Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.970
Δουλειά έκτακτη ήταν κι αυτή να με πηδήξει χαχαχαχαχα!!Μαλλον για να γαμησης ηρθες χεχεχε
Δουλειά έκτακτη ήταν κι αυτή να με πηδήξει χαχαχαχαχα!!Μαλλον για να γαμησης ηρθες χεχεχε
Φάτε μάτια μουναααα!!!!!
Και τώρα το πρωί που το ξαναβλέπω φτιάχνομαι!Φάτε μάτια μουναααα!!!!!
Καλημέρα μανάρι όμορφο.. μας έχεις τρελάνει..Καλημέρα σε όλα τ αγόρια τα καυλιαρικα....!
Σιγά μην έχανα ευκαιρίαΜαλλον για να γαμησης ηρθες χεχεχε
Ωωωω ευχαριστώ πολύ !!!Ο νεαρός που ήρθε πρέπει να είσαι, με αδυναμία στα μιλφ και γενικά είσαι open mind αν θυμάμαι καλά ,που γουστάρω τέτοια άτομα !Καλημέρα σε όλους αν και άργησα λίγο δεν γινόταν να μην γράψω για τη Joanna, η συνάντηση ήταν στις 4 του μήνα και ακόμα το σκέφτομαι είναι απίθανη σωστή μιλφαρα και κουκλάρα και στον άγονα την ιδρώνει την φανέλα του δίνει να καταλάβει και έχει πολύ δυνατό επικοινωνιακό κομμάτι.
.....Να είσαι καλά, και εγώ έχω αναθεωρήσει εν μέρη,οχι απόλυτα ,πολλά και για πολλούς....απλά να γράψω ότι η τύπισσα είναι σωστή, ντόμπρα και Κυρία, είναι κάτι που δεν συνηθίζω να γράφω αλλά την παραδέχομαι.
Έφυγα!
Kαλο απογευμα και απο εμας....θα σε Μαλωσω και δεν θελω....Χρωμα εχεις.....αποχρωση πηρες......αχχααχχχχχχααχχχαχχα.......Επιτέλους, πήρα χρώμα η ασπρουλιαρα
Εγώ ήθελα κάτι σε φούξια απόχρωση αλλά τελικά κάτι σε καμμένο βλέπε κοτόπουλο, μου βγήκε χαχαχαχαχαχαχα!!!Kαλο απογευμα και απο εμας....θα σε Μαλωσω και δεν θελω....Χρωμα εχεις.....αποχρωση πηρες......αχχααχχχχχχααχχχαχχα.......
Λυπαμαι...δεν την γνωριζω αυτη την αποχρωση.....ισως πρεπει να απευθυνθεις σε αλλο κλαδο....Εγώ ήθελα κάτι σε φούξια απόχρωση αλλά τελικά κάτι σε καμμένο βλέπε κοτόπουλο, μου βγήκε χαχαχαχαχαχαχα!!!
Έτσι όπως τα λες είναι μιλφαρα όμορφη. Ωραία τα πες, δώσε μας και λίγη αγάπη τώρα..Σας ευχαριστώ όλους που γράφετε την γνώμη σας για μένα.. το εκτιμώ πολύ.. ίσως το ότι απέχω καιρό από κόντρες και τσακωμούς και έχω επικεντρωθεί στην δουλειά μου/ζωή μου, έφερε μονο θετικό αποτέλεσμα...Λοιπόν ακόμα και άτομα που άθελά μου η ηθελημένα κάποιες φορές έχω στεναχώρησει η αδικήσει(φίλους από εδω)να ζητήσω συγνωμη,εκτιμώ την στήριξη τους όταν μπήκα όντας άσχετη από το σάιτ, με βοήθησαν και ευχαριστώ πολύ,αλλά αν δεν είχα διάθεση ν αλλάξω προς το καλύτερο και να γίνω σωστή επαγγελματίας, τπτ απ αυτά τα θετικά δεν θα είχε συμβεί.. Η αλλαγή έρχετε από μέσα μας και μόνο..Επίσης όσο και εάν προκληθω πλέον δεν θα απαντώ να ξέρετε,εξάλλου γνωρίζουν άπαντες ποια πραγματικά είμαι
=====
Θα επανέλθω με τσοντα ...που γουστάρουμε φουλ,εδώ πάνω απ όλα είναι καυλο νήμα!
Πωπω, καλέ αχόρταγοι είστε χαχαχαχα, δώστε μου χρόνο να φάω και θα επανέλθω με τσονταΈτσι όπως τα λες είναι μιλφαρα όμορφη. Ωραία τα πες, δώσε μας και λίγη αγάπη τώρα..
Μας ελειψε το κωλαρακι,σουΠωπω, καλέ αχόρταγοι είστε χαχαχαχα, δώστε μου χρόνο να φάω και θα επανέλθω με τσοντα