Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.764
....ωραίο το μαλλί.. ε;
Ξανθος ζωοδοτης ηλιος....ωραίο το μαλλί.. ε;
Μενεγάκη;....ωραίο το μαλλί.. ε;
Αυτή είναι βαμμένη...εγω φυσική ασπρουλιαρα με ανταύγειες που και που κάνω. Έχει ανοίξει πολύ το μαλλί μου από τον ήλιο γμτ..σαν του Μπορις Τζόνσον το χρώμα ε;;;ΙδιοΜενεγάκη;
Μια χαρα εισαι, μακαρι να ταν ετσι ολες, που για να βρεις αδυνατη στο δρομο φτύνεις αιμα,Αυτή είναι βαμμένη...εγω φυσική ασπρουλιαρα με ανταύγειες που και που κάνω. Έχει ανοίξει πολύ το μαλλί μου από τον ήλιο γμτ..σαν του Τζόνσον το χρώμα ε;;;Ιδιο χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Δεν τα λετε δεν τα γραφετε και αναγκαζεται και τα λεει μονο ο kontolagnosΜια χαρα εισαι, μακαρι να ταν ετσι ολες, που για να βρεις αδυνατη στο δρομο φτύνεις αιμα,
Δε φταιω εγω, με αναγκάζουνΔεν τα λετε δεν τα γραφετε και αναγκαζεται και τα λεει μονο ο kontolagnos
Αρχοντα μην λυγιζεις στις πιεσεις και κανε το καθηκον σουΔε φταιω εγω, με αναγκάζουν
Βεβαια εξαρταται απο την περιοχη Αν πας Κολωνακι ολες αδυνατες ειναι με τους χορηγουςΜια χαρα εισαι, μακαρι να ταν ετσι ολες, που για να βρεις αδυνατη στο δρομο φτύνεις αιμα,
Dolce vlita eeeeee????Παω βόλτα...φιλάκια!!
..Αλλοίμονο αν δεν ξεφευγα που και που ρε αγορι...ολα χρειάζονταιDolce vlita eeeeee????
Εδω ταιριαζει το "Ξανθο μουνι τρελο γαμηση"Αυτή είναι βαμμένη...εγω φυσική ασπρουλιαρα με ανταύγειες που και που κάνω. Έχει ανοίξει πολύ το μαλλί μου από τον ήλιο γμτ..σαν του Μπορις Τζόνσον το χρώμα ε;;;Ιδιο
Υπεροχη και εντυπωσιακη οπως παντα..Παω βόλτα...φιλάκια!!
Καλημέρα καυλιαρικο αγορι μου ..!!!Υπεροχη και εντυπωσιακη οπως παντα..
Ανετα θα κυκλοφορουσα μαζι σου κουκλαρα μου, ομορφια μου, καρδια μου..
Υποθέτω ναι,είμαι παντού ξανθιά χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Εδω ταιριαζει το "Ξανθο μουνι τρελο γαμηση"
Που πηγες χθες;Καλημέρα καυλιαρικο αγορι μου ..!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υποθέτω ναι,είμαι παντού ξανθιά χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Εδω κοντά για μια μπυριτσα(χωρις αλκοόλ για μένα)Που πηγες χθες;
Σε κερασε ο @διομήδης ;Εδω κοντά για μια μπυριτσα(χωρις αλκοόλ για μένα)
Εδω κοντά για μια μπυριτσα(χωρις αλκοόλ για μένα)