Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.226
- Πόντοι
- 2.836
Δεν είναι τουπέ , η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ..αν.ειχα τουπέ σιγά μην καθόμουν εδώ να σας μιλω να βάζω υλικο να μη παίρνω ρεπο και να εξυπηρετω...και να είναι ευχαριστημένοι όλοι...
Παρτο αλλιώς, κάτι άλλο ηθελες να πεις μάλλ
Αστούς να γαμηθουν...έχουν νευραTεστ τοστ ακουγομαι;
Λαμπρά! Με την Ιωάννα κ γω δεν κατάφερα να συναντηθώ μα απο δικό μου λάθος μα δεν εκτίμησα καλά εγώ οτι ο χρόνος των κοριτσιών είναι λιγότερος απο αυτον που θεωρούμε οτι έχουνε.
Ναι έχει μια Χ άσχημη αντίδραση αλλα ποιός δεν έχει; Εσύ αν στη δουλειά σου στη φορέσει κάποιος για οποιοδήποτε λόγο θα τουν σούρεις η όχι;
Γεγονός είναι οτι το λάθος που έκανες είπες οτι δεν θα το κάνεις πάλι. Το ξανάκανες.
Γιατί να συζητάς περαιτέρω ενώ εχεις εκτεθεί κ να προσπαθήσεις να κάνεις ποστ να 'κράξεις' ενώ εισαι σε δυσμενή θέση;
Λάθος δικό σου νο2
Και δεν θα σε ειρωνευτώ στο επόμενο. Αν όποτε κάτι δεν πηγαίνει οπως το έχεις κατα νού μην θυματοποιείσαι. Τι εννοώ; 'Α εσυ δεν εκτίμησες οτι μπλαμπλαμπλα' Όχι φίλε ο καθένας μας έχει οτι του αξίζει.
Αυτά δίχως καμία ειρωνεία.
Κ στη τελική τι έχει σημασία; Να περνάμε καλά.
Προχώρι κ πέρνα κάλα με κάποια άλλη.
Εάν είσαι υπεύθυνη αυτό το ξέρεις εσύ..εάν βάζεις υλικό και δεν παίρνεις ρεπό είναι καθαρά επιλογή σου..είπα την άποψη μου όχι για να σε προσβάλλω γτ δεν Μ αφορά το θέμα κιολλας....κ δίκιο που έχεις απλά το χάνεις όταν ο άλλος σου ζητάει συγνώμη και δεν την δέχεσαι..άργησε όχι δεν ήρθε..έχει σημασία.μαλακια φυσικά είναι για τον επόμενο αλλά ρε παιδιά υπάρχουν κ αυτά..καλό να μην γιΔεν είναι τουπέ , η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ..αν.ειχα τουπέ σιγά μην καθόμουν εδώ να σας μιλω να βάζω υλικο να μη παίρνω ρεπο και να εξυπηρετω...και να είναι ευχαριστημένοι όλοι...
Παρτο αλλιώς, κάτι άλλο ηθελες να πεις μάλλον
Στ αλλά έχεις απόλυτο δίκιο φυσικά...
Αν ήσουν ο επόμενος...;εις 2πλουν..; χαιρετώ...
Αν ήσουν πχ ο επόμενος...;εις 2πλουν..;Θα εκραζες εδω εμενα ,ενώ θα έφταιγε ο προηγούμενος,όχι εγώ.. ε; Αντε, σε χαιρετώ...
Η θάλασσα μεγάλη και τα ψάρια πολλά..φιλιαΑν ήσουν πχ ο επόμενος...;εις 2πλουν..;Θα εκραζες εδω εμενα ,ενώ θα έφταιγε ο προηγούμενος,όχι εγώ.. ε; Αντε, σε χαιρετώ...