Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.970
Καυλιαρη μου....Ω να σου γαμησω αυτό με τις ρίγες με πέρασε σαν ρεύμα
Καυλιαρη μου....Ω να σου γαμησω αυτό με τις ρίγες με πέρασε σαν ρεύμα
Αγάπη μου εσύΚαυλιαρη μου....
Ρώγες μήπως;Ω να σου γαμησω αυτό με τις ρίγες με πέρασε σαν ρεύμα
Επ Καλημέρα..χθες ήμουν στο γνωστό μέρος για μπάνιο...Όχι πισινα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Ρώγες μήπως;
Σου εχω πει ποτε οτι στα περισσοτερα ενσταντανε σου, εχεις υπεροχη κινηση..Καλώς το μου...!!!Καλημέρα αγόρι όμορφο!
Το ξερω, τέλεια ητανΕπ Καλημέρα..χθες ήμουν στο γνωστό μέρος για μπάνιο...Όχι πισινα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Μέρααααααα
Σου εχω πει ποτε οτι στα περισσοτερα ενσταντανε σου, εχεις υπεροχη κινηση..
Ειδικα εδω, οπου θα εβαζα το κεφαλι μου αναμεσα στα ποδια σου μεχρι να μου τελειωσει η αναπνοη..
15 και μετά αγόρι!!!Οι διακοπες ποτε ξεκινανε;
Α σ ευχαριστώ πολύ πολύ αγόρι!!!Με τίμησε οτι έγραψες!!Συνάντηση με Τζο, με τη δεουσα διακριτικότητα επετευχθη ο στόχος ένα από αυτά τα καυτά μεσημέρια που περνάμε. Χώρος περιποιημένος που μοσχομυριζε, όπως το κορίτσι μας που αποπνέει υγεία. Η προθυμία κι η καβλα που έβγαζε, ανέβασαν τη λίμπιντο ενώ η διάθεση της να με περιποιηθεί με κάθε τρόπο, έκαμψε τις οποιες διερευνητικές αντιστάσεις μου. Σώμα όπως στην κάμερα, διάθεση όπως τη φαντάζεστε!
Βγάλε και την μπλουζιτσα σου τώρα για να μας φτιάξεις!!!Καλημέρα στ αγόρια!Διαθέσιμη 15:00 και μετά σήμερα!!
Δώρο στον αντρουλη νο1 χαχαχα!!Βγάλε και την μπλουζιτσα σου τώρα για να μας φτιάξεις!!!
Λαχταριστα βυζακιαΔώρο στον αντρουλη μου χαχαχα!!
Το καλύτερο δώρο μου έκανες!!!Δώρο στον αντρουλη νο1 χαχαχα!!
...ομορφιες!!!Δώρο στον αντρουλη νο1 χαχαχα!!
Να σαι καλα και συ.ευχαριστουμε που μας ανεβαζεις με το καυλιαρικο κορμι σου.καλες διακοπες.Προσπαθώ εδώ και καιρό να κρατώ το νήμα καθαρά ενημερωτικό, με πλούσιο υλικό, και πολλές κριτικές, και με την ΆΨΟΓΗ συμπεριφορά / συμμετοχή σας , το πέτυχα ,εξού και περνάμε καυλιαρικα και με καλη διάθεση!Με χαροποιεί ιδιαίτερα!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους συμμετέχετε & όσους έχω βρεθεί, ακόμη μια φόρα