Τελικά δεν είναι τυχαίο που λένε ''τόσες φορές πάει η στάμνα στη βρύση αλλά 1 φορά θα σπάσει''. Έτσι έγινε και με την κοπέλα χθες. Συνάντηση που δεν πραγματοποιήθηκε φυσικά γιατί είχε τα νευράκια της κι έπρεπε κάπου να τα ξεσπάσει. Ωραία άντε να παραδεχτώ ότι καθυστέρησα. Αλλά ρε φίλε άνθρωποι είμαστε πάνω απ'όλα γαμώ το κερατό μου. Σκέψου λίγο πριν αρχίζεις τον εξάψαλμο στον άλλον. Αντί να σκεφτεί ''μήπως έπαθε τίποτε ο άνθρωπος; μπας και του συνέβη τίποτε κακό; Αυτή άρχισε να λέει διάφορες ασυναρτησίες του τύπου ''πάλι αργείς και μου γαμάς τα ραντεβού μου'' και τρίχες κατσαρές. Πρέπει να καταλάβεις ότι είμαστε άνθρωποι. Και στο κάτω κάτω ας άργησα και 2 φορές δεν τρέχει κάτι το σημαντικό είναι ότι ήρθα και δε σε πούλησα. Όντως μου συνέβησαν αναποδιές. Και μην ξεχνάς για διασκέδαση βρισκόμαστε δεν είμαστε στη φάμπρικα να χτυπάμε κάρτα. Ώρα άφιξης και ώρα αναχώρησης. Εγώ σ'έβλεπα σαν άνθρωπο πρωτίστως και δευτερευόντως για το πήδημα και ήταν κάτι άλλωστε που το ήξερες και το εκτιμούσες. Τελικά δεν το εκτιμούσες τόσο ώστε να φτάσεις σε σημείο να με μπλοκάρεις. Κρίμα και σε είχα μέσα στην καρδιά μου κι εσύ μου φέρθηκες σκάρτα. Γι'αυτό λοιπόν για μένα δεν υπάρχεις πλέον. Έτσι όπως γράφω τα θετικά έπρεπε να γράψω και τα αρνητικά
Να πω κι εγώ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ όμως
..2 φορές άργησες από μιση ώρα, παρακάλεσα να μην άργησεις διότι είχα ραντεβού άλλο και έκανα υπέρβαση που σε δέχτηκα μετά από καθυστέρηση, ζητήσες χιλια συγνώμη δεν θα ξαναγίνει είπες, και κλείνουμε 2η φορα και πάλι καθυστέρηση 30λεπτων χωρίς ενημέρωσή...!!
Ότι χειρότερο να σε περιμένω 2η φορα να αργεις πάλι μιση ώρα και να μην ενημερώσεις ,παρα να σε ψάχνω.. Είμαι τυπική δεν σας ακυρώνω, τηρω τα πάντα ,μάλιστα βοήθησα και κάπου..τεσπα, σημασία έχει ότι έδωσα 2 ευκαιρίες και τις 2 το ίδιο συμβάν.
Λυπάμαι έχει αντίκτυπο στην εργασία μου και στην ζωή μου..και φυσικά ευγενέστατη ήμουν ,αλλη θα σε στολιζε υπο αυτές τις συνθήκες...ευγενικά σου είπα σρο τέλος σταματώ τα ραντεβού πλέον μεταξύ μας και μπλοκ.
Εσύ είχες νευράκια μάλλον..
Τεσπα, δεν το συνεχίζω και ξερω /ξέρεις αν έχω δίκιο.. σου φέρθηκα ΑΨΟΓΑ κσι τις 2 φορές ,ακόμα και στο οικονομικό...