FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Μωρο μου εισαι αιωνια η μια και μοναδικηΤελευταία μπαίνεις αργά στο νημα που πάω για ύπνο και δεν έχω όρεξη..Θες να τσακωθούμε αύριο ...;
Μωρο μου εισαι αιωνια η μια και μοναδικηΤελευταία μπαίνεις αργά στο νημα που πάω για ύπνο και δεν έχω όρεξη..Θες να τσακωθούμε αύριο ...;
Ψεύτη..αλλά σ αγαπώ...Μωρο μου εισαι αιωνια η μια και μοναδικη
Μακαρι να ηταν ψεματα
Ψεύτη..αλλά σ αγαπώ...
Καληνύχτα όμορφη!!Αυτή την φωτο, θα την αφιερώσω στον κύριο που ήρθε σήμερα,και μου είπε ότι είδε πρόσωπό μου σε φωτο εδώ και του άρεσε πολύ, εξού και με συνάντησε ,και να βάζω πιο συχνά τέτοιες..
Θα σας καληνυχτίσω να ξεκουραστώ όμως Φιλάκια boys..
Καληνύχτα όμορφη!!
Καληνύχτα μπέμπα, καλή ξεκούραση..έχει και αυριοοοο...Αυτή την φωτο, θα την αφιερώσω στον κύριο που ήρθε σήμερα,και μου είπε ότι είδε πρόσωπό μου σε φωτο εδώ και του άρεσε πολύ, εξού και με συνάντησε ,και να βάζω πιο συχνά τέτοιες..
Θα σας καληνυχτίσω να ξεκουραστώ όμως Φιλάκια boys..
Με ρεγουλα αύριο το γαμησι, χαχαχα!!!Καληνύχτα μπέμπα, καλή ξεκούραση..έχει και αυριοοοο...
Χαχαχα βραδιάτικα να γελάσουμε λιγάκι έπρεπεεεεε, καληνύχταΜε ρεγουλα αύριο το γαμησι, χαχαχα!!!
Καληνύχτα όμορφε!!!
ΜανθοΦουστανόπληκτη κι εσύ
Ψεύτη..αλλά σ αγαπώ...
ΜανθοΦουστανόπληκτη κι εσύ
Γύρνα και από την άλλη!!!
Ποσοοο σεξυυ κ κομψή σύγχρονος
Εν τω μεταξύ να σκέφτομαι κυριολεκτικά 1 λεπτό πριν "να χει ξυπνήσει το μωρακι;" και να την μας... καλημέρα επομένως καυλαρα, και σήμερα θα σηκώσουμε σημαία για πάρτη σου.Την Καλημέρα μου και ευχές για μια μέρα μες στις καυλες....
Προβολή συνημμένου 877703
Καλημέρα μωράκι μου!!Εν τω μεταξύ να σκέφτομαι κυριολεκτικά 1 λεπτό πριν "να χει ξυπνήσει το μωρακι;" και να την μας... καλημέρα επομένως καυλαρα, και σήμερα θα σηκώσουμε σημαία για πάρτη σου.
Θα θελες να τις στρίψεις εσυ;!χαχαχα!Καλημέρα τρελοκομείο!!!Γιατί τίς στρίβεις καλέ τίς ρώγες σού...? Αλάζεις σταθμό...? Μέρααααααα...
Καλη σου μερα ομορφη !!!Την Καλημέρα μου..να εχουμε μια μέρα μες στις καυλες....
Καλη σου μερα ομορφη !!!