Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.319
Ήρθε η ώρα για τσοντα...και σήμερα λίγη ξεκούραση για μένα γιατί φόρτωσα πολύ αυτές τις μέρες...στα γαμησια χαχαχα!
Αχ.. θα τον σκίσω αυτόν τον πάτο σύντομα...Ήρθε η ώρα για τσοντα...και σήμερα λίγη ξεκούραση για μένα γιατί φόρτωσα πολύ αυτές τις μέρες...στα γαμησια χαχαχα!
Εσύ χορτάσες πιπουλα και μουνάκι καυλιαρη...Την άλλη φορά και πίσω πόρτα...Αχ.. θα τον σκίσω αυτόν τον πάτο σύντομα...
Μωρο μου έπιασε πατο ο κύριος,άσε...Ώ νά σού γαμήσω......βρήκε πετρέλαιο ό φίλος ή ακόμα κάνει γεώτρηση..... ?....
Πρόσεχε πως τις τρίβεις, μην έχουμε κάποιο ατύχημα...Την Καλημέρα μου..να εχουμε μια μέρα μες στις καυλες....
Μμμ.. μουνακι σφιχτο όπως πρέπει.. επόμενη φορά καλύτερο σκίσιμο σίγουρα.. ήταν και η περίσταση την προηγούμενη φορά..Εσύ χορτάσες πιπουλα και μουνάκι καυλιαρη...Την άλλη φορά και πίσω πόρτα...
Μερικες φορες ζωγραφιζεις για το μουσειο μοντερνας τεχνηςΤην Καλημέρα μου..να εχουμε μια μέρα μες στις καυλες....
Ωωωω ευχαριστώ πολύ!!Εσύ πρεπει να ήσουν το τελευταίο ραντεβού μου χθες ..!!Ότι συμπεριφορά εισπράττω, την ίδια ανταποδίδω...Μου έδωσες ευγένεια και καυλα, και σου έδωσα ακριβώς τα ίδια..Επίσκεψη εχθές βράδυ στην Jo, χώρος πεντακάθαρος η Joanna όπως ακριβώς πρέπει να είναι μια ξανθιά μίλφ με ωραία στησίματα προστυχόλογα και φυσικά ανελέητο πρωκτικό που σημαίνει δυνατό σπρώξιμο που της κόβεται η ανάσα. Καταπίνει το εργαλείο έως πνιγμού με βλέμμα πονηρό όταν σε κοιτάει. Γλυκομίλητη και ευχάριστη που σπάει το πάγο της πρώτης επίσκεψης. Νομίζω ότι είναι τίμιο στάνταρ με 50 ευρώ μία πιστολιά με όλα που ανέφερα και δικό της χώρο στην Κατεχάκη..... κάτι σαν μίνι joker, καλή συνέχεια!!!
Α σας ευχαριστώ..και θα χαρώ να σας κσυλωσω και από κοντά!!!Καλησπέρα γυναικάρα Jo. Παρακολουθω χρονια το φορουμ αλλά με έκανες να γράψω το πρώτο μου ποστ εδώ μιας και μπαίνω καθημερινά 2-3 μέρες και σας διαβάζω. Δεν σε είχα ανακαλύψει τόσο καιρό.
Δηλώνω γοητευμένος και καυλωμένoς!!
Dull day due to the weather
Υπομονή..Θα φτιάξει soon ειπανDull day due to the weather
Ναιι ναι.. Είναι η σπεσιαλιτέ σου αυτή.. το να καυλωνεις αγοράκια...Α σας ευχαριστώ..και θα χαρώ να σας κσυλωσω και από κοντά!!!
Ηταν μια φορα μια φτωχη νεαρη κοπελλα απο επαρχια και τη στειλανε σε ενα γερο πλουσιο στην Αθηνα σαν υπηρετριαΥπομονή..
Α είπα και γω και ανησύχησα... χαχαχα, καληνύχτα κουκλάκι όμορφοΑμε αμέ, που και που Χαχαχχαχα!!
Πήρε μετά και κωλαράκι το αγορ8 φυσικά....
Καληνύχτα μωρό μου όμορφο..Α είπα και γω και ανησύχησα... χαχαχα, καληνύχτα κουκλάκι όμορφο
Τέλεια φωτό, απίθανη!!!