Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 24.784
- Πόντοι
- 31.348
Kafearkoudas μαγκα μου εσυ Έχω σκάσει στα γέλιαΣου δίνω ένα λα... Κουρντίσου
Kafearkoudas μαγκα μου εσυ Έχω σκάσει στα γέλιαΣου δίνω ένα λα... Κουρντίσου
Αριστοκρατικη και αισθησιακηΕιμαι φαν των γυναικείων φωνών και γω, τη jo δεν την εχω ακουσει.
Θα μπορουσε να βαλει ενα φωνητικο βιντεακι για να τη βαθμολογησω.
Σημ. Εχω καλο αυτί
ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝΑγόρια ,νομίζω δεν χωράνε πλεον άλλες κριτικές ,το κατάστημα γέμισε!!
Τις εχω βαλει φάτσα κάρτα στη πρώτη σελίδα,καμία δεν χάνεται!
Η μεγαλύτερη απόδειξη της δουλειάς μου ..τπτ αλλο δεν χρειαζεται πλέον, οσο για κάτι "ναυάγια "που ακόμα τρώγονται μαζί μου(διαβάζω τις μ@λακιες τους κατα καιρούς, αλλα τους γράφω),κερνάω ξυδακι για την ζήλια!
Παω γιατί έχω συνέχεια..φιλάκια!
Θελω πρωτα να ακουσω και μετα θα τοποθετηθώΠολύ καλή ιδέα και αυτή Εγώ παίζει άμα ακούσω τη φωνή της Να χύσω χωρίς να την ακουμπήσω με τα χέρια καθόλου
Εσυ, μαθαμε σημερα, εισαι καλο παιδι ε;Σου δίνω ένα λα... Κουρντίσου
Τώρα το μάθατε;;;Εσυ, μαθαμε σημερα, εισαι καλο παιδι ε;
Φαινεται αλλωστε απο τα γραφομενα σου και απο τα ποιήματα
Τι προφυλακτικά είναι αυτά τα μαύρα ????Κουιζ..μαντεψτε ποιος...!!
Mind game να περνιώμαστε για BBCΤι προφυλακτικά είναι αυτά τα μαύρα ????
Black latex, το γνήσιο, δεν σπάνε με τπτ ,αλλεργίες μηδέν και πολυ ελαστικά/μαλακα..ακριβα, πολυ παραπάνω από τα συμβατικά αλλά αξίζουν σε ασφάλεια!!!Τι προφυλακτικά είναι αυτά τα μαύρα ????
Να προλάβουμε να κάνουμε καλε σεξ...!!Πολύ καλή ιδέα και αυτή Εγώ παίζει άμα ακούσω τη φωνή της Να χύσω χωρίς να την ακουμπήσω με τα χέρια καθόλου
Θελω πρωτα να ακουσω και μετα θα τοποθετηθώ
Μ αυτο τα ειπες ολα μωρο μου,ακριβώς.!!ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
Καλά μιλάμε είσαι πολύ μπροστά!!!
Χαχαχαχα, πρωτοποριακό σύστημα έχω!!!Καλά μιλάμε είσαι πολύ μπροστά!!!
Επισης είναι XXL για "εμάς" Τους προικισμένουςBlack latex, το γνήσιο, δεν σπάνε με τπτ ,αλλεργίες μηδέν και πολυ ελαστικά/μαλακα..ακριβα, πολυ παραπάνω από τα συμβατικά αλλά αξίζουν σε ασφάλεια!!!
Εσενα σου έβαλα το 2XXL ρε καυλιαρηΕπισης είναι XXL για "εμάς" Τους προικισμένους
Πέστα όλα Joooo
Το πιο μεγάλο πράγμα επάνω μου, είναι... Η ιδέα που έχω για τον εαυτό μουΕσενα σου έβαλα το 2XXL ρε καυλιαρη
...εχεις πολλά μεγάλα πάνω σου και η Τζο ξέρει καλά..Το πιο μεγάλο πράγμα επάνω μου, είναι... Η ιδέα που έχω για τον εαυτό μου
Δεν έχω πατήσει play και ούτε Πρόκειται θέλω όταν μου ανοίγεις την πόρτα να σε κοιτάξω και τότε θέλω να την ακούσω τη φωνούλα σου
Θελουμε και κάτι αγγλικό .....στο συλλογικό ερωτικό μας ασυνείδητο είσαι British sexy mom