Bellavita06
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 481
Οπως έλεγα, μιλφομανα. Προσβολές όχι, να περάσουμε καλά και να ξεκαυλωσουμε είμαστε εδώ.. οι πιο πολλοί..
Έτσι,έτσι!!!!Οπως έλεγα, μιλφομανα. Προσβολές όχι, να περάσουμε καλά και να ξεκαυλωσουμε είμαστε εδώ.. οι πιο πολλοί..
Με τα καντήλια πως τα πας;Να λέτε ότι γουστάρετε, και ο χαβαλές μ αρέσει και για πρόστυχα λόγια πετάω την σκούφια μου,το μόνο που δεν μ αρέσει, να με προσβάλλουν...
Α μπράβο!!!!Ωραία τα λες!!Που να δεις σε λίγα χρόνια που θα παω κατηγορία κουγκαρ ...δεν θ αφήνω νεαρό για νεαρό ήσυχο!!Στο λεξικο διπλα στο μιλφαρα πρεπει να γραψουν τζοανα
Η jo ειναι παλιο γαλλικό κόκκινο κρασι που ωριμαζει αργα.Νοτια Γαλλία .Στο λεξικο διπλα στο μιλφαρα πρεπει να γραψουν τζοανα
Ε άμα νευριάσω, 2,3 τα ρίχνω.. χαχαχα!!!Με τα καντήλια πως τα πας;
Αυτα είναι,άντε γεια σου,φόρτωσε κι άλλο ,πες τα ρε αγόρι!!!!AAAAAA!!!!! Διαμαρτυρομαι, οχι μονο να ξεκαυλονουμαι αλλα και γαι να καυλονομαι με οτι μας δειχνει η κοπελια μας, ετσι????Ειναι δυνατον με οτι μας δειχνει να μενομε απαθης!!!![]()
Θα σαι κουγκαρ και αρμεγεις τις ψωλες μας..........Α μπράβο!!!!Ωραία τα λες!!Που να δεις σε λίγα χρόνια που θα παω κατηγορία κουγκαρ ...δεν θ αφήνω νεαρό για νεαρό ήσυχο!!![]()
Η jo ειναι παλιο γαλλικό κόκκινο κρασι που ωριμαζει αργα.Νοτια Γαλλία .
Απο αυτά που μας αρέσουν .Η jo ειναι παλιο γαλλικό κόκκινο κρασι που ωριμαζει αργα.Νοτια Γαλλία .
Εφόσον θα μας 《κρεμάσεις 》έχω την πλήρη αποκλειστικότητα!!!Αντρούλης βλέπω δωράκια βλέπω κουμπάρο δέν βλέπω.... άντε βρέ.... εγώ θά θυσιαστώ καί θά σάς κρεμάσω.... μετά όμως ό κουμπάρος καί ή κουμπάρα τρείς φορές την εβδομάδα......
Όχι πολλά πολλά με τον κουμπάρο!!!Ο κουμπάρος ο άτακτος(παλιόπαιδο..ξέρεις εσύ.. ) χαχαχαχαχα!!
Στο έχω ξαναπεί, οι ντυμένες φωτογραφίες είναι πιο σεξυ!!!Καλημέρες!
![]()
Πρόσεχε και άλλος τα έλεγε αυτά και ξαφνικά χάθηκε...Αυτό δέν γινεται.... Θά εχω ο όλα τά δικαιώματα τής κουμπαριάς..... κουμπάρε!!!!!!!! Χαχαχα...
Απο αυτά που μας αρέσουν .
Τα καλύτερα κρασιά αυτά παρεπιπτόντως
Άντρα μου κρύβε λόγια ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Πρόσεχε και άλλος τα έλεγε αυτά και ξαφνικά χάθηκε...
Δες υπογραφή άνδρα, Άρης λέει,Αφού έχετε κοινή ομάδα θα σας πάρω παρτουζα!!!!Εμενα κουμπάρε μην μέ απειλείς.....
Καί τρελός ειμαι καί Αριανός ειμαι και άν δέν περάσουμε αύριο θα απαγάγω τήν κουμπάρα καί θά τήν καρατήσω μέχρι νά μού περάσουν τά νεύρα......
Γουστάρω.Δες υπογραφή άνδρα, Άρης λέει,Αφού έχετε κοινή ομάδα θα σας πάρω παρτουζα!!!!