John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Ω να σου γαμησω!!!!Λοιπον την καλημερα μου και φεύγω γιατί έχω αρκετή δουλειά, θα τα πούμε μετά αγοράκια μου!!!
Σου άρεσε καυλιαρη ε????Ω να σου γαμησω!!!!
Το πρώτο ραντεβού μου..ο ευγενικός,σεξι άνδρας..!!Πρώτη συνάντηση με Joanna. Πρωινό τηλέφωνο, την έπιασα στον ύπνο και το ραντεβού κανονίστηκε μια ώρα μετά. Με δέχτηκε στο πεντακάθαρο και μοσχοβολιστό σπίτι της. Κουμπωμένος στην αρχή μιας και οι κριτικές που έχω διαβάσει εδώ μέσα ήταν μια ζέστη μια κρύο. Με καλοδέχτηκε πάντως με χαμόγελο. Η συνάντηση άφησε θετικό πρόσημο μιας και ήξερα ότι θα συναντούσα μια γυναίκα(γκομενάρα) κοντά στα 45. Από κορμί μπορώ να πω ότι είναι το πιο σφιχτό κορμί που έχω συναντήσει. Όλα φυσικά βέβαια. Βυζί 2αρι με ωραίες ρώγες στητό φυσικά. Πιπα διαστημική βαθιά και υγρή. Γουστάρει να της γαμάς το στόμα μέχρι πνιγμού! Τα πήρε όλα στο στόμα με ενθουσιασμό στο τέλος του β' γύρου. Μουνακι ωραίο και σφιχτό όπως και το κωλαράκι που δοκίμασα στον β' γύρο. Τίμιο ραντεβού το οποίο θα επαναληφθεί. Είναι από τις γυναίκες που λατρεύουν την πουτσα. Όταν φερθείς καλά θα σου το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο!
Σε τιμούν όλα αυτά που λες!Σας ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που γράφετε για μένα,με τιμάτε αφάνταστα, είχα πει για πλακα στις 300 κριτικές θα έκανα δωρο ,και τελικά τις έχουμε υπερβεί ΚΑΤΆ ΠΟΛΥ χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Σύντομα ετοιμάζω σπέσιαλ δωράκι,και σας δίνω την υπόσχεση ότι κάθε φορά που θα κάνω ραντεβού μαζί σας,θα δίνω το 100% της καυλας μου, αυτό είναι δεδομένο!
Ωραίο ασανσέρΕπειδή δούλεψα σερι 2,3 Κυριακές, αύριο δεν θα με τουμπαρετε αγορια, οσο και να σας αγαπώ, θα ρεπαρο!
Δευτέρα παλι διαθέσιμη ,12 μεσημέρι και μετά!
....και με πήγε σ ένα κουκλι ..Ωραίο ασανσέρ
Τι ειναι η τσαντα;Επειδή δούλεψα σερι 2,3 Κυριακές, αύριο δεν θα με τουμπαρετε αγορια, οσο και να σας αγαπώ, θα ρεπαρο!
Πολύ ωραία φωτογραφία, εκτός από ότι είναι καλλιτεχνική είναι άκρως αισθησιακή!!!....ωραίο το μαλλί.. ε;
Οτι πρεπει για γλυψιμο και παραβιαση.Σου άρεσε καυλιαρη ε????
Εξαιρετικη φωτο αγαπη, μια απο τις καλυτερες που εχεις ανεβασει ποτε...Επειδή δούλεψα σερι 2,3 Κυριακές, αύριο δεν θα με τουμπαρετε αγορια, οσο και να σας αγαπώ, θα ρεπαρο!
...gangbang εεε?Εχει και χειροτερα... gangbang φάση που διοργανωνω..λίγο υπομονή..
Καλη κυριακή jo θα σου βαλω μετα τραγουδάκιΑν και απέχω σήμερα, να ευχηθώ καλή Κυριακή σε όλους!
Καλή Κυριακή κοριτσάρα, κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να χαρείς την μέραΑν και απέχω σήμερα, να ευχηθώ καλή Κυριακή σε όλους!