Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.655
Καλημέρα στ αγορια μου..
Τύπε, ούτε η @Sexyjoanna νομίζω θα ήθελε να είσαι το πρώτο της ραντεβού για σήμερα! Καβλωμένη είπε ότι είναι η κοπέλα, όχι ότι θέλει διάνοιξη σε όλες τις τρύπες με το μπουρί που κουβαλάς! Άσε να προλάβουμε και εμείς λίγο σφιχτό κωλαράκι!...δν θα'θελα με την καμμια να ειμαι το πρωτο ραντεβου σημερα στις 2!
Μα εγώ τον θέλω τον Odin..Τύπε, ούτε η @Sexyjoanna νομίζω θα ήθελε να είσαι το πρώτο της ραντεβού για σήμερα! Καβλωμένη είπε ότι είναι η κοπέλα, όχι ότι θέλει διάνοιξη σε όλες τις τρύπες με το μπουρί που κουβαλάς! Άσε να προλάβουμε και εμείς λίγο σφιχτό κωλαράκι!
Γι αυτο εισαι και κουκλα..!!
Γκρινιάρη σύζυγε, μόλις έβαλα φωτο βυζάκια !!Καυλες καυλες, αλλά δείξε και λίγο βυζακι!!!
Κατακαυλωμένη είσαι μάτια μου τις τελευταίες μέρες, και έχω πήξει στην δουλειά, ξέρεις, και δεν προλαβαίνω να διαβάζω καν.. ωραίο σενάριο πάντως, για πολλές καύλες και πολλά χύσια.. (είσαι).
Μουνάκι υπέροχο πεντακάθαρο.. φιλάκια, καλυνήχτα καυλομάνα.
National Geographic,το λεγα εγώ!!Π.χ. Αφροδίτη Αδάμη: "«Τις ερωτικές ταινίες δεν θα τις πω πορνό ούτε τσόντα, είναι λάθος αυτές οι λέξεις, αυτές οι ταινίες είναι τέχνη. Δείχνουν την ανθρώπινη ανατομία, πώς ενώνονται δύο άνθρωποι. Είναι εκπαιδευτικές ταινίες."
Καλη σου μερα ομορφη !!!Καλημέρα στ αγορια μου..
Καλημέρα αγόρι!!Καλη σου μερα ομορφη !!!
Τα θέλει ο κώλος σου κυρία μου και εσένα!Μα εγώ τον θέλω τον Odin..
Καλημέρα κούκλα!Καλημέρα στ αγορια μου..
Καλημέρα κούκλα!
Άντε να την κάνω για δουλειές ,Φιλάκια!
Καλησπέρα γλυκό καυλοκόριτσο!!Καλημέρα στ αγορια μου..
Τι μας κάνεις γλυκό και άγριο θηλυκό.!!!!Αχ μια μέρα δεν έκανα ραντεβού και οι καυλες...στον Θεό είναι...
Τελικα έχω εξάρτηση ...θέλω σεξ συνέχεια(ειδικά αναλ ...!)
Γυναικάρα.........Καλημέρα στ αγορια μου..
....και εγω και ο "μικρος" σε θελουμε μαναμ' αλλα να δουμε πως θα το στρωσουμε το πραγμα συντομαΜα εγώ τον θέλω τον Odin..
Κουκλαρα !!!!!!!Καλησπέρα στ αγόρια τα μεσημεριανά...!!
Ω ρε φίλε ντούκι είσαι. Έτοιμη για ντου. Όποιος σου την πει την έχει κάτσει άσχημαΚαλησπέρα στ αγόρια τα μεσημεριανά...!!
Ωωωω να σου γαμησω!!! Να φανταστώ δεν υπάρχει τιποτα μέσα απ' το φόρεμα....Καλησπέρα στ αγόρια τα μεσημεριανά...!!