Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.970
Ρε συ θυμάσαι κάτι τσόντες καλοκαιρινές δεκαετία 90 ,που είχαν σημάδια από μαγιό βρακες ;!Ετσι ενα πράγμα...περι ορεξεως!!!!
Ρε συ θυμάσαι κάτι τσόντες καλοκαιρινές δεκαετία 90 ,που είχαν σημάδια από μαγιό βρακες ;!Ετσι ενα πράγμα...περι ορεξεως!!!!
....Ρε συ θυμάσαι κάτι τσόντες καλοκαιρινές δεκαετία 90 ,που είχαν σημάδια από μαγιό βρακες ;!Ετσι ενα πράγμα
....
Το 90 εκανα γυμνισμο παντου, χρυσες εποχες!
Ποιο σημάδι από μαγιό ....με τους θάμνους ανάμεσα στα σκέλια τους δεν ήξερες ποιος έχει τον πουτσο και ποιος το μουνι ...Ρε συ θυμάσαι κάτι τσόντες καλοκαιρινές δεκαετία 90 ,που είχαν σημάδια από μαγιό βρακες ;!Ετσι ενα πράγμα
Και σκεφτόμουν, δεν θα ποσταρει κάτι το μιλφ μας; έτσι θα περάσει η Κυριακή;Επιτέλους, πήρα χρώμα η ασπρουλιαρα
Σας έβαλα και τσοντα βρε παιδιά..Ποτέ δεν σας αφήνω!!!Και σκεφτόμουν, δεν θα ποσταρει κάτι το μιλφ μας; έτσι θα περάσει η Κυριακή;
Η καλύτερη μαμά, ως και ταινία μας έβαλε, λίγο αγάπη (εξ επαφής αγάπη κατά προτιμηση) για βράδυ και νάνι..Σας έβαλα και τσοντα βρε παιδιά..Ποτέ δεν σας αφήνω!!!
Α μπράβο, αυτά να βλέπετε,στα ωπα ωπα σας έχω ,αλλά γκρινιάζετε σαν μωρα που και που ...Η καλύτερη μαμά, ως και ταινία μας έβαλε, λίγο αγάπη (εξ επαφής αγάπη κατά προτιμηση) για βράδυ και νάνι..
Όταν γκρινιάζει το μωρό συνήθως να βυζαξει θέλει απ όσο ξέρω.. κάνεις και τέτοια μάνα μου;Α μπράβο, αυτά να βλέπετε,στα ωπα ωπα σας έχω ,αλλά γκρινιάζετε σαν μωρα που και που ...
Καλό βράδυ!Την καληνύχτα μου,με όνειρα πονηρά..!
μου......ΝΑΡΑ μου εσυυυυυυυυυυΤην καληνύχτα μου,με όνειρα πονηρά..!
μου......ΝΑΡΑ μου εσυυυυυυυυυυ
Καλό βράδυ!
Και με το πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου μαζί, μην ξεχνιόμαστε είμαι και Αρειανός!!!!Εγώ το 90 ήμουν αγέννητο....
Ησυχία βλέπω γενικα....δεν έχουμε πάθη και ίντριγκες ε;;Καλο αυτό!
Λόγω Αυγούστου, να δωθεί αδεια στους τσακωμούς, από Σεπτέμβρη πάλι,μαζί με τα σχολεία..
@ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ή αλλιώς vagma ή αλλιώς χάχα ή αλλιώς παράσιτο, τι σου άρεσε πιο πολύ ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα ή που είμαι Αρειανός;;;Και με το πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου μαζί, μην ξεχνιόμαστε είμαι και Αρειανός!!!!
Αγαπη μου ομορφη.. Κουκλαρα μου, καλημερα..!!Καλημέρα στ αγόρια!Διαθέσιμη 15:00 και μετά σήμερα!!
Καλώς το μου...!!!Καλημέρα αγόρι όμορφο!Αγαπη μου ομορφη.. Κουκλαρα μου, καλημερα..!!
Ω να σου γαμησω αυτό με τις ρίγες με πέρασε σαν ρεύμα