Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.970
Αμε θα γυρίσουμε κάτι στυλ Αγγελόπουλο..3 ώρες και βαλεΜας βλέπω για μαραθώνιο εμας τους δυο
Αμε θα γυρίσουμε κάτι στυλ Αγγελόπουλο..3 ώρες και βαλεΜας βλέπω για μαραθώνιο εμας τους δυο
Τα συνηθισμένα..Τι γινεται εδω;
καλλιτεχνικες αναζητήσειςΤι γινεται εδω;
Ο αλλος που θελε παρτουζα και θα ηταν 45 μάστοροι κι 60 μαθητάδες τι εγινε;Τα συνηθισμένα..
Δε ξέρω ,είχα πλυθεί είχα ξυριστει και περίμενα τις πουτσες που δεν ήρθαν ποτέ ??????Ο αλλος που θελε παρτουζα και θα ηταν 45 μάστοροι κι 60 μαθητάδες τι εγινε;
Ρε μηπως σε θελαν αξούριστη;Δε ξέρω ,είχα πλυθεί είχα ξυριστει και περίμενα τις πουτσες που δεν ήρθαν ποτέ ??????
Το σκέφτηκα ?Ρε μηπως σε θελαν αξούριστη;
Δεν πιστεύω να περίμενες με τα πόδια ανοιχτά και να άρπαξες κανα κρύο;;;Το σκέφτηκα ?
Η φαντασία σου οργιάζει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!Δεν πιστεύω να περίμενες με τα πόδια ανοιχτά και να άρπαξες κανα κρύο;;;
ο καιρός είναι ύπουλος. Μια ζεστή μια κρύο και με εσένα να είσαι μούσκεμα δεν αργεί να γίνει το κακόΗ φαντασία σου οργιάζει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
Σαν να φούντωσα απότομα. Καύσωνας ένα πράγμαΣα να ζεσταίνομαι σήμερα..
Έτσι κυκλοφορώ σπίτι και καμία φορά ξεχνιέμαι και ανοίγω και στα ντελιβερι έτσι..Σαν να φούντωσα απότομα. Καύσωνας ένα πράγμα
Λέω να αλλάξω δουλειά και να πιάσω σε πιτσαρία στη γειτονιά σουΈτσι κυκλοφορώ σπίτι και καμία φορά ξεχνιέμαι και ανοίγω και στα ντελιβερι έτσι..
Χαχαχχαχαχαχαχχα!!!!Λέω να αλλάξω δουλειά και να πιάσω σε πιτσαρία στη γειτονιά σου
Μην μου αφήσεις ποτέ tips απλά άνοιγε ετσιΧαχαχχαχαχαχαχχα!!!!