Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.243
Γεια σου καυλιαρη!Καυλα μας τζοοοο μας
Κι εγώ...με κάνετε οτι θέλετε...Νταξ, συγχωρεμένη. Αφου σ αγαπαμε οτι και να μας κάνεις.
Γεια σου καυλιαρη!Καυλα μας τζοοοο μας
Κι εγώ...με κάνετε οτι θέλετε...Νταξ, συγχωρεμένη. Αφου σ αγαπαμε οτι και να μας κάνεις.
Πω πω...Ούτε ζαμπονοτυρόπιτα με λίγη σαλτσούλα να ήταν (Το ξέρω ακούστηκε κακό, απλά ήθελα να το πω)!!!!...όταν τ αγόρια παίζουν μαζί μου...
Να σαι καλά ρε boy !!κοριτσι που προσπαθει η jo και τα καταφερνει κιολας , μπραβο σου!!!
φιλια κουκλα!!!Να σαι καλά ρε boy !!
Μη μασάς γραψε ότι γουστάρεις !!χαχαχαχα!!Πω πω...Ούτε ζαμπονοτυρόπιτα με λίγη σαλτσούλα να ήταν (Το ξέρω ακούστηκε κακό, απλά ήθελα να το πω)!!!!
Πολλάφιλια κουκλα!!!
καλημεραα μωρακιιιιΚαλημέρα κι από εμένα..!!
Καλημέρα αγορακι!!καλημεραα μωρακιιιι
Καλημέρα καυλιάραΚαλημέρα κι από εμένα..!!
Καλημέρα !Καλημέρα καυλιάρα
...Οταν κοιμάμαι χαχαχαχα!!!Το καλυτερο κοριτσι
Γλυκε μου...η χαρά που πήρα που σε είδα από κοντά, μεγάλη & για μένα!Πρώτη συνάντηση με την Τζο σήμερα. Από κοντά είναι ακόμη καλύτερη από τις φωτογραφίες. Εξαιρετικός χαρακτήρας, άψογη διάθεση, πεντακάθαρη. Υπήρξε μια τέλεια συνάντηση όπου η Τζο τα έδωσε όλα. Είναι το άτομο που αγαπάει αυτό που κάνει και τιμά τους πελάτες της.
Σ' ευχαριστώ για όλα γλυκιά μου, θα τα πούμε σύντομα...
Μια που το ανεφερες,ναι άλλαξα ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ κρεβάτι,παει αυτό που έτριζε σαν δαιμονισμένο, τώρα γ@μιομαστε άνετα, το μόνο κακό πηρα λάθος τα μετρα,αν είστε τύπου χομπιτ χωρατε μια χαραΜετά από αρκετό καιρό ξανά επίσκεψη στη Sexyjoanna!!!
Τι να πω που δεν έχει ειπωθεί;;;
Παραγγελία η ενδυμασία και η ίδια μέσα στην καλή χαρά που βρεθήκαμε μετά από τόσο καιρό!!! Τρελή καύλα από τη μεριά μου και η κυρία ακολουθεί σε ότι ρυθμό θέλω!!! Μιλάμε για αστρονομικό γαμήσι, ασταμάτητα ούτε και θυμάμαι πόση ώρα και πόσες στάσεις!!!! Μιλάμε για σεξ από παντού με όρεξη σαν να είμαστε αληθινοί εραστές!!!
Ο χώρος;;; Σούπερ καθαριότητα και τάξη!!! Το καινούργιο κρεβάτι είναι λίγο πιο μικρό από το παλιό αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα (είμαι κοντός)!!! Η ίδια επέμενε για δεύτερο γύρο αλλά εγώ προτίμησα να κάνουμε λίγο κουβέντα ακόμα κι έξω από τα χρονικά όρια!!!
Υπάρχει προσφορά ως την Παρασκευή νομίζω, για τους παλιούς πελάτες που είναι στα 50 ευρώ /ώρα φουλ πρόγραμμα (το γνωστό της Jo!!!) και το εκμεταλλεύτηκα!!! Ακόμα όμως κι αν δεν υπήρχε η προσφορά, πάλι θα πήγαινα γιατί πρόκειται για VFM περίπτωση!!!
Αν είσαι άντρας τίμιος, σοβαρός κι ευγενικός, αποκλείεται να μην περάσεις καλά!!!