TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
με τους αντρες που βρισκεσαι δηλαδη παιζεται φιδακι...Είμαι παιχνιδιάρα...
με τους αντρες που βρισκεσαι δηλαδη παιζεται φιδακι...Είμαι παιχνιδιάρα...
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχα!αμάν ρε Τάσο με τις ατάκες σου!!!με τους αντρες που βρισκεσαι δηλαδη παιζεται φιδακι
γιατι υπαρχει ενα φιδακι που πεταει και δηλητηριοΧαχαχαχαχαχχαχαχαχα!αμάν ρε Τάσο με τις ατάκες σου!!!
Αυτά τα φιδάκια τα λατρεύωγιατι υπαρχει ενα φιδακι που πεταει και δηλητηριο
Για πολλά like,,...Back again..
Thanks!?Για πολλά like,,...
Εγώ έχω δει στο Ίντερνετ και βιντεάκι που τον παίρνει ακαποτα στον κωλοΜισό, μισό, εσύ πριν λίγες μέρες μας είπες ότι έχεις σχέση και ανέβασες ένα βιντεακι ή φωτογραφία (δεν θυμάμαι ακριβώς) με τον σύντροφο σου να γαμιεστε ακαποτα και έτσι το δικαιολόγησες ???
One more black and white...
Όχι γμτ..άχρηστη ?Άστα αυτά, παστίτσιο ξέρεις να φτιάχνεις;
Η έκτη αίσθηση μου με οδήγησε κατευθείαν στον τόπο λατρείας μου... Κωλος για προσκύνημαBack again..
Ας γλιστρήσει λίγο το δάχτυλο σου να μπει και στην άλλη τρυπούλα. Μην μείνει με το παράπονο
Επειδή βαρέθηκα τα τρολ και βάλτους παραθέτω μήνυμα έτσι για να αποκαταστήσω επιτέλους κάποια πράγματα..ειπα να κάνω χαβαλέ είπα να το βουλωσω αλλά υπάρχουν όρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άντε γεια έχω σοβαρότερα πράγματα ν ασχοληθώ φιλουρες
Βαλτός γιατί;είπα κάτι που είδα καο είναι καο αλήθεια.χωρίς να σε κατακρίνωΕπειδή βαρέθηκα τα τρολ και βάλτους παραθέτω μήνυμα έτσι για να αποκαταστήσω επιτέλους κάποια πράγματα..ειπα να κάνω χαβαλέ είπα να το βουλωσω αλλά υπάρχουν όρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άντε γεια έχω σοβαρότερα πράγματα ν ασχοληθώ φιλουρες
Συνεχίζεις μηνύματα μεσα ενώ δε σου απαντω...Βαλτός γιατί;είπα κάτι που είδα καο είναι καο αλήθεια.χωρίς να σε κατακρίνω
Βαλτός γιατί;είπα κάτι που είδα καο είναι καο αλήθεια.χωρίς να σε κατακρίνω
Εγώ περνάω καλά πάντως.. ?Ειρήνη υμιν και καυλες στα πουλιά μας ρε μάγκες. Γιατί να υπάρχει ένταση απο τη στιγμή που μπορούμε όλοι να περνάμε καλά
Αυτός δεν είναι και ο σκοπός;Εγώ περνάω καλά πάντως.. ?
Ακριβώς.. σχολασες καμάρι μου Εσύ η δεν ήσουν δουλειά σήμερα?εντωμεταξύ χρειάζομαι νέο υλικό.. τι λες για ταινίες μικρού μήκους μεταξύ μας?????Αυτός δεν είναι και ο σκοπός;
Μας βλέπω για μαραθώνιο εμας τους δυοΑκριβώς.. σχολασες καμάρι μου Εσύ η δεν ήσουν δουλειά σήμερα?εντωμεταξύ χρειάζομαι νέο υλικό.. τι λες για ταινίες μικρού μήκους μεταξύ μας?????