Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.491
Λατρεύω την αίσθηση όταν μπαίνει η πουτσα κωλαράκι..ετσι αργά και βασανιστικά ..καληνύχτα αγόρια μου..
Γύρνα και από μπροστά να δούμε τι ωραίο σου φορεματάκι!!!Καλησπέρα στ αγόρια τα μεσημεριανά...!!
Το έχω βάλει καλέ μπροστά!!!Γύρνα και από μπροστά να δούμε τι ωραίο σου φορεματάκι!!!
Καλή σου νύχτα όμορφη!
Που το έβαλες και δεν το θυμάμαι!!!Το έχω βάλει καλέ μπροστά!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την καληνύχτα μου από Κρήτη όπου είμαι ακόμη σε διακοπές!!!Λατρεύω την αίσθηση όταν μπαίνει η πουτσα κωλαράκι..ετσι αργά και βασανιστικά ..καληνύχτα αγόρια μου..
Άνδρα νομίζω δεν με παρακολουθείς σωστά παίρνεις κάτι βυζάκια αλλού και ξεχνιέσαι χαχαχαχα!!Που το έβαλες και δεν το θυμάμαι!!!
Ζηλεύω πολύ...να περνάς σούπερ μωρό!!!Την καληνύχτα μου από Κρήτη όπου είμαι ακόμη σε διακοπές!!!
Τώρα που την είδα την θυμήθηκα, σου είχα κάνει και like!!!Άνδρα νομίζω δεν με παρακολουθείς σωστά παίρνεις κάτι βυζάκια αλλού και ξεχνιέσαι χαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα που την είδα την θυμήθηκα, σου είχα κάνει και like!!!
Φυσικό είναι άλλωστε, πρώτον γιατί είσαι μουναρα και δεύτερον άμα δεν παινέψεις το σπίτι, ποία θα παινέψεις!!!
Λατρεύω την αίσθηση όταν μπαίνει η πουτσα κωλαράκι..ετσι αργά και βασανιστικά ..καληνύχτα αγόρια μου..
Μουνάρα μου εσύ! Με τρελαίνεις!Καλημερούδια!
Καλημερούδια!
Μη μας ανάβεις τώρα ρε μωρό και είμαστε και καυλιάρικα αγόριαΚαλημερούδια!
Καυλιαρηδες σας θέλω φυσικά!!Μη μας ανάβεις τώρα ρε μωρό και είμαστε και καυλιάρικα αγόρια
Μουνάρα μου εσύ! Με τρελαίνεις!
Αχ αχ εσύ...
Γεια σου ρε λατρεία!!Έχει συν-καυλί-α σήμερα στο Μέγαρο Πουτσ-ικής!!!
Είσαι απίθανη.Αληθεια τι κρεβάτι είναι αυτό;;;;;Καλημερούδια!