Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.431
Επίσης μωράκι μου!Καλημερα και καλο μηνα να εχεις ομορφια μου..!!!
Επίσης μωράκι μου!Καλημερα και καλο μηνα να εχεις ομορφια μου..!!!
Να είσαι καλά σ ευχαριστώ πολυ!!Υπέροχη αυτό πάει να πει σεβασμό προς τον πελάτη μπράβο σου κοριτσάρα μου
Respect
Τα φιλία μουΝα είσαι καλά σ ευχαριστώ πολυ!!
Σαφέστατη τα φιλιά μουΑν επιβιώσω αυτη τη βδομάδα απ τ αγόρια που βλέπω τα δικά μου ,επειδη κάποια νέα άτομα μπερδεύτηκαν με προσφορά (λήγει παρασκευή)που εκανα και αφορα μόνο σταθερούς, το σαββατοκύριακο θα βάλω κατιτίς και για σας τους καινούργιους..όλους σας σκέφτομα,γιατί βλέπω έχουν μεγαλη απήχηση τα δωρα μου,θέλω να είμαι και δίκαιη!!!
Εβλεπες τσοντες πριν κοιμηθεις;Είδα στον ύπνο μου εχτές
Όνειρο σαν εφιάλτη
Πως στα στενά τριγύριζα
Κοντά στην Κατεχάκη.
Άραγε τι γυρεύω εκεί;;
Βρέθηκα από σπόντα;;
έπεσα στην περίπτωση
γιατί γυρίζαν τσόντα!!!
Δέκα γαμιάδες ήτανε
Γύρω απ'τον κρεβάτι
Και για πρωταγωνίστρια
Μία ξανθιά σικάτη!!
Γδύσου μου λένε γρήγορα
Κι ανέβα από πάνω
και ρίξε μερικές ψωλιές
να βγάλουμε ένα πλάνο.
Οι άλλοι τον επαίζανε
σ' άλλον έκανε πίπα
και ένας αλητάμπουρας
της γάμαγε την τρύπα.
Από κάτω ένας ξαπλωτός
και απ' τον κώλο άλλος,
Στο στόμα της δύο ψωλές
ο ένας ήταν Γάλλος!!!
Ξάφν' έρχεται ένας γαμιάς
Με 20 πόντους πούτσον
μα δεν του σηκωνότανε
γουι'β γκατ ε πρόμπλεμ Χιούστον!!!
Τότε ξενέρωσε η ξανθιά
τον γούσταρε τον παίκτη
Τι να σου κάνω μάνα μου;;
που εμένα δε μου πέφτει;;;
Εμείς να συνεχίζουμε
Για ώρα πολλή ακόμα
γαμήσι ανελέητο
κώλο μουνί και στόμα.
Κι όπως όλοι χτυπιόμασταν
και κόντευα να χύσω...
Το ξυπνητήρι μου χτυπά
Ειν' ώρα να ξυπνήσω.
Καλημέρα και καλό μήνα και σ εσένα!Καλημέρα και καλό μήνα,με καυλες!!!
Πόση χαρα μου έδωσες ρε συ που σε είδα πάλι.. το κατάλαβες ετσι κι αλλιώς, περαν τούτου, μου έχεις γίνει κι άλλο καυλιαρης βρε;!!Με ξεκ@λιασες κυριολεκτικά ...!!Μετά από αρκετό καιρό ξανά επίσκεψη στη Sexyjoanna!!!
Τι να πω που δεν έχει ειπωθεί;;;
Παραγγελία η ενδυμασία και η ίδια μέσα στην καλή χαρά που βρεθήκαμε μετά από τόσο καιρό!!! Τρελή καύλα από τη μεριά μου και η κυρία ακολουθεί σε ότι ρυθμό θέλω!!! Μιλάμε για αστρονομικό γαμήσι, ασταμάτητα ούτε και θυμάμαι πόση ώρα και πόσες στάσεις!!!! Μιλάμε για σεξ από παντού με όρεξη σαν να είμαστε αληθινοί εραστές!!!
