Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Είμαι αυτό που θες και χρειάζεσαι για να πάει καλά η μέρα σουΕίσαι προστυχος ?
Είμαι αυτό που θες και χρειάζεσαι για να πάει καλά η μέρα σουΕίσαι προστυχος ?
Ναι, μη φας,Καλημέρα στα όμορφα αγόρια μου!
σε ολα τα νηματα γραφονται ασχετα πραγματα... απλος της κατρινας κακως υπαρχει στα call girl... γιατι δεν υπαρχει καν girlδιάβασε πιο πίσω και θα δεις πόσα άσχετα έχουν γραφτεί!
Δεν θα ξεχάσω εγώ τα πορνονήματα που τουλάχιστον σε αυτά έχω παρουσία και γνωρίζω πράγματα!
Ολο το παρών νήμα μαζί με τα προηγούμενα που ανέφερα είναι τρολιές και τσίρκο!
Χμ απ αυτά που έχω δει δε θα το έλεγα τόσο πολύ.. ?Ναι, μη φας,
Κοιλαράδες καράφλες πορνόγεροι, η σαρα η μαρα και το κακο συναπάντημα .
γιατί της Μάγδας?της μασατζου?σε ολα τα νηματα γραφονται ασχετα πραγματα... απλος της κατρινας κακως υπαρχει στα call girl... γιατι δεν υπαρχει καν girl
ναι εσενα σου ερχονται ολα τα μοντελα του μπου...... οι ομορφοι με του κοιλιακους φετες και με τις μεγαλες πουτσεςΧμ απ αυτά που έχω δει δε θα το έλεγα ?
Τάσο...Και κάποια αλλά μετράνε πχ για μένα που ειμσι ώριμη.. συμπεριφορά ,ευγένεια...αυτά από μόνα τους μπορεί και να με φτιάξουν εγκεφαλικά..ναι εσενα σου ερχονται ολα τα μοντελα του μπου...... οι ομορφοι με του κοιλιακους φετες και με τις μεγαλες πουτσες
μην μου τα λες εμενα αυτα εγω τα ξερω πες τα σε αυτους που με το καλημερα μιλανε οπως μιλανε συμπεριφερονται οπως να ναι και στο τελος βαζουν και φωτο το τσουτσουνακι τους που ειναι μεγαλο οπως λενε αλλα μονο αυτο ξερουν να κανουνΤάσο...Και κάποια αλλά μετράνε πχ για μένα που ειμσι ώριμη.. συμπεριφορά ,ευγένεια...αυτά από μόνα τους μπορεί και να με φτιάξουν εγκεφαλικά..
Καλημέρα Ιωάννα!Τάσο...Και κάποια αλλά μετράνε πχ για μένα που ειμσι ώριμη.. συμπεριφορά ,ευγένεια...αυτά από μόνα τους μπορεί και να με φτιάξουν εγκεφαλικά..
Συμφωνώ.. έχετε δει δείγματα ασχημης συμπεριφοράς στο νήμα μου, εξού και απαξιώ πλεον να μπω και σε διαδικασία διαλόγου..μην μου τα λες εμενα αυτα εγω τα ξερω πες τα σε αυτους που με το καλημερα μιλανε οπως μιλανε συμπεριφερονται οπως να ναι και στο τελος βαζουν και φωτο το τσουτσουνακι τους που ειναι μεγαλο οπως λενε αλλα μονο αυτο ξερουν να κανουν
Καλημέρα Ιωάννα!![]()
![]()
και δεν εισαι η μονη ...στα γραφεια αληθεια γιατι δεν πανε να μιλησουν καπως ???Συμφωνώ.. έχετε δει δείγματα ασχημης συμπεριφοράς στο νήμα μου, εξού και απαξιώ πλεον να μπω και σε διαδικασία διαλόγου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα ?
και δεν εισαι η μονη ...στα γραφεια αληθεια γιατι δεν πανε να μιλησουν καπως ???
κοιτα να δεις δεν ειμαι τοσο σεβασμιος ανθρωπος το εναντιον ... απλος δεν μου αρεσουν το ξαναγραφω οι εξυπνακηδες και η ανθρωποφαγιαΞέρεις ότι πλέον σέβομαι τη γνώμη σου ?,για να το λες ξέρεις περισσότερα, εγώ ψιλοασχετη είμαι μη κάνω την έξυπνη σε όλα
γιατι εκει εκει μπανακι ...και δεν εισαι η μονη ...στα γραφεια αληθεια γιατι δεν πανε να μιλησουν καπως ???
Καλημέρα anon ?γιατι εκει εκει μπανακι ...
εχω ιδιοκτητο σπα να κανονισω να μου στελνουν κανενανγιατι εκει εκει μπανακι ...
GNTMναι εσενα σου ερχονται ολα τα μοντελα του μπου...... οι ομορφοι με του κοιλιακους φετες και με τις μεγαλες πουτσες
Ωχ, αρχισε τις απειλεςΛοιπόν πάω να κάνω καμία δουλειά θα μπω αργότερα να βαλω κωλαράκι φωτο που δεν έβαλα ακόμη ? ?