kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Και γω με τα πόδια ανοιχτα ειμαι
Και γω με τα πόδια ανοιχτα ειμαι
Να την επισκεφθείτε, είναι καλή κοπελα!!!Θέλω να την επισκευθώ τρελά!
....παρε κ κανα κουτι σοκολατακια, μην πας με αδεια χερια, ντροπη ειναι!!Θέλω να την επισκευθώ τρελά!
Αχ,καλά, θα ήταν το τέλειο,κανενα γαλακτομπούρεκο κανένα κατα'ι'φι ,μου τρέχουν τα σάλια γμτ!!....παρε κ κανα κουτι σοκολατακια, μην πας με αδεια χερια, ντροπη ειναι!!
Μπα τα μαζευει απο ολους και ξεσπα σε εμενα και τον @kontolagnos xaxaxaΞέρεις τι με καβλωνει περισσότερο,ότι κρατάς σταθερή στάση σε όλους ακόμα κ σε αυτούς που σε πολεμούν...
Ποια λέει;Να την επισκεφθείτε, είναι καλή κοπελα!!!
Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα !!Μπα τα μαζευει απο ολους και ξεσπα σε εμενα και τον @kontolagnos xaxaxa
Την Τζοαννα !!Ποια λέει;
Να την επισκεφθείτε, είναι καλή κοπελα!!!
Ποια λέει;
Σαν τις Εξεταστικες Επιτροπες τησ ΝΔ.Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την Τζοαννα !!
Σαν τις Εξεταστικες Επιτροπες τησ ΝΔ.
Ελεγχει και βγαζει πορισμα για τον εαυτο της !!!
Καλησπέρα Τζοάννα με τις ωραίες φωτό σου...!Καλημερούδια!
Καλησπέρα αγόρι,χαίρομαι που σας αρέσουν!Καλησπέρα Τζοάννα με τις ωραίες φωτό σου...!
Τέτοιες μας αρέσουν η με σέξι εσώρουχα που καμία φορά βάζειςΚαλησπέρα αγόρι,χαίρομαι που σας αρέσουν!
Στα σεξι εσωρουχα " she is getting there " που λενε και οι εγγλεζοιΤέτοιες μας αρέσουν η με σέξι εσώρουχα που καμία φορά βάζεις
Done!Στα σεξι εσωρουχα " she is getting there " που λενε και οι εγγλεζοι
Γλυκο μουνακι που σταζει μελι !!!!!Να βάλω κατιτίς και βγαίνω έχω δουλίτσα
τα brownies σου αρεσουν ? να σου φερουμε δωρακιΑχ,καλά, θα ήταν το τέλειο,κανενα γαλακτομπούρεκο κανένα κατα'ι'φι ,μου τρέχουν τα σάλια γμτ!!
γιαααα φιλημααα εισααιιιιΝα βάλω κατιτίς και βγαίνω έχω δουλίτσα
Θέλουμε να τη δούμε αυτή τη μάχη...Ναι είναι ωραίο κλιπ..έτσι όπως μπαίνει αργά αργά.. μετά έδωσε πόνο, αν το περικοψω θα το βάλω αργότερα όμως
'Ασ'το να ησυχάσει και λίγο θα το κατσιάσειςΝα βάλω κατιτίς και βγαίνω έχω δουλίτσα
Έχεις μια αδυναμία μ οτιδήποτε βρετανικό,διακρίνω...σωστα;Στα σεξι εσωρουχα " she is getting there " που λενε και οι εγγλεζοι
Απαπαπα, το θέλω άτακτο συνέχεια!'Ασ'το να ησυχάσει και λίγο θα το κατσιάσεις