Ο χώρος;;; Σούπερ καθαριότητα και τάξη!!! Το καινούργιο κρεβάτι είναι λίγο πιο μικρό από το παλιό αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα (είμαι κοντός)!!! Η ίδια επέμενε για δεύτερο γύρο αλλά εγώ προτίμησα να κάνουμε λίγο κουβέντα ακόμα κι έξω από τα χρονικά όρια!!!
Υπάρχει προσφορά ως την Παρασκευή νομίζω, για τους παλιούς πελάτες που είναι στα 50 ευρώ /ώρα φουλ πρόγραμμα (το γνωστό της Jo!!!) και το εκμεταλλεύτηκα!!! Ακόμα όμως κι αν δεν υπήρχε η προσφορά, πάλι θα πήγαινα γιατί πρόκειται για VFM περίπτωση!!!
Αν είσαι άντρας τίμιος, σοβαρός κι ευγενικός, αποκλείεται να μην περάσεις καλά!!!
Μη λες τέτοια γιατί μου ξανασηκώνεται και θα σου στείλω ντικπικΠόση χαρα μου έδωσες ρε συ που σε είδα πάλι.. το κατάλαβες ετσι κι αλλιώς, περαν τούτου, μου έχεις γίνει κι άλλο καυλιαρης βρε;!!Με ξεκ@λιασες κυριολεκτικά ...!!
Εχω και ντοκουμέντα.χαχαχαχαχα!!
Σ ευχαριστώ για όλα τα όμορφα που έγραψες για μένα,και επίσης το ότι κι εδώ ακομη εισαι δίκαιος στα πάντα .
Όσο πιο πολλές φωτογραφίες ανεβάζεις καυλώνω μέρα με τη μέρα και παραπάνω για πάρτι σου περιμένω μέχρι να φτάσω στα όρια μου και θα σου τηλεφωνήσω για ραντεβού Να σε απολαύσωΑν επιβιώσω αυτη τη βδομάδα απ τ αγόρια που βλέπω τα δικά μου ,επειδη κάποια νέα άτομα μπερδεύτηκαν με προσφορά (λήγει παρασκευή)που εκανα και αφορα μόνο σταθερούς, το σαββατοκύριακο θα βάλω κατιτίς και για σας τους καινούργιους..όλους σας σκέφτομα,γιατί βλέπω έχουν μεγαλη απήχηση τα δωρα μου,θέλω να είμαι και δίκαιη!!!
Άμα φτάσεις στα όρια καυλιάρη θα είναι αργά!!! Η πρώτη πιστολιά θα φύγει μόλις τη δεις με τις κάλτσες!!!Όσο πιο πολλές φωτογραφίες ανεβάζεις καυλώνω μέρα με τη μέρα και παραπάνω για πάρτι σου περιμένω μέχρι να φτάσω στα όρια μου και θα σου τηλεφωνήσω για ραντεβού Να σε απολαύσω
Η πρώτη πιστολιά θα φύγει όταν κλείσω το ραντεβού τηλεφωνικά μόλις άκουσα τη φωνή τηςΆμα φτάσεις στα όρια καυλιάρη θα είναι αργά!!! Η πρώτη πιστολιά θα φύγει μόλις τη δεις με τις κάλτσες!!!
Όχι κι έτσι μύστη μου!!! Μη μας πούνε και πρόωρους εκσπερματιστές!!!Η πρώτη πιστολιά θα φύγει όταν κλείσω το ραντεβού τηλεφωνικά μόλις άκουσα τη φωνή της
Ειμαι φαν των γυναικείων φωνών και γω, τη jo δεν την εχω ακουσει.Η πρώτη πιστολιά θα φύγει όταν κλείσω το ραντεβού τηλεφωνικά μόλις άκουσα τη φωνή της
Σου δίνω ένα λα... ΚουρντίσουΣημ. Εχω καλο αυτί
Πολύ καλή ιδέα και αυτή Εγώ παίζει άμα ακούσω τη φωνή της Να χύσω χωρίς να την ακουμπήσω με τα χέρια καθόλουΕιμαι φαν των γυναικείων φωνών και γω, τη jo δεν την εχω ακουσει.
Θα μπορουσε να βαλει ενα φωνητικο βιντεακι για να τη βαθμολογησω.
Σημ. Εχω καλο αυτί