεν τίθεται θέμα.. Αλλά αν διαβάσεις λίγο παραπάνω ... Θα καταλάβεις τι έγινε ..
Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές αντιδράσεις.
Ευτυχώς είχα ένα ξεχασμένο μπουκαλάκι νερό στο αυτοκίνητο και έριξα στο πρόσωπο μου .
Το μπάνιο δεν είναι μόνο να κάνει κάποιος την ανάγκη του. Αλλά και για άλλες χρήσεις που ίσως είναι εξίσου σημαντικές.
Η συνολική εμπειρία ήταν αυτή συνάδελφε.
Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω κάτι ή κάποιο άλλο λόγο να φιλονικήσω με την Κα Τζο. Προσωπικά : ΔΕΝ έχω λόγο να την συναντήσω πάλι. "Χ" από εμένα. Από εκεί και πέρα μπορεί και κάποιος άλλος συνάδελφος να πάει στο σπίτι της και να συμβεί κάτι σοβαρό.
Το θέμα είναι όταν ζήτησα το μπάνιο, δεν χρειάζεται να απολογηθώ νομίζω ήταν κάθετα αντίθετη.
Αν διαβάσεις τις αναρτήσεις μου από την άλλη, θα παρατηρήσεις ότι κοιτάζω να διατηρώ ένα επίπεδο στα γραπτά μου. ΔΕΝ έχω καταφερθεί σε καμία κοπέλα. Όμως εδώ φίλε μου ήθελα να γράψω ίσως την δεύτερη χειρότερη εμπειρία μου με CG.
Ανέφερα κάποια περιστατικά που έγιναν στο συγκεκριμένο ραντεβού.
Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε τα σχόλια μου και ζητώ συγγνώμη αν πρόσβαλλα κάποιο άνθρωπο.
Πότε δε γλύφω βρώμικα Κσβλια, πάντα προφύλαξη και ελεύθερο αν κ εφόσον σε δικούς μου μόνιμούς πεντακάθαρους υγιέστατους. Χαιρετώανατολικο ζητημα γιατι δεν προσφερει το μπανιο της εγινε
νομιζω ειναι σαφεστατη η αγγελια
30 λεπτα με 40 ευρω στο χωρο της με κωλο μεσα
το μονο που θελει για εμενα διευκρινηση ειναι αν η πιπα ειναι ακαποτη και τελειωτικο στο στομα
(δεν καθησα να διαβασω ολες τις σελιδες)
*τωρα βεβαια αν η κυρια θελει να γλυφει βρωμικα καβλια αυτο ειναι δικο της προβλημα φανταζομαι θα εχει μωρομαντηλα
ανατολικο ζητημα γιατι δεν προσφερει το μπανιο της εγινε
νομιζω ειναι σαφεστατη η αγγελια
30 λεπτα με 40 ευρω στο χωρο της με κωλο μεσα
το μονο που θελει για εμενα διευκρινηση ειναι αν η πιπα ειναι ακαποτη και τελειωτικο στο στομα
(δεν καθησα να διαβασω ολες τις σελιδες)
*τωρα βεβαια αν η κυρια θελει να γλυφει βρωμικα καβλια αυτο ειναι δικο της προβλημα φανταζομαι θα εχει μωρομαντηλα
Σας ζήτησα μια χάρη. Και προσωπικά σε μήνυμα, σταματήστε να ασχολείστε, να ειρωνεύεστε. Συνέχεια το κάνετε , κάντε σα να μην υπάρχω για σας Αφού δε με γούσταρετε ...δε με γνωρίζετε και έχετε αποψη, πανταχού παρών σε ποστ μου να μου τη πείτε έλεος πια!!και κάποιοι άλλοι κυριοι που μου την έλεγαν σταμάτησαν κάποια στιγμή εσείς Όχι κ απορώ...τι θέμα έχετε..ψυχολογικό??Εγώ πατάω σας αγνοώ πλέον ,μπουχτησα πραγματικά!!ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΑΣ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉΣ ΕΜΠΕΙΡΊΑΣ ΜΑΖΊ ΜΟΎ ΟΠΩΣ ΈΚΑΝΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΤΙ ΓΡΆΦΕΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩ .στην πρωτη σελίδα έχει κριτικές απο τύπους που πηγαν και έγραψαν!
Αν δέχεται άδικη ή όχι επίθεση θα πρέπει να αναρωτηθείς γαιτί στα άλλα treads με τις άλλες κοπέλες αυτό δεν υπάρχει!
ΔΕ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΈΠΩ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ, ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ .ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ.Αχ Μάκη μας πόσα ξέρεις εσύ!