kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Με πρόλαβες,Κοιταξε ραντεβου με γκομενους δε θα βγαινεις γιατι θα αγριευουν τα πραγματα
Αλλιως κομμενα τα ρεπο
Με πρόλαβες,Κοιταξε ραντεβου με γκομενους δε θα βγαινεις γιατι θα αγριευουν τα πραγματα
Αλλιως κομμενα τα ρεπο
Πεστα ρε αρχοντα , γιατι τα λεω εγω και γινομαι κακοςΜε πρόλαβες,
Ε καλα, και μένα στη μπούκα μ εχει η jo,Πεστα ρε αρχοντα , γιατι τα λεω εγω και γινομαι κακος
και τον Flashdance !!!!Ε καλα, και μένα στη μπούκα μ εχει η jo,
Με αναστολή ειμαι
Βαλε το τζιν σορτσακι και μπαινω και φυλακη χαχαχακαι τον Flashdance !!!!
Ναι έτσι είναιι όντως. Όσο ντούρασελ κι αν είσαι δεν παύει ότι είσαι και ένας ανθρώπινος οργανισμός ο οποίος θέλει και την απαιτούμενη ξεκούρασή του. Καλή επάνοδο λοιπόν μωράκιΜωρό...τις προηγούμενες μέρες είχα φουλαρει, ένιωθα off..έπρεπε να γεμίσω μπαταρίες
Από αύριο πάλι στον αγώνα δυναμικά!!!
Ετσι μωρό.. θέλω να δίνω το 100% εξάλλου στα ραντεβού, όταν νιώθω ότι δεν τραβά,σταματώ για λίγο..Ναι έτσι είναιι όντως. Όσο ντούρασελ κι αν είσαι δεν παύει ότι είσαι και ένας ανθρώπινος οργανισμός ο οποίος θέλει και την απαιτούμενη ξεκούρασή του. Καλή επάνοδο λοιπόν μωράκι
Καυλα ατελείωτη!!Αχ μια μέρα δεν έκανα ραντεβού και οι καυλες...στον Θεό είναι...
Τελικα έχω εξάρτηση ...θέλω σεξ συνέχεια(ειδικά αναλ ...!)
Ωχ κατάλαβα τι έχουν να τραβήξουν στα χέρια σου οι δύσμοιροι. Θα τους ξεκατινιάσεις . Μάγκες φυλαχτείτε το μωράκι επανέρχεται με άγριες διαθέσειςΕτσι μωρό.. θέλω να δίνω το 100% εξάλλου στα ραντεβού, όταν νιώθω ότι δεν τραβά,σταματώ για λίγο..
Αύριο ομως ποιος με πιάνει ,θα τους "βιασω "τους πελάτες!!!
Καλή σου νύχτα όμορφη!!!Ωραία τα είπαμε,γελάσαμε καυλωσαμε, σας αφήνω τωρα...
Αύριο 14:00 και μετά διαθέσιμη γιατί το πρωί έχω δουλειές, καληνύχτα αγοράκια μου!!
Καληνύχτα καυλιαρικο αγόρι..Καλή σου νύχτα όμορφη!!!
Μα έτσι είναι. Η ομορφιά των πραγμάτων βρίσκεται στη φυσικότητά τους, το ίδιο ισχύει και στην εμφάνιση. Δεν χρειάζεσαι πολλά πάνω σου για να είσαι σέξυ και ελκυστικός.Μεταξύ μας δεν το έχω με μακιγιάζ/υπερπαραγωγή ρούχα κλπ..έχω άλλο στυλ εντελώς ...Επίσης δεν θα ήθελα πάνω μου επεμβατικες παρεμβάσεις, λατρεύω το φυσικό στα πάντα...!!Επίσης θεωρώ το λιτό στυλ σικατο...όπως έλεγε η αείμνηστη Κοκο Σανελ, καλοντυμένη είναι μια γυναίκα που πάει στον καθρέπτη της και "πετα" από πάνω της οτιδήποτε θεωρεί περιττό σε ρούχα αξεσουαρ!!!
Η αποθέωση της αισθησιακής φωτογραφίας!!!Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με τίμησαν και σήμερα πάλι,αλλά και όλες τις μέρες γενικά !!
Καληνύχτα από μένα!!
Καυλες καυλες, αλλά δείξε και λίγο βυζακι!!!Καλησπέρα!!Και που έχω ρεπό,οι καυλες παραμένουν καυλες!!
Κατακαυλωμένη είσαι μάτια μου τις τελευταίες μέρες, και έχω πήξει στην δουλειά, ξέρεις, και δεν προλαβαίνω να διαβάζω καν.. ωραίο σενάριο πάντως, για πολλές καύλες και πολλά χύσια.. (είσαι).Έ ναι ρέ συ τους ξενέρωτους,εγώ βάζω φωτο με κωλαράκι "ανοιχτό" και λέω ότι θέλω αναλ, και αυτοί λένε για ιατρικές σπουδές!!!
Θες να σου πω για μια ωραία παρτουζα μου με 5 άνδρες;;;Της Πόπης έγινε.. είχε γεμίσει το οπτικό πεδίο μου,πουτσες και μετα εγώ τίγκα στα χυσια!!!
Μουνάκι υπέροχο πεντακάθαρο.. φιλάκια, καλυνήχτα καυλομάνα.Αχ μια μέρα δεν έκανα ραντεβού και οι καυλες...στον Θεό είναι...
Τελικα έχω εξάρτηση ...θέλω σεξ συνέχεια(ειδικά αναλ ...!)
Π.χ. Αφροδίτη Αδάμη: "«Τις ερωτικές ταινίες δεν θα τις πω πορνό ούτε τσόντα, είναι λάθος αυτές οι λέξεις, αυτές οι ταινίες είναι τέχνη. Δείχνουν την ανθρώπινη ανατομία, πώς ενώνονται δύο άνθρωποι. Είναι εκπαιδευτικές ταινίες."...ετσι ακριβως! Γενικα τα επαγγελματα που εχουν να κανουν με τον ανθρωπο (γιατροι, νοσηλευτριες, φυσικοθεραπευτριες) εχουν απενοχοποιησει το ανθρωπινο σωμα κ κατα συνεπεια εχουν αποβαλλει πολλες αναστολες!
...δν θα'θελα με την καμμια να ειμαι το πρωτο ραντεβου σημερα στις 2!Ετσι μωρό.. θέλω να δίνω το 100% εξάλλου στα ραντεβού, όταν νιώθω ότι δεν τραβά,σταματώ για λίγο..
Αύριο ομως ποιος με πιάνει ,θα τους "βιασω "τους πελάτες!!!
Οι γιατροι λενε οτι δεν κανει να κοιμομαστε καυλωμενοι γιατι ελοχευουν καρδιαγγειακα προβληματα.Η αποθέωση της αισθησιακής φωτογραφίας!!!
Κοινώς με καυλωσες βραδιάτικα!!!
Γι αυτο εισαι και κουκλα..!!Μεταξύ μας δεν το έχω με μακιγιάζ/υπερπαραγωγή ρούχα κλπ..έχω άλλο στυλ εντελώς ...Επίσης δεν θα ήθελα πάνω μου επεμβατικες παρεμβάσεις, λατρεύω το φυσικό στα πάντα...!!Επίσης θεωρώ το λιτό στυλ σικατο...όπως έλεγε η αείμνηστη Κοκο Σανελ, καλοντυμένη είναι μια γυναίκα που πάει στον καθρέπτη της και "πετα" από πάνω της οτιδήποτε θεωρεί περιττό σε ρούχα αξεσουαρ!!!