Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.352
Καλημέρα αγόρι....Καλημέρα !!!
Καλημέρα αγόρι....Καλημέρα !!!
Καλημέρα κουκλί μου....!!!Καλημέρα και από εμένα μωρό όμορφο.. περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο σου upload για την μέρα.. φιλιααα
Καλημέρα κουκλί μου....!!!
Βλέπω μου την έκανες την χάρη τσακ μπαμ.. χαχαχα, καλή δουλειά κουκλαρα, δούλεψε σκληρά...Την Καλημέρα μου και πάω για δουλειά αγόρια μου,διαθέσιμη 2 και μετά!!Φιλάκια!!
Δεν ηταν καλη , τωρα εγινε !!! Καλημερα μαναρακι !!!!Την Καλημέρα μου και πάω για δουλειά αγόρια μου,διαθέσιμη 2 και μετά!!Φιλάκια!!
Πάλι ξεβράκωτη ξαπλώνεις?.....νά έρθω....? Μέρααααααααα
Καλημέρα αγοράκι....Δεν ηταν καλη , τωρα εγινε !!! Καλημερα μαναρακι !!!!
Αγοράκια σου είμαστε όλοι να μας ξεζουμιζεις κοριτσαρα..Με μένα το θέμα είναι ποτε ντύνομαι χαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα αγοράκι....
...έχω σκεφτεί και έχω συζητήσει συνεργασία για κάτι άλλο.. διαφορετικό, όχι άμεσα,εν καιρώ ..θα τα λέμε εδώ έτσι κι αλλιώς!!!Σκέφτηκες να ανοίξεις onlyfans και να ανεβάζεις εκει συνευρέσεις σου σε συμφωνία με τον πελάτη;
Με λύσσα μωρό μου..
Στα διαλείμματα μου σας προσέχω μ υλικό...Με λύσσα μωρό μου..
Πόσο δε μετάνιωσα που γράφτηκα για πάρτη σου καύλα μου!!!
@Sexyjoanna βλέπεις τι κάνεις στα αγόρια...Πόσο δε μετάνιωσα που γράφτηκα για πάρτη σου καύλα μου!!!
Χαίρομαι πολύ που απολαμβάνεις το υλικό μου μωρό.. και φυσικά με τιμά που έχεις γραφτεί για μένα...Πόσο δε μετάνιωσα που γράφτηκα για πάρτη σου καύλα μου!!!
@Sexyjoanna βλέπεις τι κάνεις στα αγόρια...
Μάνα μου εσύ. Μουναρε.. υπέροχη!
Μάνα μου εσύ. Μουναρε.. υπέροχη!
Ετουτο το κορμι το τοσο αμαρτωλο............
...τρελαίνομαι γι αμαρτίες/αταξίες ...!!Ετουτο το κορμι το τοσο αμαρτωλο............